Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εε οχι ενταξει εγω ειμαι κομπλε! :D εσυ φιλε TriLoBiTe καλυφθηκες? :P

Εννοείται πως όχι..! Αν δε δω το άγαλμα στην τελική του μορφή, εγώ ΔΕΝ καλύπτομαι.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παραγγέλνω 2 αγάλματα από το άμαζον, από βδομάδα θα τα φέρουν, θέτε τίποτα άλλο να σας φέρω;

Πιάσε και δυο μπύρες..

Δημοσ.

οχι λεω μηπως θες και κανενα εξτραδακι απο το amazon μιας που προσφερεται το παιδι :P ετσι για τον κοπο σου βρε παιδι μου :P

2 μπύρες.

Δημοσ.

Τι κρασί λες και είμαστε τίποτα ξιπασμένοι Λάννιστερ της μπουρζουαζίας και δολοπλοκούμε για να φάμε τους Σταρκ και να κονομήσουμε; Η μπύρα είναι για αλάνια και οικοδόμους που όταν σκύβουν βλέπεις την χαράδρα του Γκραν Κάνιον

• Like 3
Δημοσ.

ι οικοδόμους που όταν σκύβουν βλέπεις την χαράδρα του Γκραν Κάνιον

κοιτα η αληθεια ειναι οτι δε χρειαζοταν τοσο παραστατικα :P

Δημοσ.

κοιτα η αληθεια ειναι οτι δε χρειαζοταν τοσο παραστατικα :P

Ξέρω, απλά ήθελα να του δώσω μια ποιητική προσέγγιση :)

• Like 2
Δημοσ.

ιιιιιιχ :eek:  ακομα δεν εχω καταλαβει πως το πινετε αυτο το πραγμα :P

Θ' ανοίξουμε μπυροσυζήτηση τώρα?? Οk then, πιο πολύ ήταν σχήμα λόγου καθώς σίγουρα δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν της μπύρας (σόρυ φίλε κουρσάλε :( ) μια που οι περισσότερες με πικρίζουν.. Βέβαια κάτω από ειδικές συνθήκες μπορώ να πιω π.χ μετά από μια καλοκαιρινή μέρα ο οργανισμός μου  για κάποιον άγνωστο λόγο μπορεί να βγάλει cold beer alert! :lol:

Δημοσ.

Θ' ανοίξουμε μπυροσυζήτηση τώρα??

μη μου πεις οτι εχεις κατι καλυτερο να κανεις 1:30 το βραδυ :P

εμενα δε μου αρεσει γιατι ειχα πιει μια μερα ζεστη και εκανα και κατι περιεργους συνειρμους με το χρωμα..

οκ too much information :P

• Like 1
Δημοσ.

Θ' ανοίξουμε μπυροσυζήτηση τώρα?? Οk then, πιο πολύ ήταν σχήμα λόγου καθώς σίγουρα δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν της μπύρας (σόρυ φίλε κουρσάλε :( )

Νιώθω προδομένος :/ έχω πληγωθεί.

Η μπύρα δεν είναι για την γεύση, η μπύρα είναι για την εμπειρία και την πλήρης εκκαθάριση των νεφρών σου μετά από 9 λεπτά κατουρήματος. Τραστ μι, άη αμ ε ντόκτορ εντ άη νόου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...