Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι έχεις δικό σου "θεό" απο τα γραφομενά σου,δεν μπορώ να σου βάλουμε μυαλό.

για το αν θέλεις να τον φτιάξεις και να πετάξεις χρήματα είναι δικό σου θέμα

βάλε το και αυτό στην συλλογή σου,εμεί την γνώμη μας λέμε..αν θέλεις την "κρατάς"

**On topic

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι έχεις δικό σου "θεό" απο τα γραφομενά σου,δεν μπορώ να σου βάλουμε μυαλό.

για το αν θέλεις να τον φτιάξεις και να πετάξεις χρήματα είναι δικό σου θέμα

βάλε το και αυτό στην συλλογή σου,εμεί την γνώμη μας λέμε..αν θέλεις την "κρατάς"

**On topic

Το ότι είναι ThinkPad δεν πάει να πει ότι δεν είναι και fun. Μάθε 20 στοιχεία για τη σειρά που σίγουρα δεν φανταζόσουν: http://blog.lenovo.com/news/20-fun-facts-about-the-thinkpad

Δημοσ.

''Numerous ThinkPad laptops have been used in Space Missions. In fact, ThinkPad laptops first flew aboard the U.S. Space Shuttle on Dec. 2, 1993 on the Shuttle Endeavour's flight to repair the Hubble Space Telescope.

''

Θεε. Εχω εναν κατασκοπο-εξωγηινο εντος του δωματιου μου.

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι ειναι παλιο βρε παλικαρια,δεν σημαινει οτι ειναι για τον καδο.

Φιλε thelos ,παρε το λαπτοπ και πηγαινε το σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα για να δειτε τι βυσμα ταιριαζει.

Δες ποσα volt και ampere ητανε ο παλιος και αγορασε ενα φορτιστη universal αντιστοιχο,κολλα και το βυσματακι και θα αναψει μια χαρα.

Αυτη η συσκευασια με τον universal φορτιστη που παραθετεις δεν ξερεις αν εχει μεσα το βυσμα που χρειαζεσαι και μπορει να τον αγορασεις τσαμπα.

Οποιαδηποτε αλλη αναβαθμιση,πραγματικα δεν αξιζει.

Δημοσ.

Φιλε thelos ,παρε το λαπτοπ και πηγαινε το σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα για να δειτε τι βυσμα ταιριαζει.

Δες ποσα volt και ampere ητανε ο παλιος και αγορασε ενα φορτιστη universal αντιστοιχο,κολλα και το βυσματακι και θα αναψει μια χαρα.

Αυτη η συσκευασια με τον universal φορτιστη που παραθετεις δεν ξερεις αν εχει μεσα το βυσμα που χρειαζεσαι και μπορει να τον αγορασεις τσαμπα.

Οποιαδηποτε αλλη αναβαθμιση,πραγματικα δεν αξιζει.

Να σου..μεταφρασω την σκεψη (μας) μου.

Να δωσει ενα 30ευρω για τον φορτιστη για ενα λαπτοπ το οποιο εχει μονοπυρηνο επεξεργαστη και 512mb ram(σε αλλα σαιτ διαβαζω οτι εχει και ..256mb ram οποτε δεν παιρνω και ορκο);

Εκτος του οτι ειναι τσαμπα χρηματα, τι να το κανει; Αντε να πω οτι το ηθελε για κατεβασμα; 4 λαπτοπ λεει το παιδι οτι εχει, του χρειαζεται και ο γέρος της παρεας για να ολοκληρωθει η φαμιλια;

Δημοσ.

Με CPU Pentium στα 1.8 GHz το μέγιστο και μνήμες PC2700 στα 266MHz, να δω τι λειτουργικό θα τρέξει και με τι επιδόσεις.

Σε ακριβώς ίδιο μηχάνημα, ούτε Linux δεν φόρτωνε.

Αναγκάστικα να φορτώσω έκδοση του 2010 για να μην έχω πρόβλημα.

Και βέβαια σέρνεται.

Για βίντεο δε, δεν το συζητώ καθόλου.

Δημοσ.

Αφού έχει συναισθηματική αξία... Αφήστε το παιδί να μάθει. Αφήστε το παιδί να βάλει Win7 με 512MB/1GB RAM και σκληρό στα 15MB/s να δει τι ωραία φάση είναι! :'D

ΥΓ: Windows 8.1 να βάλεις. Είναι πιο ελαφριά.

• Like 1
Δημοσ.

Την καλημερα μου τελικα παιδια το πεταξα στον καδο γιατι πηγα βρηκα φορτηστη 16V απο ενα φιλο μ και δεν αναβει το λαπτοπ ετσι μου ειναι αχρηστο. Εχει ενα αλλο παιδι το ιδιο λαπτοπ αλλα της T σειρας θα παω οποτε μπορεσει να το δω αν δουλευει και αν ειναι θα το αγορασω 50 ευρω.

Δημοσ.

Την καλημερα μου τελικα παιδια το πεταξα στον καδο γιατι πηγα βρηκα φορτηστη 16V απο ενα φιλο μ και δεν αναβει το λαπτοπ ετσι μου ειναι αχρηστο. Εχει ενα αλλο παιδι το ιδιο λαπτοπ αλλα της T σειρας θα παω οποτε μπορεσει να το δω αν δουλευει και αν ειναι θα το αγορασω 50 ευρω.

Aρα λοιπον ειχε προβλημα εξ'αρχης και δεν αναβε.Τοτε λοιπον σιγουρα δεν αξιζει να δωσεις εστω και ενα ευρω να το αναστησεις.

Ειναι αναμφισβητητα για τον καδο.

Παλιο-δουλευει,δεν εχει λογο να παει στα σκουπιδια

Παλιο-δεν δουλευει,στον καδο

Δημοσ.

Τρολάρεις έτσι; Θα δώσεις 50 ευρώ για τέτοιο λαπ;

Σου λέει πως είναι της σειράς Τ.

Μπορεί να έχει και Turbo αυτό σαν το ΤΤ (Audi).

*δεν κρατήθηκα. Είμαι κ άυπνος από δουλειά. Φτιάχνω ποπ κορν κ αναμένω νέο επεισόδιο επί του θέματος.

Την καλημέρα μου.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια πηγα σε αυτο το παιδι που ειχε αυτο το λαπτοπ του εδωσα 75 ευρω (γιατι αν δεν του εδινα θα εβγαλε τον σκληρο δισκο απο μεσα και θα ηθελα να αγοραζα και σκληρο δισκο πραμα που δεν συμφερε. Ετσι του ειπα παρτα και αφησε και τον σκληρο μεσα.) Και δουλευει μια χαρα του περασα τωρα τα windows 7 32-Bit ειναι το ibm thinkpad t43 αυτο κατεβασα οσα drivers βρηκα απο εδω: http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-t-series-laptops/thinkpad-t43?c=1και απο εδω τα υπολοιπα: http://zerolaptop.blogspot.com/2013/06/download-driver-ibm-thinkpad-t43-for.html ομως δεν δουλευει το bluetoon και εχει δυο αγνωστες συσκευες στην διαχειριση συσκευων βαζω τωρα το driverpack solution μπας και τα βρει. Επισης εχει 1GB Ram σκληρο δισκο 40GB επεξεργαστη Intel Pentium M 1.86Ghz 1.87Ghz καρτα γραφικων: Ati Moblity Radeon X300.

10641246_641906785931081_813273161706158

Δημοσ.

Σε είδε καυλωμένο για thinkpad και σε έπαιξε κανονικά.

Ήθελα να ήξερα τι θα έκανε ένα PATA 40Gb σκληρό αν θα τον έβγαζε.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...