karl max Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα παιδια ..θελω να κανω μια ερωτηση..πουλαω ενα tab s και μου εστειλε ενα παιδι απο αγγλια και μου ειπε οτι το θελει και η συναλλαγη θα γινει μεσω paypal!εχω να φοβαμαι κατι;μηπως ειναι κατι που μπορει να μου παρει λεφτα;ρωταω γιατι δε ξερω....
Zapee995 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μηπως ο υποψηφιος αγοραστης ειναι Νιγηριανος?
makfil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ένας υποψήφιος (Έλληνας) αγοραστής έχει αναφερθεί στο forum αυτό ως απατεώνας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν ενδιαφέρεται κάποιος από το εξωτερικό για την αγορά του αντικειμένου που πουλάμε. Μήπως ανέβασες την αγγελία στη ΧΕ; Διάβασε το σχετικό θέμα της υπογραφής μου.
SPANK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον πρόκειται για παντελώς άγνωστο άτομο και απο εξωτερικό πές του μονο με αντικαταβολή 1
karl max Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδια απο iphonehellas με βρηκε κ ειχε γραφτει πριν καμια ωρα στο σαιτ δεν ηταν παλιος κ μου φανηκε παραξενο!γιατι τι μπορει να σου κανει?
madsc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί να δηλώσει ότι δεν το παρέλαβε ενώ το παρέλαβε και να ζητήσει τα χρήμματα του πίσω. Το paypal θα του τα δώσει. Μπορείς να κάνεις το εξής απλό test. Πες του ότι δέχεσαι πληρωμή με paypal εφόσον το αντικείμενο αποσταλλεί με courrier ή ΕΛΤΑ συστημένο. Και οι 2 τρόποι παρέχουν tracking number άρα απόδειξη παράδοσης. Αυτό είναι το πιο δίκαιο και για τα 2 μέλη καθώς θα μπορέσει να πάρει τα χρήμματα του πίσω μόνο αφού επιστρέψει το αντικείμενο στον πωλητή με δικά του έξοδα. Αν δεν απαντήσει, καταλαβαίνεις... /sc 1
karl max Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σ ευχαριστω φιλε τελικα θα το δωσω αλλου..μη παω κ μπλεξω πουθενα! 1
madsc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό με τον επόμενο. Αν δεν γνωρίζoυμε προσωπικά τον αγοραστή και είναι συναλλαγή εξ αποστάσεως για αντικείμενο αξίας, στέλνουμε με όποιο τρόπο μας παρέχει απόδειξη παραλαβής (tracking number). Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε και τα 2 μέλη, και μειώνουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα απάτης. /sc 1
Skierpetros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ναι πάντα όταν σε πληρώνουν μέσω paypal να στέλνεις αντικείμενα με tracking number...
set77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα και απο μενα....ετυχε και σε μενα αυτο με εναν τυπο απο αγγλια για ενα ποδηλατο που ειχα στο car. Μ εστειλε μονο μαιλ μεσω skype, αλλα ρωτωντασ κανα 2 γνωστουσ μου ειπαν να το αποφυγω και αυτο εκανα.... το πουλησα αλλου... αυτα πριν κανα 2 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα