Thomasx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή κινητού ως 120 ευρώ. Με ενδιαφέρει περισσότερο: - Να είναι σχετικά γρήγορο και να μην κολλάει!! - Γρήγορο Internet - Καλή μπαταρία - GPS - Ικανοποιητική ποιότητα φωτογραφίας / βίντεο και ποιότητα ηχείου - Οθόνη ~4,3-4,5'' Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από Ελλάδα δε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κινητό Όλα είναι για τα μπάζα, πρέπει να στραφεις σε Κίνα για να πάρεις σοβαρό και γρήγορο τηλέφωνο.
sistah Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα ηθελες να επιχειρηματολογησεις λιγο την αποψη σου, γιατι απαντησεις τετοιου τυπου μυριζουν "φανατισμο".
Thomasx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Από Ελλάδα δε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κινητό Όλα είναι για τα μπάζα, πρέπει να στραφεις σε Κίνα για να πάρεις σοβαρό και γρήγορο τηλέφωνο. Από κίνα τι προτείνεις και από ποιο κατάστημα; Υπάρχει εγγύηση σε περίπτωση βλάβης;
chios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 http://www.vickmall.com/lenovo-s660-smartphone-quad-core-mtk65823g-wcdma-8gb-rom-4-7-inch-ips-screen-with-3000mah-battery.html Για να πάρεις μια ιδέα. Δεν κατάλαβα τον φανατισμό;; βρες μου από Ελλάδα ένα αντίστοιχο τηλέφωνο και πάω πάσο.
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θες οπωσδηποτε android? Αν οχι, το lumia 630 θα σε καλυψει σε αυτα που θες. Το βασικοτερο μειονεκτημα του ομως ειναι η ελλειψη flash.
Thomasx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θες οπωσδηποτε android? Αν οχι, το lumia 630 θα σε καλυψει σε αυτα που θες. Το βασικοτερο μειονεκτημα του ομως ειναι η ελλειψη flash. Θα προτιμούσα android. Ποια είναι η άποψή σας για το Xiaomi Hongmi 1S (από Vickmall);
chios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Θα προτιμούσα android. Ποια είναι η άποψή σας για το Xiaomi Hongmi 1S (από Vickmall); Η xiaomi ειναι απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην κινα εγώ έχω το redmi note και είναι κορυφαίο . το 1s δεν το έχω δει από κοντά εχω φέρει σε φίλο το παλιο με τον midiatek και εδώ και ένα χρόνο δεν έχει κάνει κιχ το τηλέφωνο. υπάρχει μεγάλη υποστήριξη απο την ελληνική κοινότητα xiaomi hellas με εβδομαδιαία update. κατα την γνώμη μου παρ' το δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. μην κοιτάξεις καθόλου από Ελλάδα θα πετάξει τα λεφτά σου αν ανέβεις 250-300€ εκει αλλάζουν τα δεδομένα.
maddoctor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ. Από Ελλάδα σοβαρό κινητό δεν θα βρεις. Από κίνα κοιτάς Xiaomi, Lenovo, Asus που είναι αξιόπιστες. Μαγαζιά υπαρχουν 2 κυρίως (vickmall, reportspam) κσι μετά ολα τ'άλλα. Προσοχή μόνο από που αγοράζεις, γιατί υπαρχουν και απατεώνες μαγαζιά. Μπες εκεί και ψάξε βαση τα χρήματα που διαθέτεις. Προσοχή μόνο γιατί οι τιμές έξω είναι σε $, μην μπερδευτείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα