Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ξερει καποος ποσσες είναι οι επιτρεπόμενες ωρες από την εργατικη νομοθεσια για υπερωρια και αν υπαρχει ημερησιο οριο ?? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Προφανως μιλας για κάθε μηνα . Ημερησιο ανωτατο οριο υπαρχει ? Ευχαριστω.
tehAllantin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXXAAXXA!! πλακα μας κανεις, έτσι; Έχω δουλέψει και 70-80φευγα ώρες τη βδομάδα
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXXAAXXA!! πλακα μας κανεις, έτσι; Έχω δουλέψει και 70-80φευγα ώρες τη βδομάδα 70-80 υπερωρια ή συνολικη απασχοληση ??
tehAllantin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 συνολικα. Αν και εγω δεν πιάνομαι, είμαι μάγειρας Είχαν γίνει πολλές αλλαγές με τις υπερωρίες πάντως, δεν θυμαμαι καλά. Εδώ είχα διαβάσει πως θα μπορούσε να γινει συνεννόηση μεταξυ εργοδότη και υπαλλήλου να κάνει πχ μία μέρα 10 ώρες και την άλλη αν δεν έχει δουλειά 6 και να "πατσίσουν". Το λέω με κάθε επιφύλαξη. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οι εταιρείες νομιζω διαιρούν το 30ωρο δια τον μηνά 20 εργάσιμες δηλαδή και δεν βάζουν πάνω απο αυτο το όριο εχεις δεν έχεις συμπληρώσει το 30ωρο
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 συνολικα. Αν και εγω δεν πιάνομαι, είμαι μάγειρας Είχαν γίνει πολλές αλλαγές με τις υπερωρίες πάντως, δεν θυμαμαι καλά. Εδώ είχα διαβάσει πως θα μπορούσε να γινει συνεννόηση μεταξυ εργοδότη και υπαλλήλου να κάνει πχ μία μέρα 10 ώρες και την άλλη αν δεν έχει δουλειά 6 και να "πατσίσουν". Το λέω με κάθε επιφύλαξη. Άλλο συνολικα και αλλα υπερωριακα ..... Αυτό που λες αν γινεται θα πρεπει να γινεται εγγραφως και με ενημερωση της ΣΕΠΕ ( Επιθεωρηση Εργασιας) όπως και κάθε αλλαγη ωραριου .
Silverage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μία ώρα υπερεργασία και 2 ώρες υπερωρία κάθε μέρα. Συνολικά 3 ώρες παραπάνω κάθε μέρα και μέχρι 120 το χρόνο αλλιώς μετά θέλει να πάρει έγκριση απο επιθεώρηση εργασίας. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οι υπερωριες πληρωνονται εξτρα,δεν πληρωνονται? Οταν υποτιθεται οι μισθοι ειναι χαμηλοι,οι υπερωριες δεν ειναι μια ευκαιρια να παρεις καποια λεφτα παραπανω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οι υπερωριες πληρωνονται εξτρα,δεν πληρωνονται? Οταν υποτιθεται οι μισθοι ειναι χαμηλοι,οι υπερωριες δεν ειναι μια ευκαιρια να παρεις καποια λεφτα παραπανω? Κανονικα πληρωνονται αλλα στην πραξη πολλες φορες είναι αναγκαστικες και μη πληρωτεες ....Δυστυχως ... Υπαρχει βεβαια και περιπτωση που γινονται , αναγγελονται αλλα δεν πληρωνοντε και αυτό νομιμα λογω μνημονιων σε καποιες επιχειρήσεις
BritGreek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ωστοσο υπαρχουν και καποιοι εργοδοτες οι οποιοι σου δινουν υποχρεωτικα ανεπισημα ρεπο η σου λενε να φυγεις 2 ωρες νωριτερα, απαιτώντας τις ημερες/περιοδους αιχμης να δουλευεις 10-12 ωρες 6ημερο. Κι αν πεις κατι σου δειχνουν τα κλασερ με τα βιογραφικα φωναζοντας και βριζοντας. Εννοειται παρανομα και ο μισθος ο ιδιος. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ρωταω,γιατι εδω και τεσσερα χρονια ζω στο εξωτερικο.Οι υπερωριες εδω πληρωνονται 150% επιπλεον και τις κυνηγαω πως και πως.Εκει που δουλευω 40ωρο την εβδομαδα,αν κανω 46ωρο παιρνω και καποια λεφτουδακια παραπανω.Απο Ελλαδα δεν εχω ιδεα απο αυτα τα θεματα,γιατι ειχα μαγαζι σε ολη μου την ζωη και το εκλεισα.Στο μαγαζι μου εμενα 14 ωρες την ημερα.Οποτε το να κανω υπερωριες στο εξωτερικο και να κανω 46 ωρο δεν με χαλαει,εστω κι αν μου βγαινει η πιστη στην δουλεια,γιατι εχω αρκετο ελευθερο χρονο.Παντως το να δουλευεις υπερωριες και να μην παιρνεις περισσοτερα λεφτα αλλα περισσοτερη αδεια ισχυει και εδω σε αλλες εταιριες,οχι εκει που δουλευω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ρωταω,γιατι εδω και τεσσερα χρονια ζω στο εξωτερικο.Οι υπερωριες εδω πληρωνονται 150% επιπλεον και τις κυνηγαω πως και πως.Εκει που δουλευω 40ωρο την εβδομαδα,αν κανω 46ωρο παιρνω και καποια λεφτουδακια παραπανω.Απο Ελλαδα δεν εχω ιδεα απο αυτα τα θεματα,γιατι ειχα μαγαζι σε ολη μου την ζωη και το εκλεισα.Στο μαγαζι μου εμενα 14 ωρες την ημερα.Οποτε το να κανω υπερωριες στο εξωτερικο και να κανω 46 ωρο δεν με χαλαει,εστω κι αν μου βγαινει η πιστη στην δουλεια,γιατι εχω αρκετο ελευθερο χρονο.Παντως το να δουλευεις υπερωριες και να μην παιρνεις περισσοτερα λεφτα αλλα περισσοτερη αδεια ισχυει και εδω σε αλλες εταιριες,οχι εκει που δουλευω. Η πρωτη ωρα θεωρείται υπερεργασια και εχει προσαυξηση 20% και οι επομενες υπερωρια και εχουν 60% Αν είναι αργια κλπ το ποσοστο αυξάνεται .
tehAllantin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 εδω το συμβόλαιό μου είναι 37,6 ώρες και δουλεύω 60. Οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αλλά πάνε σε "διακοπές". Με βάση το συμβόλαιό μου κάθε 2 μέρες δουλειάς έχω μία μέρα άδεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα