filipp16 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τον 4ψηφιο κωδικο για να κανω verify την καρτα μου στο paypal που μπορω να τον δω; πηγα στην τραπεζα πειραιως και με ειπαν δεν γινεται να μου τον δωσουν, παλια τον εδιναν. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τον 4ψηφιο κωδικο για να κανω verify την καρτα μου στο paypal που μπορω να τον δω; πηγα στην τραπεζα πειραιως και με ειπαν δεν γινεται να μου τον δωσουν, παλια τον εδιναν. Θα πρέπει να περιμένεις τον επόμενο λογαριασμό που θα αναγράφεται ο κωδικός στα στοιχεία της συναλλαγής. Εκτός αν έχεις web banking και μπορείς να το δεις από τώρα online.
GeorgeGK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ή απλά μπορείς να πάρεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατών να το ζητήσεις και θα στον πουν αυτοι 1
THE_Greek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα!! Εχω μια προπληρωμενη της πειραιως και εχω απελπιστει για αυτον τον 4ψηφιο κωδικο..πως μπορω να τον βρω εγω που δεν εχω ανοιξει λογαριασμο στην πειραιως? Αν γινεται να τον βρω χωρις να ανοιξω λογαριασμο..
eddie1996 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα!! Εχω μια προπληρωμενη της πειραιως και εχω απελπιστει για αυτον τον 4ψηφιο κωδικο..πως μπορω να τον βρω εγω που δεν εχω ανοιξει λογαριασμο στην πειραιως? Αν γινεται να τον βρω χωρις να ανοιξω λογαριασμο.. Με ένα απλό τηλεφωνάκι στην τράπεζα πειραιώς ζητάς κωδικός paypal , ταυτοποίηση στοιχείων και στο δίνουν και τέλος. Το τλφ της πειραιώς είναι 18 28 38 (24 ώρες το 24ωρο) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα