Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι για την απορία μου θα μπορούσε να δώσει τα φώτα του κάποιος καθηγητής ή κατά κάποιο τρόπο κάποιος κοντά στο αντικείμενο, αλλά εννοείται ότι θα ήθελα πληροφορίες από φοιτητές, πρώτα από όλα.

Είμαι πρωτοετής σε ΤΕΙ της περιφέρειας, περιμένω την μετεγγραφή (που εδώ που τα λέμε χλωμή) κοντά στο σπίτι μου και πρέπει να παρακολουθήσω το 1ο εξάμηνο εδώ, οπότε πηγαινοέρχομαι στη σχολή με το τρένο.

Στο τμήμα μου το πρώτο εξάμηνο έχει 6 μαθήματα, φυσικά όλα υποχρεωτικά, όπου τα 5 από αυτά είναι εργαστήρια. Μέχρι τώρα έχω γραφτεί σε εργαστήρια 2 μαθημάτων μέχρι τώρα. Έλα που όμως το πρόγραμμα δεν βολεύει για να πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα, και η κατάσταση του ΤΕΙ (λόγω των υπεύθυνων) είναι το λιγότερο σκατά;

Αυτό που δεν έχω ιδέα και θα ήθελα κάποιος να με πληροφορίσει είναι τι γίνεται όταν δεν κάνεις εγγραφή σε ένα εργαστήριο στο 1ο εξάμηνο; Το χρωστάς και το ξαναπαίρνεις του χρόνου;

Αν γραφτείς στο εργαστήριο, δεν πατάς και κοπείς από απουσίες, μπορείς να εγγραφείς πιο μετά;

Σόρρυ αν δεν τα έχω ξεκαθαρίσει και πολύ, αλλά είμαι τέρμα άσχετος.

thnx riiiiii
:)

Δημοσ.

υπαρχουν σχολες που εαν παρακολουθησεις το εργαστηριο στο εξαμηνο που ανηκει τοτε δεν χρειαζεσαι εγγραφη.τωρα ομως αφου λες οτι εχεις κανει εγγραφη ηδη σε δυο εργαστηρια υποθετω στη δικια σου σχολη χρειαζεται εγγραφη.

-εαν δεν κανεις εγγραφη δεν θα εχεις δικαιωμα να το παρακολουθησεις και προφανως ουτε να το δωσεις.

-εαν δεν κανεις εγγραφη στο εξαμηνο που ανηκει το εργαστηριο τοτε (συμφωνα με τη δικια μου σχολη τουλαχοστον) θα πρεπει να μπεις σε ενα μεγααααααλο λουκι την επομενη χρονια (ή οποια χρονια θελησεις) να βρεις τμημα να κανεις εγγραφη και να "χωθεις" (και συνηθως ειναι υπεραριθμα) ή αν προνοησει ο καθηγητης να κανει ειδικο τμημα για αυτους απο μεγαλυτερα εξαμηνα που ειτε κοπηκαν απο απουσιες ειτε δε το χαν δηλωσει καν.

-αν το προβλημα σου ειναι μονο  οι ημερομηνιες που πρεπει να κανεις εγγραφη τοτε δε χανεις τιποτα να στειλεις ενα mail στον υπευθυνο καθηγητη μηπως μπορει να κανει κατι (για να γλυτωσεις το πηγαινε ελα της εγγραφης)

-εαν κοπεις απο απουσιες πρεπει να το ξαναπαρακολουθησεις εαν ομως κοπεις λογω κακης αποδοσης τοτε δεν ειναι απαραιτητο να το ξαναπαρακολουθησεις και πας μονο στην εξεταση.

**το πιο σημαντικο ξεχασα!!

-εαν εχεις συνεχιζομενα εργαστηρια πχ φυσικη1 φυσικη 2 και εχεις κοπει στη φυσικη 1 λογω απουσιων(η δεν το δηλωσες καν) τοτε δεν εχεις το δικαιωμα να παρακολουθησεις τη φυσικη 2 ενω εαν εχεις κοπει στη φυσικη 1 λογω αποδοσης αλλα στις απουσιες εισαι κομπλε  τοτε πας κανονικα και στη φυσικη 2 και απλα χρωστας την 1 και πας μονο στην εξεταση.

οποτε κοιτα να αφησεις για μετα τα εργαστηρια που δεν ειναι συνεχιζομενα.

*αυτα με καθε επιφυλαξη.γραφω κρινοντας με τα οσα ξερω απο τη δικια μου σχολη.

Δημοσ.
-αν το προβλημα σου ειναι μονο  οι ημερομηνιες που πρεπει να κανεις εγγραφη τοτε δε χανεις τιποτα να στειλεις ενα mail στον υπευθυνο καθηγητη μηπως μπορει να κανει κατι (για να γλυτωσεις το πηγαινε ελα της εγγραφης)

Άρα όλα εξαρτώνται από το φιλότιμο του καθηγητή; Όου σουήτ λορντ.

-εαν κοπεις απο απουσιες πρεπει να το ξαναπαρακολουθησεις εαν ομως κοπεις λογω κακης αποδοσης τοτε δεν ειναι απαραιτητο να το ξαναπαρακολουθησεις και πας μονο στην εξεταση.

Όταν λέμε κακή απόδοση, εννοούμε ότι γενικά είμαστε σκράπες ή πως έχουμε πχ σηκωθεί και τον έχουμε σαπίσει στο ξύλο;

Δημοσ.

Άρα όλα εξαρτώνται από το φιλότιμο του καθηγητή; Όου σουήτ λορντ.

δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο αυτο ειναι δικη μου υποθεση αλλα γενικα ειναι πολυ συνενοησιμοι και οπου μπορουν βοηθανε.αλλα απ'οτι καταλαβαινω το θεμα σου ειναι η μετακινηση 2 φορες τη βδομαδα και οχι τοσο η εγγραφη.

Όταν λέμε κακή απόδοση, εννοούμε ότι γενικά είμαστε σκράπες ή πως έχουμε πχ σηκωθεί και τον έχουμε σαπίσει στο ξύλο;

γενικα ο βαθμος στο εργαστηριο οπως θα σας πουν βγαινει απο εργασιες/συμμετοχη/τελικη εξεταση κλπ κλπ οποτε κακη αποδοση εννοω ο μεσος ορος αυτων των βαθμολογιων να μην ξεπερνα το 5 που ειναι και η βαση. και οχι δε μιλω για να τον σαπισετε στο ξυλο γιατι μετα δε παιρνετε πτυχιο που να χτυπιεστε κατω :P

Δημοσ.

δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο αυτο ειναι δικη μου υποθεση αλλα γενικα ειναι πολυ συνενοησιμοι και οπου μπορουν βοηθανε.αλλα απ'οτι καταλαβαινω το θεμα σου ειναι γενικα η μετακινηση 2 φορες τη βδομαδα και οχι τοσο η εγγραφη.

Ακριβώς φίλε. Απλά τις επιπτώσεις μη εγγραφής σε κάποιο εργαστήριο δεν ήξερα, όπως και τι γίνεται με τις απουσίες. Και αν έχεις να δώσεις και κανένα τιπ όπως αυτό με τις "αλυσίδες" μαθημάτων "Ι" και "ΙΙ" (που τα έχω κανονίσει, τα άλλα είναι το θέμα, που άμα κατάλαβα καλά θα τα "χρωστάω") θα ήταν καλοδεχούμενο :)

Δημοσ.

δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο νομιζω τα εξαντλησα ολα  :P αν εχεις εσυ κατι συγκεκριμενο πολυ ευχαριστως :)

αα και μη σου πει κανενας ποτε φιλε γραψε το ονομα μου στη λιστα (για να μην παρει απουσια) γιατι ειναι ενας αλλος λογος για να μη παρετε πτυχιο μεχρι να βγει στη συνταξη ο καθηγητης :P επισης προσοχη με την αντιγραφη εργασιων απο μεγαλυτερα εξαμηνα γιατι μπορει και αυτο να το εντοπισουν! σπανια αλλα ποτε δε ξερεις :/

Δημοσ.

Τώρα σε θυμήθηκα.. :D

Τριλομπάητ πρέπει κάποια στιγμή να κανονίσω να σου φτιάξουν ένα άγαλμα 3 μέτρα να περνούν οι γριές και να κάνουν τον σταυρό τους. Έχεις βοηθήσει τρεεεεεεελά. :D

αα και μη σου πει κανενας ποτε φιλε γραψε το ονομα μου στη λιστα (για να μην παρει απουσια) γιατι ειναι ενας αλλος λογος για να μη παρετε πτυχιο μεχρι να βγει στη συνταξη ο καθηγητης :P επισης προσοχη με την αντιγραφη εργασιων απο μεγαλυτερα εξαμηνα γιατι μπορει και αυτο να το εντοπισουν! σπανια αλλα ποτε δε ξερεις :/

Μα σε παρακαλώ για ποιους μας πέρασες; Είμαστε εμείς τέτοιοι αλητήριοι; Εμείς είμαστε καλά παιδιάχαχαχαχαχα

Όχι μωρέ, σχεδόν κομπλέ είμαι, τώρα μένει μόνο να δω τι σόι καθηγητές είναι και αν κάνουν και καμιά διευκόλυνση στα παιδιά της ξενιτιάς *και ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλο*

• Like 2
Δημοσ.

Τριλομπάητ πρέπει κάποια στιγμή να κανονίσω να σου φτιάξουν ένα άγαλμα 3 μέτρα να περνούν οι γριές και να κάνουν τον σταυρό τους. Έχεις βοηθήσει τρεεεεεεελά. :D

Xαχαχαχαχαχ :D  Γιατί έτσι όμως; Eπειδή σου είχα πει για τα βαγόνια? :D  Τόσο μεγάλη βοήθεια ήταν? :P  Ooookayy :unsure: :D :P

• Like 1
Δημοσ.

Xαχαχαχαχαχ :D  Γιατί έτσι όμως; Eπειδή σου είχα πει για τα βαγόνια? :D  Τόσο μεγάλη βοήθεια ήταν? :P  Ooookayy :unsure: :D :P

Είσαι και μετριόφρων, που να με πάρει ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, Βίρνα. :3

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι και μετριόφρων, που να με πάρει ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, Βίρνα. :3

Έχεις δίκιο, εδώ δεν χωράν μετριοφροσύνες..απορώ πώς δεν έχει ΗΔΗ χτιστεί το άγαλμα. B)

:D

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια τι παιζει θελω και γω αγαλμα  :ph34r:  τζαμπα η εκθεση :P

Παραγγέλνω 2 αγάλματα από το άμαζον, από βδομάδα θα τα φέρουν, θέτε τίποτα άλλο να σας φέρω;

Δημοσ.

ρε παιδια τι παιζει θελω και γω αγαλμα  :ph34r:  τζαμπα η εκθεση :P

Θα σου χτίσουμε και άγαλμα. ΌΛΑ θα γίνουν..!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...