nikolasR200 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ψάχνω δύο modules για Joomla ή κάποια custom λύση για κάτι που θέλω να φτιάξω. Θέλω ένας χρήστης κατά την εγγραφή, ή μετά να μπορεί να εισάγει έναν αριθμό από 1 έως n εγγραφές που να αφορούν κάποια επιλογή π.χ. τα ποδήλατα που έχει στη κατοχή του α) Για παράδειγμα έστω ότι εγγράφεται ο user1 να μπορεί να εισάγει τα 3?4? ποδήλατα που έχει, τα οποία ενδεχομένως!? θα επιστρέφονται σε ένα selectbox. β) και σε δεύτερο επίπεδο να μπορεί με ένα appointment module να διαλέγει το επιθυμητό ποδήλατο από τη λίστα του στο οποίο θέλει να κάνει service. για το (β) από μόνο του έχω βρει αρκετά Modules, αλλά όταν μπαίνει το (α) στην παράμετρο για υλοποίηση, εκεί δεν έχω βρει ούτε για το (α) μεμονωμένα κάποιο Module Που να το υποστηρίζει, ούτε σε δεύτερο επίπεδο κάποιο appointment module που να το λαμβάνει υπόψιν.
nikolasR200 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Έκανα ένα μικρό workaround σχετικά με το πρώτο σκέλος, το οποίο ωστόσο ακόμα θέλει δουλειά.. Δημιούργησα ένα αντίγραφο του plugin user/profile και έβαλα σε αυτό το δικό μου πεδίο στο οποίο θέλω τις πολλαπλές τιμές. Το πεδίο το έκανα textarea ώστε να μπορεί ο χρήστης να βλέπει πιο εύκολα το σύνολο των τιμών που εισάγει. Θεώρησα ότι οι διακριτές τιμές θα εισάγονται με κόμμα ( , ). (Αυτό θα πρέπει να επισημανθεί στο χρήστη). Στη συνέχεια στο component του user, στο view profile όπου υπάρχουν διαδοχικά if statements πρόσθεσα μια επιπλέον συνθήκη, σύμφωνα με την οποία αν βρει το πεδίο που θέλω, να κάνει explode τις τιμές με delimiter το κόμμα, Και να επιστρέψει ένα selectbox αντί ενός απλού text μέσα στη bydefault description list που φτιάχνει. Current bugs και θέματα που πρέπει να λυθούν με αυτή τη προσέγγιση α) αν κάποιο template κανει διαφορετικό χειρισμό από το default, δεν επιστρέφεται το selectbox, αλλά οι τιμές β) τα option values του select box για κάθε επιλογή γ) επίσης είναι θέμα το ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από το αν ο χρήστης εισάγει ή όχι το (,) σαν διαχωριστικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα