Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σήμερα σε μια συζήτηση ανάφερε μια κοπέλα ότι ήθελε να ασχοληθεί με το επάγγελμα του τατουατζή. Αυτό το αντικείμενο πως το μαθαίνεις όμως εξασκώντας το δίπλα σε κάποιον που ξέρει και σου δείχνει ή κάνεις σεμινάρια και μόνος σου;

Δημοσ.

Eνας φιλος ειχε σπουδασει στην καλων τεχνων σε πανεπιστημιο, και μετα αποφασισε να σχοληθει με αυτο. Δεν ξερω τι εκανε μετα, αν υπαρχουν σεμιναρια ή ιδιωτικα ιεκ. Το βασικο ειναι να ζωγραφιζει καλα. Kαι να εχει υπομονη.

http://www.youtube.com/watch?v=hl9PgHD487g

• Like 2
Δημοσ.

Το έψαχνα μια εποχή. Βασικά ακόμα το ψάχνω όποτε το θυμάμαι και μου ξαναμπαίνει το μικρόβιο.

Το θετικό της υπόθεσης, είναι πως δεν χρειάζεται να έχεις φοβερές ικανότητες για να φτάσεις σε ένα νορμάλ επίπεδο, αυτό που κινούνται δηλαδή οι περισσότεροι τατουατζήδες στην Ελλάδα.

Περισσότερο εξάσκηση, τεχνική και ξεπατικοτούρα παίζει, τα περισσότερα σχέδια στα φέρνουν έτοιμα.

Τώρα αν θες να φτάσεις να χτυπάς realistic σε τέτοιο επίπεδο, φαντάζομαι πως δεν φτάνει μόνο η εξάσκηση, θα χρειάζεται και να το κατέχεις λίγο το σπορ.

Αν θέλεις να πάρεις εκπαιδευτικό εξοπλισμό με τα απαραίτητα, μπορείς να την βγάλεις αρκετά φθηνά με κάποιο set από ebay και να χτυπάς σε εκπαιδευτικά δέρματα.

Μόλις μάθεις και θεωρείς πως είσαι έτοιμος, θα αναγκαστείς να τα πετάξεις και να πάρεις σοβαρό εξοπλισμό που πονάει κάπως στην τσέπη.

Σχολές δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτη την στιγμή, αλλά προσωπικά θα τις απέφευγα γιατί συνήθως το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό για αυτά που θα (αν) σου μάθουν.

Κάποιοι τατουατζήδες νομίζω κάνουν και κάτι σαν ιδιαίτερα, οι περισσότεροι όμως είναι κρυψίνοι, το παίζουν βαριά πεπόνια και σούπερ καλλιτέχνες μη χέσω.

Αν αποφασίσεις να το κάνεις επαγγελματικά, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, δύσκολα θα τα καταφέρεις χωρίς να μπεις στην ας πούμε "κλίκα" των τατουατζήδων στην Ελλάδα, ακόμα και αν κάνεις καλές δουλειές.

Αυτό από φίλο τατουατζή που δουλεύει σε πολύ γνωστό τατουατζίδικο και πληρώνεται το 50% κάθε δουλειάς του (αν θυμάμαι καλά).

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά liopyr δεν θέλω εγώ να γίνω (μιας και από σχέδιο μόνο κανα smile να γράψω) αλλά η κοπέλα από εξοπλισμό π.χ. ξες τι χρειάζεται; Μου πε κάνει χένα πολύ καιρό δεν ξέρω πόσο σχετικό με το μόνιμο είναι στην πράξη.Επίσης κανα tutorial παίζει; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θέλω την άποψη των βιγκαν για την εξάσκηση πάνω σε δέρματα γουρουνιών

124625_medli20_you-have-startled-the-wit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...