Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου ενας φιλος μ σημερα μ εχει δωσει αυτο το λαπτοπ του τιτλου για δικο μου αφου το ειχε πεταμενο σε ενα κουτι με κατι αλλα και μου ειπε να βρω ενα συμβατο φορτηστη για να το ξεκινησω (παρολο που ξεκινα και σβηνει τωρα που δεν εχει φορτηστη αλλα ας ελπιζω οταν βρω φορτηστη να ξεκινα και να μην σβηνει ε ειναι και παλιο απο το 2004 οποτε θα χρειαζεται να του αλλαξω καποια εξαρτηματα οπως μνημη RAM γιατι εχει win xp απο οσο ειδα πανω στο αυτοκολλητο του λαπτοπ και γραφικα moblie texnology) θα ηθελα να ρωτησω αν παρω ενα φορτηστη συμβατο με ολους τους φορητους θα δουλευει ;

10441163_640447676076992_711393656000847

Σας ευχαριστω πολυ.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τα χαρακτηριστικά και την αναβάθμιση, θα πρέπει αρχικά να εξακριβώσουμε τι "φοράει" το λάπτοπ, και ο,τι όλα λειτουργούν σωστά.

Όσο αφορά το a/c adapter, θα κοιτάξεις τα volt, amp και να έχει συμβατό βύσμα. Λογικά στο ebay θα καταφέρεις να βρεις σχετικά εύκολα. 

Δημοσ.

Για τα χαρακτηριστικά και την αναβάθμιση, θα πρέπει αρχικά να εξακριβώσουμε τι "φοράει" το λάπτοπ, και ο,τι όλα λειτουργούν σωστά.

Όσο αφορά το a/c adapter, θα κοιτάξεις τα volt, amp και να έχει συμβατό βύσμα. Λογικά στο ebay θα καταφέρεις να βρεις σχετικά εύκολα. 

Nα σαι καλα φιλε μ αλλα αυτο το πραμα εδω: http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6177&tt=graphic&lang=l1&p_id=197485δεν θα ναι συμβατο ;

Δημοσ.

Αν υπάρχει στην συσκευασία το κατάλληλο φις για το IBM είναι μια χαρά, αλλά αυτό θα πρέπει να το δεις από κοντά, δεν μπορώ να το διακρίνω

Δημοσ.

Αν υπάρχει στην συσκευασία το κατάλληλο φις για το IBM είναι μια χαρά, αλλά αυτό θα πρέπει να το δεις από κοντά, δεν μπορώ να το διακρίνω

Λεει οτι κανει για λαπτοπσ HP Compaq IBM Lenovo Acer Asus Toshiba και για ολους τους κατασκευαστες Laptops γενικα.

Δημοσ.

H δική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να ρίξεις ούτε 10€ σε αυτό το laptop.

Όπως είναι, κατ' ευθεία για κάδο ανακύκλωσης.

• Like 1
Δημοσ.

H δική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να ρίξεις ούτε 10€ σε αυτό το laptop.

Όπως είναι, κατ' ευθεία για κάδο ανακύκλωσης.

Την καλημερα μου φιλε μου αν ηταν να το πεταγα τοτε θα το πεταγε ο φιλος μ και δεν θα μ το εδινε ενας απο τους λογους που μ το εδωσε μετα απο παρακλειση ηταν επειδη ειναι thinkpad και θα πρεπει να βρω εμα universal φορτηστη για να τον ξεκινησω.

Συμφωνώ με τον προλαλησαντα, ένα τροφοδοτικό να το πάρεις όμως τίποτα άλλο...

Εχει μνημη 512MB απο οσο ειδα αν του βαλω 1GB τοτε θα ειναι αρκετο πιστευω για windows 7.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι thinkpad, αλλά έχει μόνο μουσειακή αξία.

Αφήστε τον παππού να πεθάνει με αξιοπρέπεια.

Μην προσπαθείτε να τον αναστήσετε.

Δημοσ.

Για να παρεις φορτιστη, συν ddr 1 μνημη θα σου πανε κανενα 30αρι στην καλυτερη.

Thinkpad ειναι. 10 χρονων κιολας.

Να ζησει να το θυμομαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είναι thinkpad, αλλά έχει μόνο μουσειακή αξία.

Αφήστε τον παππού να πεθάνει με αξιοπρέπεια.

Μην προσπαθείτε να τον αναστήσετε.

Πες το ψευματα. Ενας αλλο παιδι που ηταν εκει που επαιρνα το λαπτοπ αυτο μου ειπε οτι εχει ενα το ιδιο και δουλευει και θελει 50ευρω για να μ το δωσει αρα ειναι ζωντανο και για μενα τα ΙΒΜ Lenovo εχουν συναισθηματικη αξια αλλα αφου μου ειπε πως δεν εχει φορτηστη πως το αναβει ακομα ; Μαλλον θα εχει κανενα απο αυτους: http://www.public-cyprus.com.cy/product/computers-and-software/laptop-accessories/fortistes/fortistis-universal-hama-12102-70-watt/prod1620328pp/

Δημοσ.

