coxs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Έχω κάνει αυτή τη παραγγελία από τις 27/09 RF284288301SG Λέτε να μου έρθει τι νομίζετε εσείς;;;
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ε τώρα κατόπιν εορτής ρωτάς ... να εύχεσαι να έρθει δεν εχω ακούσει τιποτα περίεργο για το συγκεκριμένο site αν και αυτα που δεν εχουν paypal δεν τα πλησιάζω , άκυρο τελικά απο οτι βλέπω εχω και paypal εντάξει περίμενε λίγο ακόμα συνήθως απο κίνα αργούν τα πράγματα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Για τις οποιες αποριες μπορεις να ριξεις μια ματια εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Εμενα παραγγελια απο minideal που εγινε post 7/10 εφτασε Αθηνα χθες και λογικα θα την εχω Δευτερα καθως μενω επαρχια.
chrisxkar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 εχω ψωνησει απο minideal χωρις ιδιατερο θεμα τα παντα απο κινα αργουν αν δεν εχουν καποιο στοκ ευρωπη.αλλα συνηθως κανουν γυρω στις 20-24 μερες.Aν σου λεει κλεισιμο απο ιπσ τοσο καιρο μαλλον καποιο προβλημα προεκυψε καλυτερα θα ηταν να ενημερωσεις τον πωλητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα