Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, αγορασα ενα ρολοι απο Γερμανικο ebay - το οποιο μετα απο 15 ημερες βγηκε ελλατωματικο. Εστειλα και φωτογραφιες τον πωλητη. Του εστειλα μνμ μεσα απο το ebay αναφεροντας το προβλημα. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει ιδιο να μου το αντικαταστησει, αλλα μπορω ειτε να περιμενω μεχρι... να παραλαβει ξανα απο τον προμηθευτη ή να μου στειλει τα χρηματα. Του απαντησα αμεσως μολις εστειλε οτι επιθυμω refund. Απο τοτε αφαντος. Περασαν 2 ημερες. Τι να κανω; Να περιμενω ή να κανω καποια διαδικασια μεσω ebay;

Εαν μου στειλει τα χρηματα - θα ειναι μεσα και τα εξοδα αποστολης πολυ πληρωσα για να το παραλαβω το ρολοι ή μονο την αξια του ρολογιου;

Και κατι τελευταιο, σε περιπτωση που λογικο το βλεπω δηλαδη να μου πει να στειλω το χαλασμενο Γερμανια - θα συμπληρωσω την παραπανω φορμα pdf του PAYPAL κα να τους την στειλω για να μου δωσουν τα εξοδα αποστολης προς Γερμανια;

Παιδια θα τρελλαθω. Ανοιξα Return item request στο Ebay για το χαλασμενο ρολοι. Μου εγραψε μηνυμα οτι θα πρεπει να περιμενω εως της 5/11.

Μου εστειλα αυτο το email "

Thanks for letting us know about the problem you had with this transaction. We're here to help.

Next steps:

The seller should respond and let you know what happened with your item. If you don't hear back or can't work things out, you can ask us to step in and help starting on Nov 05, 2014."

Εχθες που μπηκα δεν μπορουσα να κανω καποια ενεργεια (5/11). Μπηκα σημερα 6/11 και μου εμφανιζει το εξης μηνυμα στο ebay γαι το συγκεκριμνο item που θελω να επιστρεψω:

This return was closed - This return was completed on Nov 05, 2014.

Τι να κανω τωρα; Να ανοιξω το θεμα μεσα στο paypal καλυτερα;

EDIT: Πηγα να ανοιξω ενα dispute και απο το paypal και μου λεει οτι υπαρχει ηδη στο ebay. Αρα εχουν κοινη βαση δεδομενων ebay <-> paypal. Αλλα αφου παω στο ebay μου εμφανιζει το μηνυμα This return was closed - This return was completed on Nov 05, 2014. Υπαρχει καποιο email απο το support του Ebay;

Επεξ/σία από greekparot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...