Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια έρευνα που έκανα σήμερα στην ιστοσελίδα statcounter.com τσέκαρα να δώ τι γίνεται με τους περιηγητές αλλά και τα λειτουργικά συστήματα για τον μήνα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.Αυτή η έρευνα από την εταιρεία Statcounter αφορά τις εκδόσεις για desktop και tablets.
 
Κορυφαίος περιηγητής είναι το Google Chrome με ποσοστό 50,89%, ακριβώς από κάτω είναι ο Firefox με ποσοστό 27,87%, στη τρίτη θέση είναι ο Internet Explorer με ποσοστό 12,34%.Τέλος το Safari έχει ποσοστό 4,66% και τελευταίο έρχεται το Android με 1,79%.
 
Όσο αφορά το λειτουργικό σύστημα τα Windows 7 είναι το κορυφαίο OS με τεράστια διαφορά και ποσοστό 52,19%. Στην δεύτερη θέση είναι τo παλιό λειτουργικό σύστημα Windows Xp που όπως γνωρίζεται η Microsoft έχει τερματίσει την υποστηριξή τους αλλα παρ' όλα αυτά έχει ποσοστό  19,24%.Στη τρίτη θέση είναι τα Windows 8.1 με ποσοστό 7.1% πολύ κοντά με Windows Vista που έχουν ποσοστό 5,4%.Στη συνέχεια ακολοθούν τα Windows 8 με 4.87%, το iOS με 3,33% και τελεταίο το MacOSX με 2,59%.
 
Περιηγητές
 
9YyDcorjSzW8GV5ORHK5+1.jpg
 

Λειτουργικά συστήματα
 
1J5EyHItROGTNjLvbvHr+2.jpg
 
Δημοσ.

αναμενομενη η πρωτη θεση των 7. αυτο που δεν περιμενα ειναι να ειναι τα xp αλλα ακομα και τα vista πιο πανω απο τα 8αρια.

Δημοσ.

Tι σόι έρευνα είναι αυτή; Υπολογίζει ας πούμε και το λογισμικό που υπάρχει σε υπηρεσίες ή μονό ιδιωτικής χρήσης; Ο chrome στο 50% και ο mozilla στο 27; Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά...

 

@Bermoudakias33

ναι είναι πιο ελαφριά

 

edit: τώρα είδα ότι για τους browsers συμπεριλαμβάνονται και tablets.

  • Like 1
Δημοσ.

EDIT: Τώρα πρόσεξα ότι μιλάτε για Ελλάδα, αλλά και πάλι μεγάλες αποκλίσεις...

 

 

Άλλα τελείως λέει ο ένας άλλα ο άλλος... WTF

 

http://arstechnica.com/information-technology/2014/07/windows-8-x-internet-explorer-both-flatline-in-june/

combined-2014-06-640x480.png

desktop-trends-2014-06-640x480.png

για ελλαδα λεει η ειδηση

Δημοσ.

Ναι το έκανα EDIT και σχολίασες και πάνω σ' αυτό πρώτο πρώτο.

Αλλά και πάλι, αναρωτιέμαι τόσο πολύ διαφέρουμε στην Ελλάδα;...

Δημοσ.

αναμενομενη η πρωτη θεση των 7. αυτο που δεν περιμενα ειναι να ειναι τα xp αλλα ακομα και τα vista πιο πανω απο τα 8αρια.

 

Ε ενταξει τα 8 πρεπει να τα βαλουμε μαζι με τα 8.1, οποτε σε αυτη την περιπτωση εχουμε 12% εναντι 5.4 των Vista.

 

Αλλα το αλλο που απορω ειναι:

α)Ποιος χρησιμοποιει ακομα ΙΕ???????

β)Τι μανια εχουν με τον ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟ Chrome εναντι του Firefox???? Εγω σε οσα συστηματα εχω χρησιμοποιησει Firefox ηταν απο ελαχιστα εως ΠΟΛΥ ταχυτερος! Και κυριως ΑΠΕΙΡΩΣ πρακτικοτερος και με πιο πολλες δυνατοτητες.

 

Αβυσσος η ψυχη των Ελληνων. :wacko:

 

  • Like 2
Δημοσ.

 

α)Ποιος χρησιμοποιει ακομα ΙΕ???????

 

Κυρίως όσοι δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές και δεν ξέρουν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα. 

  • Like 1
Δημοσ.

 

edit: τώρα είδα ότι για τους browsers συμπεριλαμβάνονται και tablets.

μάλλον για αυτό, γιατί ο ff έχει ακόμα πολλή πέραση στην ελλάδα 

Δημοσ.

Κυρίως όσοι δεν έχουν ιδέα από υπολογιστές και δεν ξέρουν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν ένα πρόγραμμα. 

Καμιά σχέση, υπάρχουν εκατομμύρια συστήματα που ενώ τρέχουν windows xp, 7 κλπ δεν είναι workstations αλλά μηχανήματα που κάνουν συγκεκριμένη δουλειά (servers, dvrs, pos κλπ) και έτσι δεν χρειάζονται άλλον browser.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...