mpeliaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ. από επιδότηση της cosmote έχω 200ευρω για να πάρω ότι θέλω... Κινητό έχω το g2 οπότε είμαι φουλ ικανοποιημενος . Οπότε πάμε σε ταμπλετ.. Επειδή είμαι άσχετος θέλω να μου προτείνετε ένα Tablet από 8 ίντσες και πάνω και οπωσδήποτε τετραπυρινο.. Δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα παιχνίδια αφού παίζω από το κινητό απλά καλό θα είναι να μην σέρνεται και να μην κολλάει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι κινέζικο απλά πρέπει οπωσδήποτε να είναι από κατάστημα cosmote η Γερμανό αν δεν κάνω λάθος. Αν είναι κάτι που αξίζει πραγματικά μπορώ να πάω και στα 250αλλα όχι πολυ παραπάνω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο ποστ μου.. Παιδιά αυτό είναι το θέμα δεν ξέρω γιατί μου το εμφάνισε κενό.. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων...
ektor7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Τι λογισμικό προτιμάς?Android ή windows? Σε ενδιαφέρει το 3G? Ποια θα ειναι η κύρια χρηση για το οποίο το θές?
mpeliaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Android προτιμώ, ναι θα ήθελα να παιρνει κάρτα σιμ και οπωσδήποτε κάρτα μνήμης... Ο τρόπος χρήσης είναι πιο πολύ σερφαρισμα στο νετ καμία ταινία, και υπάρχει περίπτωση να παίζω και παιχνίδια.. Οπότε θέλω όσο το δυνατόν λίγοτερα κολλήματα.. Έχω στα υπόψιν το lg tab g 8.0. Τί λέτε;
ektor7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχως απο τον Γερμανο το lg tab g 8.0,ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σοβαρη επιλογη που εχεις.Ολα τα υπολοιπα ειναι για πεταμα! Αν θα παρεις απ'αυτους μονο το lg tab g 8.0 και τιποτα αλλο!
mpeliaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχως απο τον Γερμανο το lg tab g 8.0,ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σοβαρη επιλογη που εχεις.Ολα τα υπολοιπα ειναι για πεταμα! Αν θα παρεις απ'αυτους μονο το lg tab g 8.0 και τιποτα αλλο! Ευχαριστώ εκτορ για τις άμεσες απαντήσεις... Τώρα να ρωτήσω κάτι άλλο αξίζει να ανέβω στα 300 ευρώ και να πάρω http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67157&selectedCategoryId=1883 η ούτε καν.. Αξίζει η δεν υπάρχει λόγος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα