Basilhs23___ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γενικά εγω δεν πολυ πιστεύω, αλλα δεν το θεωρώ και απίθανο να ισχύει. Επιβεβαιώνω 100% οτι η ιστορία με το στοιχεωμένο σπίτι στην οδο Βας.Όλγας στην Θεσσαλονίκη (μιας και είναι η γειτονιά μου και το εχω ζήσει αρκετά) είναι αληθινή. Δηλαδή όντως το σπίτι είναι έτσι τα τελευταία ούτε εγω ξέρω ποσα χρόνια και όντως 2-3 αρχιτέκντονες - εργολάβοι που ανέλαβαν να το φτιάξουν/εκμεταλλευτούν πέθαναν σε σύντομο χρονικό διάστημα (κάτι μήνες). Λογικό, αφού δεν φρόντισαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 αληθινες ιστοριες εκλαμβανω μονο οσες μου εχουν τυχει. Εγώ αληθινές ιστορίες εκλαμβάνω μόνο όσες έχει πει ο νίκοτς. Τον πιστεύω αυτόν, πάντα τον πίστευα.
gatokoritso Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ο αδελφμ εχει χαρισμα και βλεπει το υπερπεραν τι να λεμε τωρα. εγω απο την αλλη δεν πηρα το χαρισμα 1
dimitrisOP Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εγω βλεπω μεσα απο τα ρουχα των γυναικων
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Επιβεβαιωνω οτι ο Κασπερ ειναι πραγματικος.
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ο αδελφμ εχει χαρισμα και βλεπει το υπερπεραν τι να λεμε τωρα. εγω απο την αλλη δεν πηρα το χαρισμα Μια μέρα μπορεί να σ' αξιώσει ΟΘΕΟC να πάρεις κι εσύ ''το χάρισμα''. Μη χάνεις την ελπίδασ.. 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πιστευω οτι ο εγκεφαλος κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες, μπορει να ξεγελασει τα ματια .
ask Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 τι ειπε ο γίγαντας!! θα σου έκανα like αλλα ειναι σπασμένο το κουμπί , περίμενε να το κολλήσω ρε φιλε το κηρυγμα του αλλου το πρωι δεν το ειδες?ειπαμε κουμπι εχει το παντελονι και το πουκαμισο..το πληκτρολογιο εχει πληκτρο..
redhotstef Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν πιστευω στα φαντασματα αν και μου αρεσε παρα πολυ η ταινια "Rose Red 2002 (Η Έπαυλη) του Stephen King" αν και ηταν χαλια. Πιστευω ομως στους εξωγηινους. Πιστευω στους εξωγηινους που ερχονται στην γη μεσα απο μια αλλη διασταση, και οταν καποιοι γηινοι τους βλεπουν, νομιζουν πως ειναι φαντασματα. Realy! τι ειπε ο γίγαντας!! θα σου έκανα like αλλα ειναι σπασμένο το κουμπί , περίμενε να το κολλήσω χαχα ωραια ατακα!
devilmanson Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Με αφορμή το εν λόγω θέμα (που κάπως έπεσε στα ματια μου) θα ήθελα να ρωτήσω, πιστεύεται σε φαντάσματα; Γενικά πιστεύεται σε στοιχειωμένα σπίτια, πνεύματα κτλ;; Γενικά εγω δεν πολυ πιστεύω, αλλα δεν το θεωρώ και απίθανο να ισχύει. Επιβεβαιώνω 100% οτι η ιστορία με το στοιχεωμένο σπίτι στην οδο Βας.Όλγας στην Θεσσαλονίκη (μιας και είναι η γειτονιά μου και το εχω ζήσει αρκετά) είναι αληθινή. Δηλαδή όντως το σπίτι είναι έτσι τα τελευταία ούτε εγω ξέρω ποσα χρόνια και όντως 2-3 αρχιτέκντονες - εργολάβοι που ανέλαβαν να το φτιάξουν/εκμεταλλευτούν πέθαναν σε σύντομο χρονικό διάστημα (κάτι μήνες). Τι πιστεύεται οτι ισχύει; Σου επιβεβαιωνω με 100% οτι το σπιτι δεν ειναι στοιχειωμενο εχω μπει με την παρεα μου πιτσιρικασ σχεδον πριν 10 χρονια 3 το βραδυ εκει μεσα τπτ το τρομακτικο εκτος απο κατι σειρηνες αστυνομιας που νομιζαμε οτι ηταν για μας!
star12 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Σου επιβεβαιωνω με 100% οτι το σπιτι δεν ειναι στοιχειωμενο εχω μπει με την παρεα μου πιτσιρικασ σχεδον πριν 10 χρονια 3 το βραδυ εκει μεσα τπτ το τρομακτικο εκτος απο κατι σειρηνες αστυνομιας που νομιζαμε οτι ηταν για μας! μπορει το φαντασμα να ταν τουαλετα
pappous_soulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Επιβεβαιώνω ότι είχε πάει τουαλέτα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ρε ξεκολλάτε μ'αυτά! Ιστορίες φαντασμάτων και βλακείες! Είπαμε οκ, να βρίσκει κάτι ο κόσμος να απασχολείται αλλά νταξει φτάνει... Μερικές φορές καταντάει υπερβολικό.
revolver1990 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει και το esoterika για αυτού του είδους τους προβληματισμούς. <3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα