Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτο εδω που είδα μολίς τώρα γιατι δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά στην τιμή και γιατί? ενώ είναι τα ίδια κινητά! Ας μου δώσει καποιος τα φώτα του στο θέμα παραεισαγωγής που ακούγεται για τα skroutzomagaza γιατί απο εκει με παρέπεμψε στην παρακάτω σελίδα! ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις Τιμές στο κεντρικό SAMSUNG και στο δεξιά επάνω! Ίιδοι κωδικοί ίδια χαρακτηριστικα!!! γιατί η διαφορά?

post-248823-0-32991100-1413391968_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδή θυμάμαι ( στο περίπου ) τι έγραφε το attachment, ο OP είχε ανοίξει σελίδα στο birdphone, και εν συντομία, είχε ένα ευρωπαικό S5 ( G900F ) 16GB στα 455, και το ίδιο ακριβώς μοντέλο, προφανώς ΜΗ ευρωπαικό στα 640. Ο OP θέλει να μάθει ποια είναι η διαφορά στα χρήματα των 2 κινητών, εφόσον είναι το ίδιο. ( Και τα 2 είναι 4g εννοείται )

Δημοσ.

τα μοντέλα "EU" είναι εισαγωγή της birdphone και εγγύηση από αυτούς ενώ αυτά που δεν το αναφέρουν είναι εισαγωγής της Ελληνικής αντιπροσωπείας (σε άλλα σκρουτζομάγαζα αυτά τα ονομάζουν "GR") - προφανώς τα GR είναι πάντα πιο ακριβά.

Για mainstream κινητά τα EU είναι μια χαρά και το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αξιόπιστο - έχω ψωνίσει xperia mini, xperia M και ένα Huawei Ευρωπαϊκά από εκεί, τα 2 πρώτα Γερμανικά και το άλλο Πολωνία αν θυμάμαι καλά.

• Moderators
Δημοσ.

Τα μοντέλα eu ανεξαρτήτως του τινος εισαγωγή είναι,  εχουν κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας. Γιατι ισχυει η πανευρωπαϊκη εγγύηση προϊόντων.  

Δημοσ.

Τα μοντέλα eu ανεξαρτήτως του τινος εισαγωγή είναι,  εχουν κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας. Γιατι ισχυει η πανευρωπαϊκη εγγύηση προϊόντων.  

Οχι φιλε...

Αγορασμενο SAMSUNG απο BIRDPHONE τσεχια ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. Η SAMSUNG εχει αλλη Policy για τα κινητά.

Μαλιστα οταν καλεσα την BIRDPHONE ελαβα ως απαντηση να καλεσω ενα αλλο νουμερο που και καλα θα μου το φτιάξει αλλα αυτο το νουμερο απλα ΔΕΝ το σηκώνει κανεις!

Για αυτό και στα κινητά (τουλάχιστον στα SAMSUNG) δεν θα δεις πουθενά να αναφέρει εγγύηση! (ετσι τουλάχιστον το είδα εγω)

• Moderators
Δημοσ.

Οχι φιλε...

Αγορασμενο SAMSUNG απο BIRDPHONE τσεχια ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. Η SAMSUNG εχει αλλη Policy για τα κινητά.

Μαλιστα οταν καλεσα την BIRDPHONE ελαβα ως απαντηση να καλεσω ενα αλλο νουμερο που και καλα θα μου το φτιάξει αλλα αυτο το νουμερο απλα ΔΕΝ το σηκώνει κανεις!

Για αυτό και στα κινητά (τουλάχιστον στα SAMSUNG) δεν θα δεις πουθενά να αναφέρει εγγύηση! (ετσι τουλάχιστον το είδα εγω)

Πες μου λιγο, για ποια χωρα ηταν το κινητο? Αν εγραφε EU και ηταν ευρωπαικη συσκευη δεν υπαρχει περιπτωση να μη την δεχθηκε η Smartec.. 

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά το κινητο ειναι υπο την εποπτεία και κατασκευή της Samsung ετσι; Δεν τρέχει τίποτα άλλο σε θέματα υλικών και κατασκευής ή πιθανή αλλοίωσης ή παραποίησης του προιόντος;

Και ναι το attachment ειναι οπως το περιγράψατε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...