Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ευχαριστα νεα, μου απαντησε ο πωλητης και ειπε οτι οτι δεμα φευγει απο σιγγαπουρη το βαζουνε αξια 10 € οποτε θα ειναι λιγα τα εξοδα τελωνειου. Το link ειναι αυτο.

Δημοσ.

www.ebay.com/itm/Razer-BlackWidow-Chroma-2014-Elite-RGB-Mechanical-Gaming-Keyboard-US-Layout-/181560905427?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item2a45df8ed3

Δεν ξερω γιατι δεν το πιανει σαν link.

Δημοσ.

Στην περιγραφή λέει

International order (outside Uk) will be sent via SingPost Registered Air Mail.

Αυτό σημαίνει ότι το στέλνει με το ταχυδρομείο και η διαδικασία εκτελωνισμού είναι διαφορετική (με SingPost έρχονται όλα τα κινητά χωρίς πρόβλημα τελωνείου). 

Το DHL express dilivery πως προέκυψε; Μήπως ζήτησες ταχύτερη αποστολή;

Δημοσ.

Ναι επελεξα express delivery. Με την DHL δεν παιζει να εχει δηλωθει λιγοτερα χρηματα; Εγω που μιλησα με τον πωλητη που ειπε οτι εφυγε με singpost, ενω το tracking number ειναι για DHL, αφου το βαζω στην DHL και μου δειχνει εξεληξη κανονικα...

Με δουλευει ο πωλητης το κοβω.

Δημοσ.

Εάν επέλεξες DHL και η αποστολή επιβεβαιώνεται από το tracking #, είναι σίγουρο ότι θα σταματήσει στο τελωνείο, ανεξάρτητα από την αναγραφόμενη αξία.

Η εταιρεία (όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά και κάθε εταιρεία courier) δεν ενδιαφέρεται για το συμφέρον του παραλήπτη αλλά για το δικό της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τη διαδικασία εκτελωνισμού, με τις γνωστές συνέπειες για τον παραλήπτη.

• Like 1
Δημοσ.

Πω.... οποτε παμε στο επομενο σεναριο. Περναει τελωνειο, με παιρνουνε τηλεφωνο και μου λενε για εκτελωνισμο σωστα; Λογικα δεν θα υπαρχει αποδειξη μεσα στο κουτι, οποτε πως θα γινει η εκτημηση της αξιας του αντικειμενου; Με την εκτημηση του εκτελωνιστη;

Επισεις εγω μιλησα με DHL και μου ειπανε οτι θα το παραλαβω μεσα της εβδομαδας, δεν ρωτησα κατι για εκτελωνισμο ουτε αυτοι μου ειπανε κατι. Να παρω καλυτερα στα κεντρικα στην αθηνα να δω τι γινετε η ξυνω πληγες;

Δημοσ.

Ο τύπος ειναι κοινώς απατεωνίσκος, επανω γραφει αλλα κατω αλλα και ετσι ειναι καλυμμένος απο το εβαυ και δεν μπορείς να ανοίξεις case.

Ελα ντε! Ετσι την πατησα τωρα αγαπητε και το θεμα ειναι οτι ουτε καν πληρωσα μεσω paypal, θα μπορουσα θα μιλησω με paypal και θα γινοτανε επιστροφη.

Σκατα σκατα και αποσκατα.....

Δημοσ.

Νομιζω μπορεις να το στειλεις πισω οταν ερθει εδω στο τελωνειο και να χασεις μονο τα μεταφορικα που πληρωσες.

Βεβαια στειλε μηνυμα πρωτα στον πωλητη και συνενοησου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα περιμενω μονο και μονο απο περιεργια να δω ποσο ποσο θα μου πουνε. Μετα εννοειται θα το επιστρεψω.

Ολη η μαλακια ξεκινησε οταν παραγγειλαμε με τον φιλο μου το ιδιο πληκτρολογιο για αυτον απο την razer europe το οποιο θα το στελνανε τον νοεμβρη. Μετα ειδα αυτο στο ebay (που να μην το εβλεπα) και ειπα να το παρω για μενα κανοντας του εκπληξη μιας και θα ερχοτανε πολυ ποιο γρηγορα. Ολο μαλακιες κανω τελευταια....

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.

Πω.... οποτε παμε στο επομενο σεναριο. Περναει τελωνειο, με παιρνουνε τηλεφωνο και μου λενε για εκτελωνισμο σωστα; Λογικα δεν θα υπαρχει αποδειξη μεσα στο κουτι, οποτε πως θα γινει η εκτημηση της αξιας του αντικειμενου; Με την εκτημηση του εκτελωνιστη;

Επισεις εγω μιλησα με DHL και μου ειπανε οτι θα το παραλαβω μεσα της εβδομαδας, δεν ρωτησα κατι για εκτελωνισμο ουτε αυτοι μου ειπανε κατι. Να παρω καλυτερα στα κεντρικα στην αθηνα να δω τι γινετε η ξυνω πληγες;

Σ' αυτές τις περιπτώσεις, ο τελωνειακός ζητάει απόδειξη είτε PayPal είτε κάρτας.

Η DHL απάντησε σ΄αυτό που ρώτησες, δηλαδή πότε θα το παραλάβεις.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να ξύνεις αυτά τα θέματα, ακόμη και για την περίπτωση που περάσει το δέμα χωρίς περιπέτειες (λέμε τώρα).

Δημοσ.

Τα εξοδα αποστολης ηταν γυρω στα 30 ευρω για Express Dilivery. Οποτε το αφηνω να με ειδοποιησουνε αυτοι, οταν μου πουνε το τραγικο ποσο, τους λεω οτι δεν το θελω και επικοινωνω με τον πωλητη και συμφωνουμε να του βαλω τα μεταφορικα για επιστροφη και να μου καταθεσει το ποσο σωστα?

Ευχαριστω παντως ρε παιδια για την συμπαρασταστη, μακαρι να γινω μαθημα για αλλους που θελουνε να κανουν τετοιου ειδους τρελες.

Δημοσ.

Τα εξοδα αποστολης ηταν γυρω στα 30 ευρω για Express Dilivery. Οποτε το αφηνω να με ειδοποιησουνε αυτοι, οταν μου πουνε το τραγικο ποσο, τους λεω οτι δεν το θελω και επικοινωνω με τον πωλητη και συμφωνουμε να του βαλω τα μεταφορικα για επιστροφη και να μου καταθεσει το ποσο σωστα?

Ευχαριστω παντως ρε παιδια για την συμπαρασταστη, μακαρι να γινω μαθημα για αλλους που θελουνε να κανουν τετοιου ειδους τρελες.

Κοιτα.. το θετικο ειναι οτι ειναι keyboard.. αρα δεν νομιζω να σου πουν πολλα.

Το αρνιτικο ειναι οτι ειναι DHL.. αρα 100% κατι θα σου πουν να πληρωσεις!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...