Συναισθηματικη αξια τα thinkpad; Λες και εζησες (ουτε καν εγω) τα ibm ας πουμε.

Το οτι, ξαφνικα, αρχισε να σου αρεσει η λενοβο (φαινεται αλλωστε απο ολα τα ποστ σου) δε σημαινει οτι ντε και καλα ολα τα lenovo ειναι σουπερ, ανεξαρτητως χαρακτηριστικων, ηλικιας κλπ.

Και απο εμενα εχουν περασει αρκετα λενοβο απο τα χερια μου, τους εχω συμπαθεια, αλλα μεχρι εκει. Δεν θα τα παντρευτω κιολας.

Δημοσ.

Συναισθηματικη αξια τα thinkpad; Λες και εζησες (ουτε καν εγω) τα ibm ας πουμε.

Το οτι, ξαφνικα, αρχισε να σου αρεσει η λενοβο (φαινεται αλλωστε απο ολα τα ποστ σου) δε σημαινει οτι ντε και καλα ολα τα lenovo ειναι σουπερ, ανεξαρτητως χαρακτηριστικων, ηλικιας κλπ.

Και απο εμενα εχουν περασει αρκετα λενοβο απο τα χερια μου, τους εχω συμπαθεια, αλλα μεχρι εκει. Δεν θα τα παντρευτω κιολας.

Εγω φιλε χριστοφορε τα Λενοβο τα λατρευω γιατι μονο εγω ξερω τι τραβηξα με τα δυο hp pavilion που αγορασα περσι ενω με αυτα τα λενοβο τα δυο που αγορασα ειμαι υπεραευχαριστημενος ουτε το παραμικρο προβλημα δεν μου εκαναν. Ειχα μια φορα ενα thinkpad lenovo αλλα δεν ηταν δικο μου οσο ειμουν στο σχολειο μου το ειχαν δωσει "δανικο" και στην συνεχεια διαβαζοντας το θεμα σου εδω περσι που το αρχισες σχετικα με το Lenovo ThinkPad ετσι τα αγαπησα και ακουγοντας απο φιλους μεγαλυτερους απο μενα τεχνικους οτι τα IBM τα LENOVO ειναι τα ανωτερα ξετρελλαθηκα με την σειρα ThinkPad ετσι τωρα που μου δωθηκε η ευκαιρια να εχω αυτο το μεταχειρισμενο ΙΒΜ δεν θα την αφησω να παει χαμενη οκ θα αγορασω φορτηστη και θα προσπαθησω να τον αναστησω να το αναψω (τωρα σβηνει λογο της μπαταριας ναι λογικο ειναι) αλλα μετα που θα βαλω τον φορτηστη και το καθαρισω λιγο θα δουλευει πιστευω δεν θα σβηνει. Επισης το 2000 μου εφερε ο νονος μου (δουλευε στην Λευκωσια σε μια εταιρια με υπολογιστες) ενα ΙΒΜ επιτραπεζιο υπολογιστη πεσωντας με windows 98 SE English και το κρατησα ως το 2002 που μου αγορασαν οι γονεις μ εναν δικον μου. Ετσι καταλαβενεις ποσο αγαπω τους υπολογιστες και κυριως τα ΙΒΜ - Lenovo

Δημοσ.

Επισης το 2000 μου εφερε ο νονος μου (δουλευε στην Λευκωσια σε μια εταιρια με υπολογιστες) ενα ΙΒΜ επιτραπεζιο υπολογιστη πεσωντας με windows 98 SE English και το κρατησα ως το 2002 που μου αγορασαν οι γονεις μ εναν δικον μου. Ετσι καταλαβενεις ποσο αγαπω τους υπολογιστες και κυριως τα ΙΒΜ - Lenovo

μόλις τελειώσεις της σπουδές σου,στείλε βιογραφικό σημείωμα στην lenovo.

αφού λές την αγαπάς!!θα σε προσλάβουν :P

Υ.γ 

όπως λέει και ένας φίλος..κλάνει ο "πεθαμένος" 

• Like 3
Δημοσ.

μόλις τελειώσεις της σπουδές σου,στείλε βιογραφικό σημείωμα στην lenovo.

αφού λές την αγαπάς!!θα σε προσλάβουν :P

Υ.γ 

όπως λέει και ένας φίλος..κλάνει ο "πεθαμένος" 

Οι ανθρωποι πεθαινουν χωρις γυρισμο. Οι υπολογιστες "αναστενονται" με μια αλλαγη ειτε μπαταριας ειτε αγορα τροφοδοτικου ειτε με καθαρισμα δεν παιζει ρολο αν ειναι απο το 2004 αυτος ο φορητος υπολογιστης. Στο σπιτι μ εφερε ενας φιλος εναν υπολογιστη επιτραπεζιο και ακομα και τωρα που γραφω δουλευει τρεχει xp pro sp3 greek με επεξεργαστη Intel Pentium 4 και 256MB Ram σκυλι ειναι μην μ λετε οτι τα λαπτοπσ τελιωσαν το ταξιδι τους και πεθαναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...