natasa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας pls! Σε λίγες μέρες θα πάρω καινούργιο Η/Υ και θέλω να βάλω τον παλιό σκληρό μου δίσκο μαζί με τον καινούργιο. Ο παλιός μου δίσκος όμως έχει windows 98 αλλά εγώ στον καινούργιο θα βάλω xp. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στα αρχεία; Όταν θα ανοίγω τον Η/Υ θα τρέχει τα xp. βοηθήστε pls δεν έχω ιδέα :oops:
mazda Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Otan to pc sou mpoutarei me ton kenourgio disko pou tha exeis ta xp o palios tha to paizei backup ara den tha epireazei th leitourgia tou pciou. Me geia to mixanima !!
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Πρόβλημα δεν πρόκειται να υπάρχει με αρχεία (αν όμως ο σκληρός με τα XP έχει κατάτμηση/-εις NTFS, όταν θα μπαίνεις με Win98 δεν θα μπορείς να δεις την κατάτμηση.) Το μόνο που ίσως σε παιδέψει λίγο είναι το dual boot (το μενού επιλογής εκκίνησης λειτουργικού που φορτώνει αμέσως μετά το άνοιγμα του PC). Αν κάτι πάει στραβα, τσέκαρε το http://tweakhomepc.virtualave.net/dualboot.html όπου τα εξηγεί πραγματικά όλα βήμα βήμα. Καλή τύχη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.