fortuloco555 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα,, ξερει κανεις τι παιζει με την επιστροφη χρηματων στο erasmus σε περιπτωση αποτυχιας??ακουσα οτι ναι μεν πρεπει να επιστρεψεις τα λεφτα πισω αν κοπεις στα μαθηματα αλλα ποτε δεν στα ζητανε...υπαρχει καποιος που να γνωριζει τπτ πανω στο θεμα??? η να εχει παει και να εχει κοπει στα μαθηματα να μας πει τελικα τι εγινεευχαριστω
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 δεν πιστευω ότι έκανες αναζήτηση στο forum και δεν βρήκες τίποτα... 2
fortuloco555 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Έκανα αλλα για την αποτυχία υπαρχει μόνο ένα θέμα που είναι 4 χρόνια παλιο και μερικοί λένε αυτο που έγραψα πάνω..ότι δλδ δεν στα ζητάνε..αλλα έχουν πέρασει 4 χρόνια
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 μπορεις να μου εξηγησεις πως καταφερες να κοπεις σε μαθημα ερασμους?
fortuloco555 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω παει ακόμα..θα πάω το εαρινο φέτος αλλα ένας φίλος που πήγε με είπε είναι δύσκολα τα μαθήματα..και ρωτάω για να το ακυρωσω..επειδη άμα αποτυχω δεν έχω λεφτα για να πληρώσω πίσω
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 σε ποια σχολη εισαι και τι επιλογη απο χωρες εχεις?
fortuloco555 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 τει λογιστικη θεσσαλονικης...αλικαντε-ισπανια
CtrlFreak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Εγώ που πήγα και κόπηκα δεν μου ζήτησαν τίποτα πίσω. Και έχουν περάσει από τότε 4 χρόνια. Μίλησε με τον υπεύθυνο της σχολής σου. Γιατί κόπηκα? Γιατί τα μαθήματα ήταν στα γερμανικά, εγώ ήξερα τα βασικά και οι καθηγητές δεν γνώριζαν αγγλικά και δεν έδειξαν προθυμία να βοηθήσουν παρά μόνο ένας.
Backpacker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ξέρεις Ισπανικά? Γιατί τα μαθήματα θα γίνονται μόνο στα Ισπανικά(ακομα και αν εσυ θα εχεις μαθηματικα πάλι θα σου χρειαστούν πολύ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα