Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το συγκεκριμενο λαπτοπ μου το χαρισε ενας φιλος μου με το μονο προβλημα οτι η οθονη ενω φαινονται ολα καλα εινε πολυ εντονα ασπρη!!!λετε να ειναι απο την οθονη η παο την καρτα γραφικων του??

Δημοσ.

Βάλε μια εξωτερική οθόνη επάνω να δείς αν ειναι απο το monitor του laptop η κάρτα γραφικών αν και ετσι που το περιγράφεις μαλλον για monitor μου κανει

Δημοσ.

φιλε εκανα αυτο που μου ειπες!!!στην οθονη την εξωτερικη ηταν ολα μια χαρα!!!μηπως παιζει ρολο π η μπαταρια ειναι για πεταμα?ενοω δεν κραταει καθολου με το που βγαλω τη μπριζα σβηνει :P

Δημοσ.

αα ευχαριστω παιδια αρα παω για οθονη!!!αξιζει να το φτιαξω??να παρω μαι οθονη παο ebay??ξερω αν την αλαξω μονος εχω αλαξει σε πολλα λαπτοπ αλλα ειναι καλο λαπτοπ η βγαζει προβληματα κτλπ?

Δημοσ.

Μπορεί να ειναι και το inverter το πρόβλημα το οποίο ειναι φθηνό και να μην χρειάζεται να αλλάξεις ολη την οθόνη η οποία εχει περίπου 60 euro

Δημοσ.

Όταν έχεις ασπρισμένη οθόνη, στο 90% των περιπτώσεων δεν κάνει καλή σύνδεση η καλωδιοταινεία.

Το πρόβλημα είναι στο πίσω μέρος της οθόνης, που σε πολλά μέτριας ποιότητας laptop έχω δει να είναι 'ασφαλισμένη' η σύνδεση ακόμα και με σελοτέϊπ.

Άνοιξε την οθόνη, και διόρθωσε την σύνδεση.

Δημοσ.

οκ αμα ομως δεν φτιαξει να παρω ενα καλωδιο συνδεσης της οθονης καταρχας?η κατευθειαν οθονη?επιης οπως ειπα δεν ειεναι ασπρισμενη ειναι σαν σκια το ασπρο μπροστα...δηλαδη βλεπεισ να τον λειτουργησεις απλα μετα παο ωρα κουραζε ιτα ματια !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...