panos_saxo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Οχι 4 ,τις εχω δοκιμασει ολες τωρα το σκεφτηκα. Αρα η θυρα του πισι.παιζει να φταει? Δε θα ειχα θεμα και με το wifi ,η δε παιζει ρολο?
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Bασικά η δικτύου του pc και όχι το wifi usb είναι άλλη συσκευή.
panos_saxo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το wifi usb το ξερω οτι ειναι αλλο απο την καρτα δικτυου του πισι.απλα λεω ,αν εχει προβλημα η καρτα δικτυου του υπολογιστη, παρολα αυτα wifi απο το router θα ειχα κανονικα για αλλες συσκευες? (Οπως και εχω τωρα) Αρα λεω το προβλημα πιθανως να ειναι στη καρτα δικτυου το υπολογιστη. Αρα δεν ειναι καλυτερα να παρω μια καρτα δικτυου ? Ωστε να το συνδεση ενσυρματα με αυτην?
panos2171 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Σε χαλάει να το έχεις ασύρματα συνδεδεμένο; Είναι το ίδιο πράγμα. Ναι μπορείς να πάρεις κατ ευθείαν μια κάρτα ethernet.
panos_saxo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Οχι δε με χαλαει αλλα δε θα εχω απολεια στην ταχυτητα? Ηδη εχω χαμηλη , γι αυτο το λεω.
panos2171 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Για να το χεις με ethernet φαντάζομαι είναι κοντά το ρουτερ οπότε δε θα χεις απώλεια.
panos_saxo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ε ναι ,πανω ακριβως απο το πισι. Οκ ρε φιλε σε ευχαρξστω πολυ , θα παω να παρω λοιπον ενα στικακι wifi να δω τι θα γινει
antbyron Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα έχεις απώλεια panos με το wifi(πέρα από το γεγονός ότι είναι μπακαλίστικη λύση). Πρέπει να βρεις ποιο είναι το πρόβλημα!
panos_saxo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Ε αυτο θελω κι εγω .τι να κανω για να δω τι φταει δε λετε ομως!
antbyron Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γνωρίζουμε τι φταίει για να σου πούμε. Η λύση ενός προβλήματος γίνεται με πειραματισμούς. Ήδη έχεις κάνει κάποιους(φορματ), συνέχισε να κάνεις και άλλους μέχρι να βρεις τι φταίει. Βάλε πάνω στο ρουτερ ένα φορητό(φίλου πχ) με ethernet για να δεις πως συμπεριφέρεται. Αν λειτουργεί σωστά το άλλο pc τότε το πρόβλημα βρίσκεται στην κάρτα δικτύου σου(αφού έχεις αποκλείσει ότι το πρόβλημα δεν είναι software κάνοντας πειραματισμούς με τους οδηγούς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα