Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μη μου πεις οτι εχεις κατι καλυτερο να κανεις στις 1:30 το βραδυ :P

εμενα δε μου αρεσει γιατι ειχα πιει μια μερα ζεστη και εκανα και κατι περιεργους συνειρμους με το χρωμα..

οκ too much information :P

Χεχ κοίτα, να σου πω τι με προβληματίζει.. Θα μπει κανένας άνθρωπος να διαβάσει το θέμα από τη 2η σελίδα του, περιμένοντας να διαβάσει για σχολές και εργαστήρια και θα πει  TI ΛΕΝΕ!!!!! :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Χεχ κοίτα, να σου πω τι με προβληματίζει.. Θα μπει κανένας άνθρωπος να διαβάσει το θέμα από τη 2η σελίδα του, περιμένοντας να διαβάσει για σχολές και εργαστήρια και θα πει  TI ΛΕΝΕ!!!!! :lol:

Εντάξει κι εγώ μπορεί να ξέχασα να ρωτήσω κάτι για τα εργαστήρια κλπ, αλλά ΕΕΕΛΑ ΜΩΡΕΕΕ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕ εδώ θα είμαστε να τα λέμε να γιολάρουμε να το ζούμε στα στενά.

• Like 1
Δημοσ.

Ω ήρθε και ο Ανόρυμ.. καλά εντάξει.. Δέσαμε! :lol: :lol:

Νιώθω προδομένος :/ έχω πληγωθεί.

Και πάλι σόρυ ρε.. :( :( :(

Εντάξει κι εγώ μπορεί να ξέχασα να ρωτήσω κάτι για τα εργαστήρια κλπ, αλλά ΕΕΕΛΑ ΜΩΡΕΕΕ ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕ εδώ θα είμαστε να τα λέμε να γιολάρουμε να το ζούμε στα στενά.

Στα Τρίκαλα στα 2 στενά που λέμε? :lol:

Δημοσ.

Α δεν ξέρω εγώ από Αθήνα είμαι <φωνη ξανθιάς παρουσιάστριας> τα χαιρετίσματα μου και ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ!!!!!! </φωνη ξανθιάς παρουσιάστριας>

• Like 2
Δημοσ.

Α δεν ξέρω εγώ από Αθήνα είμαι

Δεν έχει να κάνει.. με το τρένο πλησιάζεις επικίνδυνα στη Θεσσαλία αρά ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ξέρεις ΟΦΕΙΛΕΙΣ να γνωρίζεις πως στα Τρίκαλα στα δυό στενά  σκοτώσανε το Σακαφλιά...!

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει.. με το τρένο πλησιάζεις επικίνδυνα στη Θεσσαλία αρά ΟΦΕΙΛΕΙΣ να ξέρεις ΟΦΕΙΛΕΙΣ να γνωρίζεις πως στα Τρίκαλα στα δυό στενά  σκοτώσανε το Σακαφλιά...!

#ριπ

Δημοσ.

#ριπ

Πάει καιρός τώρα πάντως..

εμενα δε μου αρεσει γιατι ειχα πιει μια μερα ζεστη και εκανα και κατι περιεργους συνειρμους με το χρωμα..

οκ too much information :P

Αν έχεις θέμα με το χρώμα, την πίνεις απ΄το κουτάκι (καθάρισέ το λίγο πρώτα :P ) κατά προτίμηση κρύα!

• Like 2
Δημοσ.

Και το έλεγα πως θα ξεχάσω να ρωτήσω τίποτα, το έλεγα :(

Ο λόγος που άρχισα το θρεντ ήταν κυρίως γιατί είχα ακούσει πως από φέτος ισχύει άλλο "σύστημα"(;) για τις εγγραφές στα μαθήματα/θεωρίες/εργαστήρια και πως αν δεν γραφτείς θα το χάσεις για πάντα (ή κάτι τέτοιο τρομακτικό). Το γεγονός πως είμαι πρωτοετής και όλα τα μαθήματα (ανεξάρτητα από τα εργαστήρια) είναι υποχρεωτικά παίζει καθόλου ρόλο; Ξέρει κανείς συνομήλικος να δώσει τα φώτα του;

Δημοσ.

κανε ενα τηλεφωνο στη γραμματεια γιατι δεν ισχυουν απαραιτητα τα ιδια για καθε σχολη.η εστω μπες σε κανα site απο κομματικη παραταξη της σχολης σου. αν συμβαινει κατι τετοιο θα το εχουν αναρτησει. μη σε παρουμε και στο λαιμο μας.παντως αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω.

Δημοσ.

Η γραμματεία μας το παίζει δύσκολη γκόμενα και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, το site της σχολής είναι πιο πίσω και από εκείνον που ζωγράφισε την σημαία της Ιαπωνίας και η κομματικές παρατάξεις της σχολής είναι πιο φλου και αδιάφορες και από τα τραγούδια της Μποφίλιου. Εσύ σε ποιο εξάμηνο είσαι;

Δημοσ.

και τωρα το μεγαλο ερωτημα που χρονια με τρωει τον σακαφλια σκοτωσαν η τον κατσαπλια ιδου η απορια!!!

Δημοσ.

και τωρα το μεγαλο ερωτημα που χρονια με τρωει τον σακαφλια σκοτωσαν η τον κατσαπλια ιδου η απορια!!!

Να ρωτήσουμε έναν ταξιτζή να μάθουμε.

Δημοσ.

3ο. πω πω ολα δυσκολα σε αυτη τη σχολη σας :P

Για να δούμε κατα πόσο συμπίπτουν οι εμπειρίες μας: είσαι σε τεχνολογικό τομέα, σε θεωρητικά πράγματα ή μαζί με εκείνα τα νιαμού της θεολογίας που μπήκαν μόνο και μόνο γιατί μετά μπορούν να αλλάξουν κατεύθυνση; :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...