Προς το περιεχόμενο

paypal

karl max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ..θελω να κανω μια ερωτηση..πουλαω ενα tab s και μου εστειλε ενα παιδι απο αγγλια και μου ειπε οτι το θελει και η συναλλαγη θα γινει μεσω paypal!εχω να φοβαμαι κατι;μηπως ειναι κατι που μπορει να μου παρει λεφτα;ρωταω γιατι δε ξερω....

Δημοσ.

Ένας υποψήφιος (Έλληνας) αγοραστής έχει αναφερθεί στο forum αυτό ως απατεώνας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν ενδιαφέρεται κάποιος από το εξωτερικό για την αγορά του αντικειμένου που πουλάμε.

Μήπως ανέβασες την αγγελία στη ΧΕ;

Διάβασε το σχετικό θέμα της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Εφόσον πρόκειται για παντελώς άγνωστο άτομο και απο εξωτερικό πές του μονο με αντικαταβολή

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια απο iphonehellas με βρηκε κ ειχε γραφτει πριν καμια ωρα στο σαιτ δεν ηταν παλιος κ μου φανηκε παραξενο!γιατι τι μπορει να σου κανει?

Δημοσ.

Μπορεί να δηλώσει ότι δεν το παρέλαβε ενώ το παρέλαβε και να ζητήσει τα χρήμματα του πίσω. Το paypal θα του τα δώσει.

Μπορείς να κάνεις το εξής απλό test. Πες του ότι δέχεσαι πληρωμή με paypal εφόσον το αντικείμενο αποσταλλεί με courrier ή ΕΛΤΑ συστημένο. Και οι 2 τρόποι παρέχουν tracking number άρα απόδειξη παράδοσης.

Αυτό είναι το πιο δίκαιο και για τα 2 μέλη καθώς θα μπορέσει να πάρει τα χρήμματα του πίσω μόνο αφού επιστρέψει το αντικείμενο στον πωλητή με δικά του έξοδα.

Αν δεν απαντήσει, καταλαβαίνεις...

/sc

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό με τον επόμενο.

Αν δεν γνωρίζoυμε προσωπικά τον αγοραστή και είναι συναλλαγή εξ αποστάσεως

για αντικείμενο αξίας, στέλνουμε με όποιο τρόπο μας παρέχει απόδειξη παραλαβής (tracking number).

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε και τα 2 μέλη, και μειώνουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα απάτης.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα....ετυχε και σε μενα αυτο με εναν τυπο απο αγγλια για ενα ποδηλατο που ειχα στο car.

Μ εστειλε μονο μαιλ μεσω skype, αλλα ρωτωντασ κανα 2 γνωστουσ μου ειπαν να το αποφυγω και αυτο εκανα....

το πουλησα αλλου... αυτα πριν κανα 2 μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...