Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει μια αγορα με 24 ατοκες. Επεσαν καποια χρηματα στα χερια μου αυτη τη στιγμη
και θελω να ξεχρεωσω καποιο μερος του υπολοιπου (πχ απο τα 800 που ειν το υπολοιπο ..να δοσω 450) ωστε να ξεχρεωσω γρηγοροτερα.
Πρεπει να μιλησω με την τραπεζα η απλα φορτωνω τα χρηματα στη καρτα? 

Δημοσ.

Εχω κανει μια αγορα με 24 ατοκες. Επεσαν καποια χρηματα στα χερια μου αυτη τη στιγμη

και θελω να ξεχρεωσω καποιο μερος του υπολοιπου (πχ απο τα 800 που ειν το υπολοιπο ..να δοσω 450) ωστε να ξεχρεωσω γρηγοροτερα.

Πρεπει να μιλησω με την τραπεζα η απλα φορτωνω τα χρηματα στη καρτα? 

Δινεις τα χρηματα.Οπως το ειπες.Δεν ενημερωνεις κανεναν..Ασε που αν ξεχρεωνεις γρηγοροτερα αλλα ακομη και εντος προθεσμιας,θα σε ανεβασουν και το πιστωτικο σου οριο(ως καλοπληρωτης δηλαδη).

Δημοσ.

Εκανα μια αιτηση για πιστωτικη καρτα στη πειραιως και με πηραν τηλεφωνο για να μου πουν οτι εγκριθηκε. Οταν εκανα την αιτηση μου ειχαν πει για καποια ασφαλεια 39 ευρω, και αν δεχθω αυξανονται οι πιθανοτητες για να μου την βγαλουν. Ξερετε κατι τι ακριβως ειναι αυτα τα 39 ευρω που θα πληρωσω;

Την απλη της πειραιως εβγαλα που δεν εχει ετησια συνδρομη.

Δημοσ.

Οχι μάλλον θέλουν να του πουλήσουν ... του το πούλησαν είδη. 

@Luxx 

Αγόρασες ασφαλιστικό πακέτο για την κάρτα. Γενικά είμαι υπερ των προϊόντων ασφαλισης αλλά εδω σε έπιασαν κότσο. Σου πουλησαν ενα ασφαλιστικό πακέτο ΧΩΡΙΣ να σε ενημερώσουν τι είναι (αφου ρωτάς τι ειναι τα 39 ευρω), ΠΡΙΝ καν σου εγκρίνουν την κάρτα (δηλαδή το προϊόν που πραγματικά πήρες) και το καρότο-αγκίστρι ήταν το «θα εγκριθεί πιο εύκολα».

Η τράπεζα αμα νομιζε οτι δεν έπρεπε να σου δώσει κάρτα, δεν θα στην έδινε, όσα ασφαλιστικά πακέτα αν προ-αγόραζες. 

ΥΓ: Στα υποψη ειναι οτι το κόστος είναι ετήσιο. 

• Like 1
Δημοσ.

Και ποτε θα τα πληρωσω αυτα τα 39 ευρω; Μπορω να αρνηθω; Να ζητησω ακυρωση της υπηρεσιας αυτης δλδ.

Ολη αυτη η ιστορια κρατησε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα.. Δε καταλαβα καν τι εννοουσε και ειπα ναι. Νομιζα οτι απλα τα εδινα στην αρχη και μου τα επεστρεφαν αργοτερα τα λεφτα..

Δημοσ.

Εγώ γιατί πιστεύω πως τα 39Ε της ασφάλισης είναι πακέτο με τη κάρτα και αν δεν την είχαν εγκρίνει δεν θα υπήρχε η χρέωση;

Δημοσ.

Οχι δεν πανε πακετο. Αν θελεις το βαζεις.. Απλη πιστωτικη εβγαλα. Γνωστοι μου, με πιστωτικη καρτα, δεν εχουν αυτη την ασφαλιση.

Και για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Οταν κανεις αγορες με την πιστωτικη καρτα σε σουπερ μαρκετ ή μαγαζια και την βαζεις στο μηχανημα, σου ζητανε και το 4ψηφιο πιν. Εκει δεν γινεται αγορα με δοσεις. Ειναι σα να κανεις αναληψη απο το atm; Γιατι τοτε το επιτοκιο πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλο! Και η αποπληρωμη πως γινεται;

Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ, φορτώστε τα χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και εγώ θα σας βγάλω από τη δύσκολη αυτή θέση, αναλαμβάνοντας την οφειλή σας προς την τράπεζα.

Τραπεζικός Λογαριασμός: 5201 5202 00ΤΡ 00ΛΟ

Δημοσ.

Παλιοτερα στις πιστωτικες δεν εβαζες πιν ....

αν καποιο μαγαζι ή s.m. εχει δοσεις τις επιλεγουν(αμα το ζητησεις) αυτοι στο μηχανημα για να ναι ατοκες...λογικα το γραφει στο χαρτι που παιρνεις

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/ypiresia-piraeus-customer-protection

Δημοσ.

Οχι δεν πανε πακετο. Αν θελεις το βαζεις.. Απλη πιστωτικη εβγαλα. Γνωστοι μου, με πιστωτικη καρτα, δεν εχουν αυτη την ασφαλιση.

Και για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Οταν κανεις αγορες με την πιστωτικη καρτα σε σουπερ μαρκετ ή μαγαζια και την βαζεις στο μηχανημα, σου ζητανε και το 4ψηφιο πιν. Εκει δεν γινεται αγορα με δοσεις. Ειναι σα να κανεις αναληψη απο το atm; Γιατι τοτε το επιτοκιο πρεπει να ειναι αρκετα μεγαλο! Και η αποπληρωμη πως γινεται;

Απλά χρεώνεσαι στην κάρτα το ποσό της εκάστοτε αγοράς,προστίθεται στο υπόλοιπο που έχεις ήδη και το αποπληρώνεις στον επόμενο λογαριασμό χωρίς επιτόκιο.Αν για παράδειγμα έχεις αγοράσει ένα προιόν των 1000€ σε 10 άτοκες δόσεις και πληρώσεις σε Supermarket π.χ 45,57€ ο επόμενος λογαριασμός της κάρτας σου θα είναι τα 100€ της δόσης + 45,57€.Αποπληρώνεις όλο το ποσό (145,57€) στην ώρα του και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Το PIN που ρωτάς το πληκτρολογείς πλέον σε όλες τις συναλλαγές (με δόσεις ή χωρίς) στις καινούριες πιστωτικές αντί για υπογραφή. Δεν σημαίνει ότι σηκώνουν λεφτά από τον λογαριασμό σου, είναι ένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...