Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά....

Έχω μια ερώτηση και μιας και δεν χωράει στο υπόλοιπο forum την κάνω εδώ και όποιος ξέρει ας απαντήσει.

Για design καρτών σε photoshop οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για επαγγελματικό σκοπό πόσα μπορώ να ζητήσω;

Απλό Photoshop μεν, χωρίς να είμαι κανένας επαγγελματίας δε...με το design ωστόσο να φαίνεται για επαγγελματική δουλειά κατά 99%.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καρτες σε photoshop ?????  Are you sure ??????

Σε Adobe Illustrator και σε Corel Draw μονο….

Απο κει και περα, θα αναλαβεις και την εκτυπωση ? και για ποσες καρτες μιλαμε ?

• Like 1
Δημοσ.

πρώτη φορά μου ζητήθηκε επειδή ξέρω κάποια πραγματάκια. ερασιτεχνικά.

τα παραπάνω προγράμματα γιατί κανουν περισσότερο από το Photoshop?

*δεν κάνω εγώ την εκτύπωση..απλά το design της κάρτας

Δημοσ.

Ειναι για διανυσματικα σχεδια, οπως η καρτες δηλαδη…..

Ποση ωρα σε πηρε για να σχεδιασεις την  καρτα ?

Δημοσ.

έκανα αρκετά δείγματα και καταλήξαμε σε ένα. βασικά να πω , πως δεν πρόκειται να πληρωθώ μιας και είναι φίλος αυτός που το ζήτησε..απλά η δουλειά φαίνεται επαγγελματική και ρωτάω για μελλοντικούς σκοπούς, ίσως να ασχοληθώ με το αντικείμενο. όχι μόνο με design καρτών, επαγγελματικά με photoshop κλπ.

μου πήρε γύρω στις 4-6 ώρες για όλα τα δείγματα. 2 βράδια βασικά ασχολήθηκα στο χαλαρό.

Δημοσ.

Για μελλοντικους σκοπους , ειναι αναλογα τι ζηταει ο πελατης, την δυσκολια που εχει, τις εργατωρες που θα ξοδεψεις για να φτασεις στην 

τελικη μακετα προς εκτυπωση, και το κυριοτερο , ΠΟΙΟΣ ειναι ο πελατης σου, δεν μπορεις να ζητας τα ιδια χρηματα για το logo της Nike

και για την καντινα στην γωνια….. :-D

Δεν υπαρχει φιξ τιμη….

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι να το κανεις σε vector. Βέβαια μη το λες γενικά , εγώ που το ειχα πει με κοροιδευαν. (για logo εταιρίας όχι σε vector)

Δημοσ.

Logo εταιριας σε διανυσματικο μονο, ωστε ειτε γινει σμικρυνση (καρτα) ειτε τεραστια μεγενθυνση (γιγαντοαφισα)  να μην χασει σε ποιοτητα και κυριως να μην πιξελιασει…. 

Επισης αλλο ασχολουμαι με το photoshop, και αλλο με καρτες, logo κλπ. (Γραφιστικη) 

Δημοσ.

μιλάω για ένα καινούριο μαγαζί ζαχαροπλαστικής το οποίο και άνοιξε πρόσφατα....προφανώς δεν υπάρχει στάνταρ τιμή. για 6 ώρες λοιπόν εργατοωρών για ένα καινούριο κατάστημα (και όχι για τη nike) ξέρουμε που κυμαίνεται ;

*και χωρίς να αναλάβω την εκτύπωση.

Δημοσ.

δεν μπορώ να προβλέψω σωστά γιατί δεν ξέρω πόσο κάνει επαγγελματικά. αν ήταν να πάρω κάτι πιστεύω 15€ δεν θα ήταν κακό ποσό.

εσύ αν επιτρέπεται τι δουλειά κάνεις; ασχολείσαι με το αντικείμενο;

Δημοσ.

και γω καπου εκει θα σου προτεινα 15-20 euro καλα ειναι.  :-D

Yeap, αλλα οχι στην Ελλαδα….. εκει μονο να κοροιδευουν ξερουν….  :devil:

Δημοσ.

Εγώ, χωρίς να ασχολούμαι με το αντικείμενο, πιστεύω ότι ένα 50άρικο είναι μια χαρά αμοιβή αν το αποτέλεσμα είναι ωραίο. Αφιερώνεις το χρόνο σου και φτιάχνεις κάτι που στην ουσία το μαγαζί μπορεί να το χρησιμοποιεί για χρόνια. Τα 15€ νομίζω ότι είναι πολύ λίγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...