Προς το περιεχόμενο

EBAY.. co.uk? de? .com?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.. Εχω την εξης απορια.. Υπαρχουν γερμακικο, αγγλικο, κ το διεθνη σιγουρα και αλλες σελιδες ebay που μεσα σε αυτες εχει διαφορετικες επιλογες και δε μπορω να καταλαβω πιο θα με βοηθησει περισσοτερο γτ το καθε ενα βγαζει διαφορετικα αποτελεσμα και ας τσεκαρα πχ europion στις επιλογες.. μπορει καποιος να μας διαφωτεισει?

Δημοσ.

Ανάλογα τι θελεις να αγοράσεις μπαίνεις και στο αντίστοιχο εβαυ. πχ αν θελεις κάποιο γερμανικό προϊόν οπως ανταλλακτικά για γερμανικά αυτοκίνητα θα μπεις στο γερμανικό, αν θέλεις κατι απο κινα θα μπεις στο αμερικάνικο κλπ.

Δημοσ.

Ναι αλλα οταν πας στο advanced εχει επιλογη europion και στο γερμανικο κ στο αγγλικο το οποιο ψαχνει σε ολη την ευρωπη αλλα εχει τελειως διαφορετικα αποτελεσματα.. 

Δημοσ.

Ψαχνει σε ολη την ερωπη αλλα τα αποτελεσματα δεν ειναι για ολη την ευρωπη αλλα εχουν σχεση με τους πωλητες που εχουν κανει διαθεσιμο ενα προιον για ολη την ευρωπη

Δημοσ.

Εγω αυτο που θελω ειναι να επιλεγω να ψαχνω πραγματα που οι πωλειτες να ειναι απο ολες τις χωρες της ευρωπης.. πως μπορω να το κανω αυτο?

Δημοσ.

Αυτο δεν γίνετε, αλλα και να υποθέσουμε οτι γινετε οι πωλητές χρησιμοποιούν ο καθε ενας την γλώσσα του αρα τι αναζήτηση να κανεις και σε ποια γλωσσα

Αν θελεις κατι πολυ εξιδανικευμένο μπορεις να ψάξεις στοχευμένα και απο το google

Δημοσ.

Δηλαδη αν θελω να βρω για ενα συγκεκριμενο αντικειμενο πχ κινητο τηλεφωνο στην καλυτερη του τιμη πρεπει να ψαξω σε ολα τα ebay? αγγλικο γερμανικο αμερικανικο ιρλανδικο και ουτω καθεξης?

Δημοσ.

Κάπως έτσι. Εγώ θυμάμαι κάτι μοντελάκια 1:18 τα έβρισκα ποιο φθηνά από το γερμανικό σε σχέση με τα άλλα. Ακόμα και στην επιλογή EU και worldwide σε αγγλικό και αμερικάνικο κάποια δεν τα έβγαζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...