tak.inc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας οταν βρίσκομαι εκτός σύνδεσης απο το Facebook αλλα εντός σύνδεσης στο messenger φαίνεται οτι είμαι συνδεδεμένος στους φίλους μου;;;
aekoupoli Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 αν βλεπεις ποιοι ειναι οnline τοτε σε βλεπουν και αυτοι
tak.inc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μεσα στο messenger το πλαίσιο που βρίσκεται στα αριστερά που μου λεει πόσοι ειναι συνδεδεμένοι υπάρχει η επιλογη να γινει απόκρυψη ;;
cuba11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Θα πας στις ρυθμίσεις του messenger και θα αποτσεκάρεις το κουτάκι που αντιστοιχεί στο "Συνομιλία Facebook" .
tak.inc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Θα πας στις ρυθμίσεις του messenger και θα αποτσεκάρεις το κουτάκι που αντιστοιχεί στο "Συνομιλία Facebook" . Δεν το βρίσκω μπορείς να μου εξηγήσεις αναλυτικά βήμα βήμα.;;
cuba11 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αρχικά να διευκρινίσω πως αναφέρομαι στο messenger για android συσκευή, δεν γνωρίζω πως είναι το περιβάλλον της εφαρμογής σε άλλα λειτουργικά. Όταν λοιπόν μπαίνεις στην εφαρμογή του messenger, τέρμα πάνω δεξιά υπάρχει ένα εικονίδιο σε μορφή γραναζιού. Όταν το πατήσεις θα σε βάλει στις ρυθμίσεις του messenger και πρώτο πρώτο θα δεις να λέει "Συνομιλία Facebook". Αποεπιλέγοντας το τετραγωνάκι από δίπλα, μπαίνεις offline.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα