Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποκλειεται ρε φιλαρακι να μην ειδες διαφορα...η οθονη σου ειναι 144hz.....ασε που θα εχεις δει διαφορα και στο ποσο γρηγορα αποκρινεται ο υπολογιστης σε προγραμματα και games γενικα.ασε που θα εισαι και καγκουρας με τετοιο συστημα...,αφου απο οτι καταλαβα δν εχεις καποιο οικονομικο θεμα-προβλημα.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.

Που να δεις τον 6πυρηνο  της intel με τις δυο amd 295χ2 τι εχει να γινει.

@monstrouschaos:To αν εγώ έχω λεφτά η δεν έχω είναι δικό μου θέμα.To ότι ξέρω να διαχειρίζομαι τα χρήματα μου δεν με καθιστά και πλούσιο με 12 ώρες καθημερινής εργασίας.Το αν είμαι καγκουρας άστο δεν το συζητάω καν αδερφέ.

Όντως είδα διαφορά στο πόσο γρήγορα ανοίγει ο firefox.4790k είσαι....

haters gonna hate

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....

Το γραφει το παραπανω με την εννοια οτι θα γλυτωνε αρκετα χρηματα αν πηγαινε στον 8350 λογω της ηδη υπαρχουσας μητρικης.Αν και για μενα το καλυτερο θα ηταν να πηγαινε σε ενα κλειδωμενο i5 οπου το κοστος θα ηταν και παλι αισθητα χαμηλοτερο απο αυτο του i7. Το καμια διαφορα βεβαια που γραφει ειναι καθαρα θεωρητικο καθως ειμαι σιγουρος οτι αν δοκιμαζε διαφορετικα παιχνιδια,διαφορες θα εβλεπε οπως πχ στο Wow. 

Βεβαια για να το παιξω και λιγο καλος,και μου αρεσει που οι αλλοι πατησανε και πολλα σχολια δεν ηταν η χειροτερη αγορα του ο I7 γιατι αυτον τουλαχιστον μπορει να τον κρατησει για καιρο,μεχρι να γινουν mainstream οι νεοι Intel και οι Ddr4. Η χειροτερη αγορα ηταν μακραν οι 2 καρτες γραφικων 280x και η αλλαγη τους στην R9 290x,καθως επισης και τα 16Gb ram.

Οκ το τερμάτισες.Κλειδωμένο ι5.Είπαμε να ξοδέψουμε λεφτά σε hardware ,όχι να τα πετάξουμε.

Και πάντα:

Φιλικά τα λέω......... :X

H lightning είναι η 290χ.Δεν είναι απλά 290χ.Με προσβάλλεις.

• Like 4
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που να δεις τον 6πυρηνο  της intel με τις δυο amd 295χ2 τι εχει να γινει.

@monstrouschaos:To αν εγώ έχω λεφτά η δεν έχω είναι δικό μου θέμα.To ότι ξέρω να διαχειρίζομαι τα χρήματα μου δεν με καθιστά και πλούσιο με 12 ώρες καθημερινής εργασίας.Το αν είμαι καγκουρας άστο δεν το συζητάω καν αδερφέ.

Όντως είδα διαφορά στο πόσο γρήγορα ανοίγει ο firefox.4790k είσαι....

haters gonna hate

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....

Οκ το τερμάτισες.Κλειδωμένο ι5.Είπαμε να ξοδέψουμε λεφτά σε hardware ,όχι να τα πετάξουμε.

Και πάντα:

Φιλικά τα λέω......... :X

H lightning είναι η 290χ.Δεν είναι απλά 290χ.Με προσβάλλεις.

Αν ο σκοπος σου ειναι να πετας λεφτα τοτε ναι εχεις δικιο παω πασο.Αν ομως βαλεις πως αποδιδει ενας κλειδωμενος i5 με την αντιστοιχη μητρικη του και ο i7 4790k σε σχεση με μια μητρικη οπως αυτη που εχεις τοτε δεν ειναι για γελια οπως το λες. Αλλωστε μονο για gaming μιλησες και τα ως τωρα αποτελεσματα δεν τιμανε τους i7(ουτε και τα θεματα με το oc που εχουν οι haswell)σε σχεση με τους i5. 

Cpu http://www.skroutz.gr/s/4982134/Intel-Core-i7-4790K-Box.html?from=catspan325ευρω

Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/4853359/Asus-Maximus-VII-Hero.html?keyphrase=Asus+vii+hero195ευρω

Συνολο 520ευρω

Cpu http://www.skroutz.gr/s/4857222/Intel-Core-i5-4590-Box.html185ευρω

Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/4869791/Asus-H97-Plus.html95ευρω

Συνολο 280ευρω

Χρηματικη διαφορα 240ευρω,οχι να πουλησεις τον I7 που εχεις τωρα να πας σε I5 :-( ,αλλα τι θα ηταν καλυτερο για αγορα αντι του i7

• Like 1
Δημοσ.

Παντως προβλημα με pin εχουν και οι αλλες εταιριες,οχι μονο η Msi,και θυμαμαι και ατομα που κανανε posts εδω στο Insomnia γιατι ειχαν θεμα με στραβα pins και με προβληματα αντικαταστασης. Καποιοι πχ ειπανε οτι αλλη φορα τις μητρικες θα τις ανοιγουν μπροστα στα καταστηματα κατα την ωρα της αγορα για να ειναι καλυμμενοι,κατι που μου φενεται οτι ειναι το καλυτερο κυριως για γνωστα μαγαζια που μπορεις να παραλαβεις απο αυτους.

Ακριβώς αυτή ηταν η σκεψη μου... στην επόμενη αγορά, επι τόπου άνοιγμα στο κάλυμμα και τσεκαρισμα αν όλα ειναι οκ.

Είναι η 2η φορά που την πατάω.

Η 1η ήταν πριν 2 χρόνια οταν πήρα την 7950 καινούργια, πήγα σπίτι και την ξεπακετάρησα, και είδα οτι ειχε στραβή βάση για βίδωμα και σημάδια απο κατσαβιδια. Οταν την συνδεσα δεν έδινε σήμα στην οθόνη. Ευτυχώς οταν την πήγα πισω και τους ζόρισα, την αντικατέστησαν με καινούργια... 

Αλλα ειναι για το γαμωτο.. αγοράζεις κατι πανάκριβο για καινούργιο, και σου δίνουν χαλασμένο δευτερο χερι, ή refurbished εκδόσεις... 

Δημοσ.

ωπ, αυτο που λες το ειχα παθει και εγω με την gtx 260 απο το πλαισιο, αλλα δεν ειχε κανενα σημάδι πανω, απλα ηταν λιγο στραβο και δουλευε μια χαρα..

λες να ηταν και μενα απο δευτερο χερι; για αυτο και 155 απο 180 που ειχε; δεν με χαλασε ομως

(χαλασε βεβαια, μετα απο 4 χρονια αλλα επανήλθε με φουρνο και επαιξε μια χαρα για εναν χρονο, μεχρι που την αλλαξα για directx 11)

Δημοσ.

ωπ, αυτο που λες το ειχα παθει και εγω με την gtx 260 απο το πλαισιο, αλλα δεν ειχε κανενα σημάδι πανω, απλα ηταν λιγο στραβο και δουλευε μια χαρα..

λες να ηταν και μενα απο δευτερο χερι; για αυτο και 155 απο 180 που ειχε; δεν με χαλασε ομως

(χαλασε βεβαια, μετα απο 4 χρονια αλλα επανήλθε με φουρνο και επαιξε μια χαρα για εναν χρονο, μεχρι που την αλλαξα για directx 11)

Ναι, παίζει να την πάτησες κ εσυ ετσι... Δεν νομίζω οτι φεύγουν απο τα εργοστάσια με ελλατώματα. Καποιον έλεγχο θα τους κανουν, τουλαχιστον εξωτερικα. Οσες εχουν προβλημα πανε για επισκευη και ξαναπηγαίνουν στα ράφια για πουλημα. Οποτε παιζει να τυχεις σε κομματι που εχει θεμα, επειδη δεν επισκευαστηκε σωστα. Πχ στραβο οπως το δικο σου, ή ελλατωματικο οπως το δικο μου. Πάντως τυχερος ησουν αφου την κρατησες τοσο πολυ χωρις προβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...