DIGITHEOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αν μιλαμε για δημοσιο με τους τελευταιους νομους(μνημονια) ειναι 20 κανονικες ημερησιες και 16 νυχτερινες η εξαιρεσιμες, ανα μηνα,36 συνολο, και μεχρι εκει , δεν μπορεις να παρεις παραπανω....
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αν μιλαμε για δημοσιο με τους τελευταιους νομους(μνημονια) ειναι 20 κανονικες ημερησιες και 16 νυχτερινες η εξαιρεσιμες, ανα μηνα,36 συνολο, και μεχρι εκει , δεν μπορεις να παρεις παραπανω.... Ή παιρνεις αν είναι αναγκη και θεωρητικα τις πληρωνεσαι στα μικτα σου αλλα αν υπερβεις το πλαφον σου κρατανε ολο το ποσο μετα την υπερβαση σε κρατησεις
DIGITHEOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ή παιρνεις αν είναι αναγκη και θεωρητικα τις πληρωνεσαι στα μικτα σου αλλα αν υπερβεις το πλαφον σου κρατανε ολο το ποσο μετα την υπερβαση σε κρατησεις ξερεις ποσο εχει παει η ωρα γιαννη?????
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ξερεις ποσο εχει παει η ωρα γιαννη????? Είναι συναρτηση πολλως παραγόντων .Προϋπηρεσία κυριως , μισθολογικου κλιμακιου κλπ Ελάχιστες φορες εχω κατσει γιατι είμαι διοικητικος αλλα για 10 ωρες μου βγηκαν καθαρα καπου 70-80 ευρω από τα 120 μικτα Αυτά όμως με υψηλο μισθολογικο κλιμακιο λογω πτυχίου ΑΕΙ και 20 χρονια προϋπηρεσία μεχρι τον 2/2012 που σταματησε να μετραει στον μισθο η επιπλέον παραμονή.
DIGITHEOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 3,60 ευρω μικτα η ωρα για κανονικη υπερωρια και 5,60 μικτα για εξαιρεσιμη, για ΔΕ τεχνιτη οχι διοικητικο, με 50 ωρες υπερωρια που χρειαστηκε να κανω το καλοκαιρι πηρα περιπου 80 ευρω καθαρα......(για τις επιτροπες τους ουτε λογος να μειωσουν την αποζημιωση οι βουλευτες μας, η ωρα η δικη μου που ειμαι στα βουνα και τα λαγκαδια ειναι ακριβη...)
Silverage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 50 ώρες 80 ευρώ;Έλεος.Είναι σαν να δούλεψες άλλη μία εβδομάδα. Εγώ το Μάρτιο που έκανα 45 ώρες πήρα 300.
DIGITHEOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 50 ώρες 80 ευρώ;Έλεος.Είναι σαν να δούλεψες άλλη μία εβδομάδα. Εγώ το Μάρτιο που έκανα 45 ώρες πήρα 300. αυτα ειναι φιλε μου τα ψιλα γραμματα των μνημονιων και του ενιαιου μισθολογιου..... η ωρα μου εχει τα ιδια λεφτα με τον κλητηρα του υπουργειου..... βγαλανε ενα ενιαιο μισθολογιο στο ποδι μονο και μονο για μειωση κοστους και τιποτα αλλο , βαζει στο ιδιο καζανι τον εναεριτη που ειναι πανω στην κολονα με τον εργαζομενο που ειναι στο πρωτοκολο ,μονο και μονο επειδη και οι δυο ειναι ΔΕ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 50 ώρες 80 ευρώ;Έλεος.Είναι σαν να δούλεψες άλλη μία εβδομάδα. Εγώ το Μάρτιο που έκανα 45 ώρες πήρα 300. Η υπερωρια εχει αμμεση σχεση με τον μισθο .
Highlander Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 εδω το συμβόλαιό μου είναι 37,6 ώρες και δουλεύω 60. Οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αλλά πάνε σε "διακοπές". Με βάση το συμβόλαιό μου κάθε 2 μέρες δουλειάς έχω μία μέρα άδεια... Να φανταστώ πως θα πας διακοπές κανένα τρίμηνο μαζεμένο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα