megaklhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω ανοίξει έναν λογαριασμό paypal απο το internet εδώ και κανά χρόνο πήγα πρίν κανά μήνα και τον σύνδεσα τον λογαριασμό με την προπληρωμένη κάρτα απο την Τράπεζα Πειραιώς όλα εντάξει έχω μέσα και 2,60 απο συναλλαγές με άλλους χρήστες. Πήγα σήμερα στην τράπεζα να βάλω για πρώτη φορά 10 ευρώ μέσα στην paypal και ενοώ πρώτη φορά γιατί σήμερα ήταν η πρώτη φορά απο τράπεζα και ενώ έβαλα τα 10 ευρώ (μου κράτησαν 1 ευρώ) και όλα εντάξει μέχρι εκεί και μου έδωσε και το χαρτί ότι μου έβαλε τα λεφτά στον λογαριασμό μου εδώ και 5 ώρες δεν μου έχουν προσθεθεί ακόμα τα λεφτά και παραμένω με το αρχικό ποσό μου που είναι 2,60. Μήπως γνωρίζει κάποιος απο εσάς εάν υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην αποστολή χρημάτων απο τράπεζα πρός την paypal και εάν ναι πόσες μέρες;
angmar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 1) Είσαι σε λάθος ενότητα, μάλλον για Internet πήγαινε αυτό. 2) Αν κατέθεσες λεφτά στην προπληρωμένη σου, δε θα φανούν ποτέ στο PayPal balance, αλλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά το PayPal για να κάνεις αγορές με αξία μεγαλύτερη των 2,6€. Θα τραβήξει τα 2,6€ απ το PayPal balance και τα υπόλοιπα απ την προπληρωμένη. 1
arc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Άλλο πράγμα η προπληρωμένη και αλλο πράγμα ο λογαριασός στο paypal. Τα 9 ευρώ (μα γιατί θέλετε να πληρώνετε κερατιάτικα; ) βρίσκονται ήδη εντός της προπληρωμένης. Οταν αγοράσεις κάτι με paypal, τοτε η paypal θα «τραβήξει» από την προπληρωμένη το ποσό που χρειάζεται και το υπολοιπο θα παραμείνει στην προπληρωμένη. Εστω οτι θες να αγοράσεις κάτι που εχει 6 ευρω. Το paypal θα τραβήξει 3,40 από την προπληρωμένη, θα προσθέσει τα 2,60 που εχεις υπολοιπο στο Paypal και θα γίνει η αγορα. Το νεο υπολοιπο στο Paypal θα ειναι μηδεν και στην προπληρωμένη 5,60 1
megaklhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά πάλι καλά που μου το είπατε όλα εντάξει παράγγηλα και αυτό που ήθελα κάτι τελειταίο τώρα. Μήπως ξέρετε πώς μπορώ να δώ το υπόλοιπο μου που έχει μέσα η προπληρωμένη μου κάρτα? Μόλις το βρήκα εδώ ευχαριστώ και πάλι όλους σας http://www.piraeusbank.gr/el/enopoiisi-trapezon/proin-trapeza-kyprou/ti-allazei-sta-proionta/kartes/propliromenes-kartes/sixnes-erotiseis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα