TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 εε οχι ενταξει εγω ειμαι κομπλε! εσυ φιλε TriLoBiTe καλυφθηκες? Εννοείται πως όχι..! Αν δε δω το άγαλμα στην τελική του μορφή, εγώ ΔΕΝ καλύπτομαι.
somebody:) Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 οχι λεω μηπως θες και κανενα εξτραδακι απο το amazon μιας που προσφερεται το παιδι ετσι για τον κοπο σου βρε παιδι μου
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παραγγέλνω 2 αγάλματα από το άμαζον, από βδομάδα θα τα φέρουν, θέτε τίποτα άλλο να σας φέρω; Πιάσε και δυο μπύρες..
Coursal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πιάσε και δυο μπύρες.. Δικός μας είσαι εσύ. Αδερφός.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 οχι λεω μηπως θες και κανενα εξτραδακι απο το amazon μιας που προσφερεται το παιδι ετσι για τον κοπο σου βρε παιδι μου 2 μπύρες.
somebody:) Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 2 μπύρες. ιιιιιιχ ακομα δεν εχω καταλαβει πως το πινετε αυτο το πραγμα
Coursal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά η μπύρα δεν είναι απλό υγρό, η μπύρα είναι φίλος, η μπύρα καταλαβαίνει. 1
somebody:) Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 περισσοτερο απο το κρασι.. μπααα δε νομιζω..
Coursal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τι κρασί λες και είμαστε τίποτα ξιπασμένοι Λάννιστερ της μπουρζουαζίας και δολοπλοκούμε για να φάμε τους Σταρκ και να κονομήσουμε; Η μπύρα είναι για αλάνια και οικοδόμους που όταν σκύβουν βλέπεις την χαράδρα του Γκραν Κάνιον 3
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ιιιιιιχ ακομα δεν εχω καταλαβει πως το πινετε αυτο το πραγμα ετσι ελεγα και εγω καποτε ...... 1
somebody:) Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ι οικοδόμους που όταν σκύβουν βλέπεις την χαράδρα του Γκραν Κάνιον κοιτα η αληθεια ειναι οτι δε χρειαζοταν τοσο παραστατικα
Coursal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 κοιτα η αληθεια ειναι οτι δε χρειαζοταν τοσο παραστατικα Ξέρω, απλά ήθελα να του δώσω μια ποιητική προσέγγιση 2
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ιιιιιιχ ακομα δεν εχω καταλαβει πως το πινετε αυτο το πραγμα Θ' ανοίξουμε μπυροσυζήτηση τώρα?? Οk then, πιο πολύ ήταν σχήμα λόγου καθώς σίγουρα δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν της μπύρας (σόρυ φίλε κουρσάλε ) μια που οι περισσότερες με πικρίζουν.. Βέβαια κάτω από ειδικές συνθήκες μπορώ να πιω π.χ μετά από μια καλοκαιρινή μέρα ο οργανισμός μου για κάποιον άγνωστο λόγο μπορεί να βγάλει cold beer alert!
somebody:) Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θ' ανοίξουμε μπυροσυζήτηση τώρα?? μη μου πεις οτι εχεις κατι καλυτερο να κανεις 1:30 το βραδυ εμενα δε μου αρεσει γιατι ειχα πιει μια μερα ζεστη και εκανα και κατι περιεργους συνειρμους με το χρωμα.. οκ too much information 1
Coursal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θ' ανοίξουμε μπυροσυζήτηση τώρα?? Οk then, πιο πολύ ήταν σχήμα λόγου καθώς σίγουρα δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν της μπύρας (σόρυ φίλε κουρσάλε ) Νιώθω προδομένος :/ έχω πληγωθεί. Η μπύρα δεν είναι για την γεύση, η μπύρα είναι για την εμπειρία και την πλήρης εκκαθάριση των νεφρών σου μετά από 9 λεπτά κατουρήματος. Τραστ μι, άη αμ ε ντόκτορ εντ άη νόου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα