Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονό εγώ σπάζομαι που ο κάθε άσχετος με το επάγγελμα μαθαίνει 2 πράγματα από το Ps/Ai whatever και κάνει τον σχεδιαστή και βγάζει εκτρώματα και ζητάει και λίγα και όταν πάει κάποιος επαγγελματίας να κάνει κάρτα τρώει πόρτα γιατί ο άσχετος παίρνει λιγότερα.... Ευτυχώς πλέον δεν ασχολουμε με τον απλό κόσμο για να ρίχνει την δουλειά μου στον άσχετο...

Silok τόσα χρονιά φίλτατε δεν έχω σχεδιάσει ούτε έχω βάλει για πλάκα Logo στο Photoshop... Ο τρόπος ο δικός σου που εσένα εξυπηρετεί μάλλον δεν βοηθάει όλους... 

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονό εγώ σπάζομαι που ο κάθε άσχετος με το επάγγελμα μαθαίνει 2 πράγματα από το Ps/Ai whatever και κάνει τον σχεδιαστή και βγάζει εκτρώματα και ζητάει και λίγα και όταν πάει κάποιος επαγγελματίας να κάνει κάρτα τρώει πόρτα γιατί ο άσχετος παίρνει λιγότερα.... Ευτυχώς πλέον δεν ασχολουμε με τον απλό κόσμο για να ρίχνει την δουλειά μου στον άσχετο...

Silok τόσα χρονιά φίλτατε δεν έχω σχεδιάσει ούτε έχω βάλει για πλάκα Logo στο Photoshop... Ο τρόπος ο δικός σου που εσένα εξυπηρετεί μάλλον δεν βοηθάει όλους... 

Ποτέ δεν είπα πως σχεδιάζω logo στο photoshop φίλε μου,το αντίθετο είπα και το έγραψα πριν.Το όλο θέμα γίνεται για τη μεγάλη κουβέντα που είπε ο άλλος ο μάστορας,"" επαγγελματικές ΚΑΡΤΕΣ μόνο στο corel & illustrator.Το λογότυπο εννοείται πως θα σχεδιαστεί σε vector,από κει και πέρα η υπόλοιπη κάρτα πάει photoshop(αναλόγως τι ζητάει ο πελάτης).

Και ναι κι εγώ σπάζομαι με τον κάθε αλεξιπτωτιστή και με μαθηματική ακρίβεια ο πελάτης του κάποια στιγμή θα έρθει στον επαγγελματία αλλά δυστυχώς με τη νοοτροπία ""το θέλω τζάμπα"" και θα φάει πόρτα.

Όσο για τους παραπάνω είρωνες απλά γελάω.Power users ζωγραφικής των xp να υποθέσω ε?

Όσο για τον TS ζητάει να κοστολογήσουμε μία δουλειά την οποία δεν έχουμε δει.Του πήρε λέει Χ ώρες.Ε και?Αν βάλεις έναν αρχάριο μ'ένα μέσο χρήστη να φτιάξουν το ίδιο πράγμα η διαφορά θα είναι αισθητή,στον αρχάριο μπορεί να πάρει τριπλάσιο χρόνο,αυτό τι σημαίνει?Ότι θα χρεώσει τα τριπλά?

Αν μετά ο πελάτης του ζητήσει να προσαρμόσει το logo για την κυτιοποιία,για τη φλεξομηχανή για τις σακούλες,για μπλουζάκια,για στυλό και γενικά για διαφημιστικά θα μπορέσει να ανταπεξέλθει?Χλωμό.

Δημοσ.

Σουίτα λέγεται και όχι οικοσύστημα, 

Δεν γνωρίζω από γραφιστική αλλα εδώ είσαι εν μέρη υπερβολικά απόλυτος και λάθος. Σουίτες γραφείου επαγγελματικές συχνά χαρακτηρίζονται ως ecosystems ειδικά όταν έχουν να κάνουν με την κάλυψη ενός τομέα (γραφιστική, CAD designs κτλπ) 

Ecosystems. 

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίγω άλλο post, ξέρει κανείς ακριβείς διαστάσεις που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω το design ενός stand ενός μαγαζιού; 

*το στάντ για όσους δεν κατάλαβαν εννοώ αυτό που έχουν τα καταστήματα , διπλής όψεως για διαφήμιση να στέκεται δίπλα στο εκάστοτε μαγαζί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...