Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε guys που λέτε, έχω ένα φίλο που δουλεύει σε μεγάλη εταιρία που προμηθεύει κινητά και αξεσουάρ κινητών σε καταστήματα και εταιρίες και έχω μια ιδέα γενικά στις τιμές που αγοράζονται τα smartphones απ τις αντιπροσωπίες...γίνετε που λέτε ένας ψιλοχαμούλης αυτό το καιρό με το πού βρίσκουν τα κινητά αυτά τα καταστήματα τύπου kaizer κλπ....οι τιμές που πουλάνε τα κινητά σε λιανική μαζί με φπα, είναι κατά πολύ χαμηλότερες απο τις τιμές που πουλάνε οι αντιπροσωπίες τα κινητά σε προμηθευτές.....έχετε ιδέα τι παίζει μ αυτά τα κινητά?

Δημοσ.

Τα καταστηματα αυτα αγοραζουν τα κινητα τους απο αντιπροσωπειες αλλων χωρων της Ευρωπαικης ενωσης και εχουν χαμηλοτερα λειτουργικα εξοδα,με αποτελεσμα να εχουν χαμηλες τιμες.

Τα κινητα που πουλανε δεν εχουν καμια διαφορα με αυτα των μεγαλων καταστηματων και εχουν κανονικα εγγυηση στην ελλαδα απτην ελληνικη αντιπροσωπια,εφοσον ειναι απο χωρα της ΕΕ.

Υπαρχει επισης pinned θεμα για το σκρουτζ απο πανω.

Δημοσ.

μιλάμε όμως για τεράστιες διαφορές....π.χ το samsung s5 μου λέει ο φίλος μου οτι το παίρνουν 520 απο τις αντιπροσωπίες και το δίνουν 640 σε εταιρίες, καταστήματα που το πουλάνε 699....το kaizerstore και κάτι αλλα μαγαζιά το πουλάνε 412 λιανική!!!....κάτι βρωμάει ρε παιδία, οι εγγυήσεις της ΕΕ ισχύουν κανονικά στην ελλάδα, μήπως είναι τπτ προβληματικές παρτίδες?

Δημοσ.

μιλάμε όμως για τεράστιες διαφορές....π.χ το samsung s5 μου λέει ο φίλος μου οτι το παίρνουν 520 απο τις αντιπροσωπίες και το δίνουν 640 σε εταιρίες, καταστήματα που το πουλάνε 699....το kaizerstore και κάτι αλλα μαγαζιά το πουλάνε 412 λιανική!!!....κάτι βρωμάει ρε παιδία, οι εγγυήσεις της ΕΕ ισχύουν κανονικά στην ελλάδα, μήπως είναι τπτ προβληματικές παρτίδες?

Οχι δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα εφοσον επιλεξεις ενα αξιοπιστο καταστημα.ΔΕΝ ειναι προβληματικες παρτιδες ΔΕΝ εχουν καμια διαφορα.Εχω αγορασει τρεις συσκευες απο καταστηματα του σκρουτζ χωρις κανενα προβλημα .Η εγγυηση ισχυει κανονικα στην ελλαδα εφοσον ειναι απο χωρα της ΕΕ(αμα θες επικοινωνησε με τις samsung hellas,sony hellas και lg hellas να το επιβεβαιωσουν.Στο δικο μου sony xperia p αγορασμενο απο kaizershop(γερμανικης αντιπροσωπιας) μετα απο εναμιση χρονο μου χαλασε η οθονη και το πηγα στο sony center της πολης μου και μετα απο δυο εβδομαδες μου αντικατεστησαν την συσκευη μου με καινουρια(refubished μαλλον).Οποτε καταλαβαινεις οτι αμα διαλεξεις ενα καλο καταστημα δεν εχεις προβλημα και δεν "βρομαει" τιποτα.

Δημοσ.

Όχι μια χαρά είναι! Σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερα και από της ελληνικής αντιπροσωπείας! Όπως πχ στα iPhone που έχει το service η quest για τα εξωτερικού που είναι πολύ καλύτερο από το service της arvato πχ που πάνε τα ελληνικής αντιπροσωπείας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...