Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρες. Να πω στην αρχή ότι έχω ήδη πάει στην καναδικη πρεσβεία και μου έχει δώσει τις αιτήσεις η κοπέλα εκεί. Η μάνα μου είναι καναδός πολίτης οπότε γίνεται να μου δώσει την υπηκοότητα, το εχω εξακριβώσει. Θέλω να μου πειτε στην πράξη αν το χει κανει κανείς. Δηλ τι αιτησεις κανατε πρώτες, πόσος χρόνος πήρε, πόσα χρήματα δώσατε κτλ. Και τελος, μετά από πόσο καιρο πηρατε την υπηκοοτητα. Thanks.
ParhsG Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Και εγω θέλω να κάνω το ίδιο αλλα ειναι λιγο διαδικασία και δε το θέλει τόσο η μάνα μου ίσως γιατι κρύβει την ηλικία και διαφορα που δε ξέρω. Απο οτι ειχα δει θελει λίγο ιστορία και μετα να περιμένεις κάμποσο καιρο
leonidas_fs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Βήματα για καναδική υπηκοότητα Ενα εμπρός γρήγορο και δυο αργα επι τόπου!
Iris_89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά ξέρω οτι ο χρόνος για την απόκτηση υπηκοότητας από γονέα σε παιδί είναι πάνω κάτω 8-10 μήνες. Εξαρτάται το workload κάθε φορά.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ενα εμπρός γρήγορο και δυο αργα επι τόπου! πω πω ξεραθηκα στα γέλια....!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα