Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι απο την πολη και οντως εγινε κατι τετοιο απο οτι μου ειπαν οι δικοι μου γιατι εγω σπουδαζω σε αλλη πολη τωρα .Πραγματικα ποσο σκατανθρωπος πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο, μυαλα του 40' και του 50' ρε γαμωτο . Και κλασσικη επαρχια και ισως και Ελλαδα , οι κατοικοι πιο πολυ ενδιαφερονται να μαθουν ποιο ονομα ειναι και ποια ειναι παρα να καταδικασουν το γεγονος

Δημοσ.

Ναι γιατί το πρόβλημά μας είναι αν λέει αλήθεια ή ψέμματα ή αν ένας καθυστερημένος μπορεί να ξεχωρίσει τον HIV από τον HPV, όχι η διαπόμπευση.

Να υποθέσω πως αν σε έβρισκαν HIV positive, δεν θα είχες πρόβλημα να χτυπήσεις ταττού το μέτωπο "ΕΧΩ AIDS".

Την αλήθεια θα έλεγες.

Δεν τον πιάνω αυτόν τον συλλογισμό σου. Το αν έβρισκαν κάποιον θετικό με HIV και το αν θα έλεγε ο ίδιος την αλήθεια ή όχι είναι άσχετο με το θέμα τις διαπόμπευσης ενος άλλου ανθρώπου από κάποιον για εκδικητικούς λόγους. Το πρόβλημά μας είναι να μην διαπομπεύεται κάποιος που έχει κάποιο πρόβλημα ιδιαιτέρως αν είναι πρόβλημα υγείας και να εξαλειφθούν οι κατοχικές νοοτροπίες που υπάρχουν σε κάποια θέματα. Ακόμα και αν μάθαινα οτι ο γείτονας του διπλανού διαμερίσματος έχει ebola θα κοιτούσα να πάρω τα δικά μου μέτρα όπου μπορώ, δεν θα πήγαινα σαν μαλάκας σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας να ενημερώσω τους κατοίκους και να γίνει της πόπης.

Στο θέμα αν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος τον HIV από τον HPV, εκεί δεν σε κατάλαβα, δηλαδή για εσένα αν δεν ξέρει κάποιος οτι το HPV είναι τα κονδυλώματα είναι καθυστεριμένος; Eγώ προσωπικά πάντως αν έβλεπα τα αρχικά HPV για κάποιο αφροδίσιο νόσημα θα καταλάβαινα οτι ήταν κάποιο άλλο είδος του ιού HIV και επικουρικά θα κοιτούσα να ψάξω από το ίντερνετ για το τι είναι ακριβώς.

Δημοσ.

Δεν τον πιάνω αυτόν τον συλλογισμό σου. Το αν έβρισκαν κάποιον θετικό με HIV και το αν θα έλεγε ο ίδιος την αλήθεια ή όχι είναι άσχετο με το θέμα τις διαπόμπευσης ενος άλλου ανθρώπου από κάποιον για εκδικητικούς λόγους. Το πρόβλημά μας είναι να μην διαπομπεύεται κάποιος που έχει κάποιο πρόβλημα ιδιαιτέρως αν είναι πρόβλημα υγείας και να εξαλειφθούν οι κατοχικές νοοτροπίες που υπάρχουν σε κάποια θέματα. Ακόμα και αν μάθαινα οτι ο γείτονας του διπλανού διαμερίσματος έχει ebola θα κοιτούσα να πάρω τα δικά μου μέτρα όπου μπορώ, δεν θα πήγαινα σαν μαλάκας σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας να ενημερώσω τους κατοίκους και να γίνει της πόπης.

Στο θέμα αν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος τον HIV από τον HPV, εκεί δεν σε κατάλαβα, δηλαδή για εσένα αν δεν ξέρει κάποιος οτι το HPV είναι τα κονδυλώματα είναι καθυστεριμένος; Eγώ προσωπικά πάντως αν έβλεπα τα αρχικά HPV για κάποιο αφροδίσιο νόσημα θα καταλάβαινα οτι ήταν κάποιο άλλο είδος του ιού HIV και επικουρικά θα κοιτούσα να ψάξω από το ίντερνετ για το τι είναι ακριβώς.

Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό, δες σε τι ποστ κάθομαι και απαντάω και ποιος έθιξε το ζήτημα "της αλήθειας".

Μου πετάει την μπάλα στην εξέδρα, πάω και την μαζεύω σαν μαλάκας για να επαναφέρω το θέμα στην σωστή του βάση, και βγαίνω και χρεωμένος από πάνω.

Την δεύτερη φορά βαρέθηκα, την άφησα να πάει να την μαζέψει κάνας άλλος.

Καθυστερημένος είναι αυτός ο άλλος επειδή κόλλησε τις αφίσες της γυναίκας. Και το θέμα μας δεν είναι αν αυτός, ο καθυστερημένος που κάνει τέτοιες κινήσεις, μπορεί ή όχι να ξεχωρίσει τον HIV από τον HPV.

Ελπίζω να είναι πιο κατανοητό έτσι.

Δημοσ.

Όπως και είπε ο Luci, αν και χρόνια σε επαρχία (πατέρας στρατιωτικός γαρ), χειρότερους κομπλεξικούς μπουρτζόβλαχους από τους Μυτιληνιούς δεν έχω γνωρίσει. Και αν είναι κανείς μυτιληνιός και παρεξηγηθεί σόρρυ, αλλά ακόμα και οι Κοζανίτες είναι έτη φωτός καλύτεροι τους.

Είμαι μυτιληνιός και μιας και τους έχω ζήσει και ξέρω κάτι παραπάνω από σένα έχω να πω ότι συμφωνώ και επαυξάνω. Κακιασμένοι, κουτσομπόληδες, κουτοπόνηροι κτλ κτλ.

Ωραίο νησί κατά τα άλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι απο την πολη και οντως εγινε κατι τετοιο απο οτι μου ειπαν οι δικοι μου γιατι εγω σπουδαζω σε αλλη πολη τωρα .Πραγματικα ποσο σκατανθρωπος πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο, μυαλα του 40' και του 50' ρε γαμωτο . Και κλασσικη επαρχια και ισως και Ελλαδα , οι κατοικοι πιο πολυ ενδιαφερονται να μαθουν ποιο ονομα ειναι και ποια ειναι παρα να καταδικασουν το γεγονος

"τα καλά της επαρχίας" , όσο ποιο μικρή κοινωνία τόσο περισσότερο κουτσομπολίκι και στρουθοκαμηλισμός 

Δημοσ.

Πως καταντησαμε να γινουμε ολοι ενας μικρος Λοβερδος ε;;;!!! ειναι λεπτη η γραμμη αναμεσα στην ενημερωση του κοσμου και στην διαπομπευση! ακομα και αν συναντησει καποιος/α καποιον/α φορεα του HIV τοτε πρεπει ο ιδιος να αυτοπροστατευθει! τι ελεγαν παλιοτερα; το πουλι σου (ξερετε τον παπαγαλο τον λουμιδη, τον στρατηγο αναξιμανδρο, τον μεγα περικλη, το ρομποτ των Robinson και αλλα τετοια) και την υπογραφη σου να προσεχεις που τα βαζεις και πως τα βαζεις!!! αλλα μια ζωη ο ανθρωπος αθελα του ακολουθουσε τα διδαγματα του malleus maleficarum! 

οσο για το νησι! ποσο ευκολα χαρακτηριζουμε μια ολοκληρη κοινωνια απο εναν κατοικο που το επαιξε "τριανταφυλλοπουλος"! πραγματικα ειμαστε σαν τους αγγλους που ελεγαν ολους τους ελληνες κλεφτες επειδη ενας εκανε ριφιφι!!!!!

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι όσοι χαρακτήρισαν τους γκαζμάδες αρνητικά το έκαναν εξ' αιτίας αυτού του ενός.

Η δική μου εκτίμηση ας πούμε είναι επειδή έχω καταγωγή από εκεί και τους έχω φάει στη μάπα.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν πήρες χαμπάρι φίλε μου, όλοι όσοι κράξαμε, κράξαμε όχι από το γεγονός, αλλά επειδή έχουμε ζήσει στην Μυτιλήνη (Λέσβο γενικότερα). Μην ανησυχείς όμως, ίδιο κράξιμο ρίχνω και για το δικό μου το νησί, σε διαφορετικά θέματα αλλά ίδιας έκτασης.

Επίσης όταν έχει βγει το όνομα και λέγονται οι γκασμάδες, και να μην ξέρεις τίποτα για το μέρος. καταλαβαίνεις. Ωραίο νησί παρ'όλα αυτά, οι κάτοικοι είναι το πρόβλημα (όπως παντού άλλωστε στην επαρχία)

Δημοσ.

γιατι εγιναν διαφεροτικα τα πραγματα στην Αθηνα; εγιναν στην Θεσσαλονικη; στην κερκυρα με τετοια περιστατικα να βαρανε κοκκινο; αρα δεν ειναι θεμα του συγκεκριμενου νησιου! ειναι γενικο σε ολη την Ελλαδα! και φαντασου οτι ειμαι απο την Λημνο που μεγαλυτερη γκασμαδοχωρα δεν υπαρχει!!!!

Δημοσ.

γιατι εγιναν διαφεροτικα τα πραγματα στην Αθηνα; εγιναν στην Θεσσαλονικη; στην κερκυρα με τετοια περιστατικα να βαρανε κοκκινο; αρα δεν ειναι θεμα του συγκεκριμενου νησιου! ειναι γενικο σε ολη την Ελλαδα! και φαντασου οτι ειμαι απο την Λημνο που μεγαλυτερη γκασμαδοχωρα δεν υπαρχει!!!!

για την Λήμνο θα συμφωνήσω μιας κ έκανα φαντάρος εκεί , η συμπεριφορά του κόσμου τουλάχιστον στους φαντάρους ηταν άσχημη, δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται γενικά αλλα αν ήσουν φαντάρος σε κοίταζαν με μισό μάτι και ήταν λες και σου έκαναν χάρη που σου πουλούσαν κάτι για παράδειγμα. Θυμάμαι ενας ταξιτζής όταν πήρα μετάθεση ειχαμε πιάσει κουβέντα στο δρόμο για το λιμάνι για τη συμπεριφορά του κόσμου και μου έλεγε "παλικάρι μου εδω ειναι καλά μόνο για διακοπές το καλοκαίρι , να έρθεις να διασκεδάσεις με την παρέα σου και να φύγεις , για να ζήσεις σαν φαντάρος ή σαν πολίτης δεν αξίζει , εδω ολοι κοιτάνε τι κάνεις εσύ για να κουκουλώσουν τα δικά τους". 

γενικά η επαρχεία έχει αυτό το κακό και όσο ποιο μικρή κοινωνία τόσο το χειρότερο σε αυτά τα θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...