Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Αγορασα κατι απο E-bay οπου ελεγε καθαρα οτι το αντικειμενο βρισκετε στη Αγγλια. Κοστος παραγγελιας 270€ μαζι με DHL express dilivery. 

Λοιπον.... Αφου κανω την συναλλαγη κανονικα και τον πληρωνω, την επομενη μερα βλεπω οτι μου στελνει τον Tracking Number της DHL. Τον βαζω στο Site και βλεπω οτι το δεμα ερχετε απο Σιγκαπουρη (εκτος E.E. δηλαδη).

Ρωταω εγω τωρα..... θα πρεπει να πληρωσω τελωνειο? Εννοειται θα εποικινωνησω με DHL αυριο να δω τι παιζει.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εφόσον έρχεται απο Σιγκαπούρη όντως και δεν το εχει δηλώσει σαν δώρο ή με μικρότερη αξία, τελευταία κάποιοι δεν το κάνουν γιατι φοβούνται! !   ναι θα πρέπει να πληρώσεις. Και ειδικά που έρχεται με courier. Πάρε αύριο κιόλας dhl και δες τι θα σου πουν.

Δημοσ.

Οχι ρε π@#!στη μου...... τωρα ειδα στις αξιολογισεις του οτι ενω λεει αγγλια στελνει απο σιγκαπουρη.... Που εμπλεξα ρε γαμωτο. Και δεν μου λες, εφοσον η αγορα ειναι 270€ ποσο λες να παει το τελωνειο;

Δημοσ.

πρέπει να υπαρχει θεμα για το ebay εδω μέσα, που λένε και πως πάει το τελωνείο. Γενικά ετσι δουλεύει το ebay, πρώτα κοιτάς τιμές, μετά κοιτάς αξιολόγηση, επικοινωνείς με πωλητή και μετά το παιρνεις. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Αγορασα κατι απο E-bay οπου ελεγε καθαρα οτι το αντικειμενο βρισκετε στη Αγγλια. Κοστος παραγγελιας 270€ μαζι με DHL express dilivery. 

Λοιπον.... Αφου κανω την συναλλαγη κανονικα και τον πληρωνω, την επομενη μερα βλεπω οτι μου στελνει τον Tracking Number της DHL. Τον βαζω στο Site και βλεπω οτι το δεμα ερχετε απο Σιγκαπουρη (εκτος E.E. δηλαδη).

Ρωταω εγω τωρα..... θα πρεπει να πληρωσω τελωνειο? Εννοειται θα εποικινωνησω με DHL αυριο να δω τι παιζει.

Δυστιχος.. αν ειναι DHL ειναι 100% τελωνείο.. :(

Δωσε μας το λινκ αν θελεις

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω θα παρω αυριο την dhl και βλεπουμε. Αν ειναι κανα 50ρικο το πληρωνω, αν ομως ζητανε οσο η αξια να παει να γα#@¥θει. Τοτα θα ζητησω τα χρηματα πισω. Ευχαριστω παντως οπως και να εχει.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω θα παρω αυριο την dhl και βλεπουμε. Αν ειναι κανα 50ρικο το πληρωνω, αν ομως ζητανε οσο η αξια να παει να γα#@¥θει. Τοτα θα ζητησω τα χρηματα πισω. Ευχαριστω παντως οπως και να εχει.

Φιλε αν γραφει ΑΓΓΛΙΑ και στελνει απο ΑΣΙΑ.. τοτε θεωρειτε ΑΠΑΤΗ και το PAYPAL θα σου κανει REFUND τα χρηματα σου!

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα στο συγκεκριμενο πληρωσα μεσω pre paid master card. Αν δηλωσω οτι αρνουμε να το παρω τι γινετε σε αυτη την περιπτωση; Επιστεφει σε αυτον; Ζηταω απο e-bay επιστροφη χρηματων;

Υ.Γ.

Γραφει μεσα οτι οι αποστολες εκτος uk γινονται απο Σιγκαπουρη. Οποτε δεν παιζει να διεκδικισω χρηματα πισω ε; Επισεις τελωνειο πως πληρωνεις; Σου τα βαχουνε αντικαταβολη στο δεμα;

ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Δημοσ.

Βασικα στο συγκεκριμενο πληρωσα μεσω pre paid master card. Αν δηλωσω οτι αρνουμε να το παρω τι γινετε σε αυτη την περιπτωση; Επιστεφει σε αυτον; Ζηταω απο e-bay επιστροφη χρηματων;

Υ.Γ.

Γραφει μεσα οτι οι αποστολες εκτος uk γινονται απο Σιγκαπουρη. Οποτε δεν παιζει να διεκδικισω χρηματα πισω ε; Επισεις τελωνειο πως πληρωνεις; Σου τα βαχουνε αντικαταβολη στο δεμα;

ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Δεν ξερω τι παιζει αν αρνηθείς καθώς εχει tracking και θα φανεί οτι αρνήθηκες αρα εσυ φταις.

Τελονιο υπαρχει ποστ που εξηγεί εδω στο INSOMNIA. Εχει ρολο αν είσαι αθηνα η οχι.

http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

Δημοσ.

Πωπω δεν παιζει να κοιμηθω αποψε.... Ρε παιδια πραγματικα απο την αρχη το πραμα παει σκατα. Εχω paypal αλλα εκεινη την στιγμη λογο οτι ηθελε verify η καρτα master card στο paypal, το αγορασα μεσω mastercard απευθιας.(το verify απαιτουσε 2 μερες να γινει).

Τεσπα το σκωτοσα ολο το πραμα δεν το συζηταω... το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα;

Γιαννενα βρισκομαι.

Δημοσ.

Δώσε ένα link για να διαβάσουμε και εμείς τι γράφει στο site, μήπως βοηθήσουμε.

Πολλές φορές, οι εταιρείες που βρίσκονται σε πρώην αγγλικές αποικίες (Hong Kong κλπ) μπορούν να διατηρούν αποθήκη στην Αγγλία και να στέλνουν τα αντικείμενα από εκεί, οπότε το δέμα δεν περνάει τελωνείο. Εάν ο συγκεκριμένος δεν στέλνει έτσι τα εκτός Αγγλίας, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν και μάλιστα όταν το δέμα έρχεται με courier, γιατί στα κλασικά έξοδα (ΦΠΑ και δασμός για αξία CIF πάνω από 150 ευρώ) προστίθενται και η αμοιβή του εκτελωνιστή, τα αποθήκευτρα και διάφορα μικροέξοδα. Και αφού είσαι στα Γιάννενα δεν μπορείς να το εκτελωνίσεις μόνος για να γλυτώσεις τα επιπλέον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...