Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα.. το θετικο ειναι οτι ειναι keyboard.. αρα δεν νομιζω να σου πουν πολλα.

Το αρνιτικο ειναι οτι ειναι DHL.. αρα 100% κατι θα σου πουν να πληρωσεις!

Εκει πονταρω και εγω. Οτι και να γινει θα σας ενημερωσω. Σας ευχαριστω ολους.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις εποικινωνησα και του εστηλα αυτο, πιστευω να μου απαντησει αμεσα. Να μηλισω και με Paypal πρωτα να δω τι θα μου πουνε και αυτοι?

Hi again. You did not mentioned anywhere that you are selling outside of UK with DHL. You say this: ''International order (outside Uk) will be sent via SingPost Registered Air Mail.'' You send my package with DHL, if i knew that would happen i would not buy it. The tracking number you provide me is 8926948262 and thats DHL tracking not SingPost Registered Air Mail. 

Anyway I made a little research and i saw that with DHL the costum fees are gonna be a lot, a lot i mean like 150 - 200€. It supose that they will call me at mondey or tuesday and verify to me the amount of costum fees. If will be too much i can't accept it.

In that case i wont accept the package and it will return to you. Then i want to refund the amount of 226.94€ (as you can see i pay for the one way shipping).

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί του γράφεις σαν να επέλεξε αυτός την αποστολή μέσω DHL, ενώ επέλεξες εσύ αυτόν τον τρόπο αποστολής, όπως είπες. Έτσι, του δίνεις το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή των χρημάτων.

Επίσης, γιατί γράφεις ότι θα μιλήσεις με το Paypal αφού έχεις πληρώσει με προπληρωμένη; 

Δημοσ.

Μολις εποικινωνησα και του εστηλα αυτο, πιστευω να μου απαντησει αμεσα. Να μηλισω και με Paypal πρωτα να δω τι θα μου πουνε και αυτοι?

Αυτό εννοώ.

Δημοσ.

Sorry για το double post. Επικοινωνησε ο πωλητης μαζι μου και μου λεει οτι δεν εχω να φοβηθω τιποτα γιατι το εχει δηλωσει 10 €. Αν χρειαστει αποδειξη μου ειπε να επικοινωνησω με τον πωλητη και θα μου στηλει τιμολογιο των 10 €.  (lol νιωθω σαν να βλεπω σειρα και περιμενω την δευτερα να βγει το τελευταιο επεισοδιο)

Δημοσ.

Αμα το κουτι ειναι μεγαλουτσικο,και γραφει 10 ευρω μην νομιζεις οτι θα στο περασουν ετσι.Θα στο ανοιξουν,και αν δουν οτι ειναι κανα ακριβο keyboard που λες την πουτσιξες.Θα σου ζητησουν ενα καρο χαρτια .

Γενικα περιμενε να στο πιασουν τελωνειο και μετα βλεπεις τι κανεις.

Μωρε το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα επειδη ειναι Keyboard και λογικα δεν θα εχουνε ιδεα περι μηχανικα πληκτρολογια, τοτε το κοστολογισουνε για 10 ευρω. 

Δημοσ.

Μωρε το σκεφτηκα και εγω αυτο αλλα επειδη ειναι Keyboard και λογικα δεν θα εχουνε ιδεα περι μηχανικα πληκτρολογια, τοτε το κοστολογισουνε για 10 ευρω. 

Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές.

Εάν ο τελωνειακός έχει αμφιβολία για την αξία, θα ζητήσει απόδειξη είτε Paypal είτε κάρτας.

Δημοσ.

Ενταξει παιδες μη σας κουραζω και λεμε και τα ιδια και τα ιδια. Τωρα το δεμα εφυγε απο Γερμανια, οποτε λογικα αυριο θα ειναι Ελλαδα. Θα σας ενημερωσω σχετικα το τι εγινε.

Δημοσ.

Εγω επελεξα Express Delivery, οχι να μου το στειλει με DHL.Paypal εννοω E-bay :P . Το Refund εννοω επιστροφη χρηματων.

Από τη στιγμή που επέλεξες express delivery σημαίνει courier, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι.

Δε βασίζονται στο που έχουν ιδέα. Θα ψάξουν στο ιντερνετ και θα το βρουν.

Δημοσ.

Από αυτό παίρνεις μια εικόνα για το πως αντιμετωπίζουν οι εταιρείες courier τον εκτελωνισμό δεμάτων.

Μην αγχώνεσαι, όμως, γιατί και στην περίπτωση αυτή σηκώνει παζάρι, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι βρίσκεσαι στα Γιάννενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...