lambros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μου ζήτησε μαμά που έχει δει τώρα τελευταια οτι εχει αλλάξει η συμπεριφορα της μικρης κόρης σχετικά με το fb τι μπορεί να κανει να παρακολουθεί την κόρη της. Σκέφτηκα να της εγκαταστησω keylogger ώστε να απόκτηση προσβαση η μάνα ώστε να διαβάζει τα μηνύματα της. Τι θα κάνατε εσείς? Ακούω γνώμες.... Πως μπορούμε να περίορίσουμε αλλιώς την χρηση της?
HALF EVIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Σκέφτηκε η μαμά να κάτσει να μιλήσει με το παιδι της?
newtech Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μου ζήτησε μαμά που έχει δει τώρα τελευταια οτι εχει αλλάξει η συμπεριφορα της μικρης κόρης σχετικά με το fb τι μπορεί να κανει να παρακολουθεί την κόρη της. Σκέφτηκα να της εγκαταστησω keylogger ώστε να απόκτηση προσβαση η μάνα ώστε να διαβάζει τα μηνύματα της. Τι θα κάνατε εσείς? Ακούω γνώμες.... Πως μπορούμε να περίορίσουμε αλλιώς την χρηση της? Δεν εισαι φιλε μου γιατρος ουτε ψυχολόγος. Αν ερθει καποιος και σου πει θελω ΝΙΤΡΟ για το αυτοκίνητο λογικα θα ξερει τι κανει. Αν ειναι λαθος ή οχι ειναι δικο του/της θεμα. Αν δεν το παρει απο σενα θα το παρει απο αλλου. Το να της πεις εσυ κατι οτι ειναι λαθος η οχι δεν νομιζω οτι θα βοηθήσει! (Αν ειναι πελάτισσα απλα) Θελω να πω ασχετα αν συμφονω ή διαφωνώ δεν ειναι κατι ΠΑΡΑΝΟΜΟ (πχ οπλα η ναρκοτικα). Ειναι κατι που το βρισκει στο ιντερνετ ή απο αλλον. Εμενα προσωπικά σε αλλο thread εχω γραψει οτι εχει σωσει την ζωη του ξαδερφου μου (Bulling στο σχολειο και σκεφτοταν να αυτοκτονησει). Αν την ξερεις καλα απλα της λες.. "Ρε συ κυρα σουλα... μηπως δεν ειναι σωστο αυτο κτλ κτλ.." και παλι να ξερεις οτι οκ μπορει να θελει να δει για γκομενο αλλα μπορει να το θελει για κατι σοβαρότερο (ναρκοτικα κτλ). Αν δεν την ξερεις.. τοτε οπως εσυ νομιζεις. Υγ. Υπαρχει προγραμμα που καταγραφει ΠΟΥ μπαινει το παιδι και οχι ΤΙ γραφει κτλ.. και μπλοκαρει access. Δεν μπορω να θυμηθώ ακριβώς πως λεγεται αλλα το ειχα στην δουλεια μου και εβλεπα αν οι υπάλληλοι δούλευαν ή κοπροσκιλιαζαν σε αθλητικα σιτε , auto-moto κτλ.. και ετσι τα έκοβα ενα ενα μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα