Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να σε προλάβω...ποιος είναι ο σκοπός σου μέσα από το να φτιάξεις ένα τεχνολογικό site/blog;

Η ερώτηση είναι επειδή είσαι στην αρχή ακόμα και το θέμα είναι να μην απογοητευτείς μετέπειτα.

Δημοσ.

Δεν ξέρεις τι είναι το pm και ανοίγεις blog; Όχι ότι χρειάζεται στο blog αλλά σου λείπουν βασικές γνώσεις στον κόσμο του ιντερνετ. Επίσης

χρειάζεσαι γνώσεις ορθογραφίας και συντακτικού. Σίγουρα είσαι κάτω από 16 έτσι;

Εδω θα βρειτε ειδησεις, που σε καποια αλλα site μπορει και να μην υπαρχουν!
Μπητε καθημερινα και θα βλεπετε τις καλυτερες ειδησεις σχετικα με smartphones, tablets και αλλα gadgets. Επισης σε μια σελιδα μας θα βρειτε και συσκευες με τις αναβαθμισεις τους. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

Δημοσ.

συμφωνώ με τον συνονόματο μιας και για να πετύχεις στο διαδίκτυο πρέπει να λειτουργείς βάση κάποιων κανόνων.

ποιος θα μπει σε μια σελίδα την στιγμή που οι ίδιοι οι συντάκτες κάνουν ορθογραφικά λάθη;

το θέμα με το pm είναι ότι πας να ανοίξεις ένα τεχνολογικό blog και δεν ξέρεις τι είναι. αν άνοιγες μαγειρικής τότε ναι. μπορεί να μην το ξέρεις.

να μην επικεντρωθούμε όμως σε αυτό...σκοπός των σελιδών στο ιντερνετ είναι πάρα πολλοί. από καθαρά και μόνο το χρήμα ή ότι άλλο μπορεί να θέλουν να προσφέρουν. το θέμα είναι να ψαχτείς με κάτι που να σου αρέσει να κάνεις...και από εκεί και πέρα έχει ο θεός. απλά να ξέρεις πως όταν ξεκινάς κάτι ερασιτεχνικά , το πιο πιθανό είναι να μείνει σε αυτό το στάδιο.

όλα στα λέω καλόπροαίρετα μιας και δεν πετυχαίνουν το σκοπό τους όλες οι σελίδες στο διαδίκτυο. υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός και κάποιος πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός και να έχει να προσφέρει πολλά και καλά πράγματα στους αναγνώστες του.

Δημοσ.

Δεν εχω ορθογραφικο ελεγχο, στο ταμπλετ μου. Και αλλοι μου το εχουν πει. Γραφω γρηγορα, ενταξει;

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δες μια και το attitude σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...