foutzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.... Έχω μια ερώτηση και μιας και δεν χωράει στο υπόλοιπο forum την κάνω εδώ και όποιος ξέρει ας απαντήσει. Για design καρτών σε photoshop οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για επαγγελματικό σκοπό πόσα μπορώ να ζητήσω; Απλό Photoshop μεν, χωρίς να είμαι κανένας επαγγελματίας δε...με το design ωστόσο να φαίνεται για επαγγελματική δουλειά κατά 99%. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καρτες σε photoshop ????? Are you sure ?????? Σε Adobe Illustrator και σε Corel Draw μονο…. Απο κει και περα, θα αναλαβεις και την εκτυπωση ? και για ποσες καρτες μιλαμε ? 1
foutzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 πρώτη φορά μου ζητήθηκε επειδή ξέρω κάποια πραγματάκια. ερασιτεχνικά. τα παραπάνω προγράμματα γιατί κανουν περισσότερο από το Photoshop? *δεν κάνω εγώ την εκτύπωση..απλά το design της κάρτας
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ειναι για διανυσματικα σχεδια, οπως η καρτες δηλαδη….. Ποση ωρα σε πηρε για να σχεδιασεις την καρτα ?
foutzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 έκανα αρκετά δείγματα και καταλήξαμε σε ένα. βασικά να πω , πως δεν πρόκειται να πληρωθώ μιας και είναι φίλος αυτός που το ζήτησε..απλά η δουλειά φαίνεται επαγγελματική και ρωτάω για μελλοντικούς σκοπούς, ίσως να ασχοληθώ με το αντικείμενο. όχι μόνο με design καρτών, επαγγελματικά με photoshop κλπ. μου πήρε γύρω στις 4-6 ώρες για όλα τα δείγματα. 2 βράδια βασικά ασχολήθηκα στο χαλαρό.
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Για μελλοντικους σκοπους , ειναι αναλογα τι ζηταει ο πελατης, την δυσκολια που εχει, τις εργατωρες που θα ξοδεψεις για να φτασεις στην τελικη μακετα προς εκτυπωση, και το κυριοτερο , ΠΟΙΟΣ ειναι ο πελατης σου, δεν μπορεις να ζητας τα ιδια χρηματα για το logo της Nike και για την καντινα στην γωνια….. Δεν υπαρχει φιξ τιμη…. 1
ParhsG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλό είναι να το κανεις σε vector. Βέβαια μη το λες γενικά , εγώ που το ειχα πει με κοροιδευαν. (για logo εταιρίας όχι σε vector)
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Logo εταιριας σε διανυσματικο μονο, ωστε ειτε γινει σμικρυνση (καρτα) ειτε τεραστια μεγενθυνση (γιγαντοαφισα) να μην χασει σε ποιοτητα και κυριως να μην πιξελιασει…. Επισης αλλο ασχολουμαι με το photoshop, και αλλο με καρτες, logo κλπ. (Γραφιστικη)
foutzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 μιλάω για ένα καινούριο μαγαζί ζαχαροπλαστικής το οποίο και άνοιξε πρόσφατα....προφανώς δεν υπάρχει στάνταρ τιμή. για 6 ώρες λοιπόν εργατοωρών για ένα καινούριο κατάστημα (και όχι για τη nike) ξέρουμε που κυμαίνεται ; *και χωρίς να αναλάβω την εκτύπωση.
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εσυ ποσα νομιζεις οτι αξιζει η δουλεια σου, λογω το οτι δεν εισαι και επαγγελματιας ?
foutzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 δεν μπορώ να προβλέψω σωστά γιατί δεν ξέρω πόσο κάνει επαγγελματικά. αν ήταν να πάρω κάτι πιστεύω 15€ δεν θα ήταν κακό ποσό. εσύ αν επιτρέπεται τι δουλειά κάνεις; ασχολείσαι με το αντικείμενο;
Unabomber Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 και γω καπου εκει θα σου προτεινα 15-20 euro καλα ειναι. Yeap, αλλα οχι στην Ελλαδα….. εκει μονο να κοροιδευουν ξερουν….
foutzos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 να σου στείλω σε pm ένα από τα δείγματα να μου πεις τη γνώμη σου;
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εγώ, χωρίς να ασχολούμαι με το αντικείμενο, πιστεύω ότι ένα 50άρικο είναι μια χαρά αμοιβή αν το αποτέλεσμα είναι ωραίο. Αφιερώνεις το χρόνο σου και φτιάχνεις κάτι που στην ουσία το μαγαζί μπορεί να το χρησιμοποιεί για χρόνια. Τα 15€ νομίζω ότι είναι πολύ λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα