therion13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους σας εδω και 4 μέρες έχω αγοράσει ένα lg g2 mini συγκεκριμένα το D620 με το LTE. Είναι η πρώτη μου smartphone συσκευή καθώς πρήν απο αυτό είχα ένα 50 ευρό ταβλετ. Εντάξει το κινητό στα 150 ευρο δεν υπάρχει λίγα τα αρνητικά του. Εγώ τώρα καθώς και πρώτη μου συσκευή τοσο εξελιγμένη έχω χαθεί λιγάκι. 1. στο ταβλετ μου έκδοση android 4.2.2 σύνδεα στο micro USB αντάπτορα να το βγάλω σε κανονικό usb κιαι μετα έβαζα usb stick και ετσι μετέφερα και αρχεία έβλεπα ταινίες και άλλα διάφορα πράγματα, στο g2 mini δεν το αναγνωρίζει καν το stickaki mou, μήπως είναι καινούρια πατέντα τον android 4.4 και δε μπορώ να το δω; μπορώ να κάνω κάτι; 2. άλλο ενοχλητικό είναι που όταν είναι σβησμένη η οθόνη και πατάς τα κουμπιά αύξησης/μείωσης ήχου σε πάει σε εφαρμογές, που μία φορα οταν το βγάζω απο την τσέπη μου το βλέπω να είναι στην κάμερα. Μπορώ να τα βγάλω αυτά να μην κάνει τιποτα; να τα "unbind" τα κουμπιά; Άλλα πραγματάκια είναι οποσ η εφαρμογή remote control αν μπορω να προσθέσω και άλλες τηλεόρασης που έχω εγω μια φτηνιάρα ξεκάρφοτι schaub lorenz. Επίσης πως μπορώ να απενεργοποιήσω να μην έρχοντε ειδοπησεις απο εφαρμογές και συνέχια δονάει και μου τρώει μπαταρία που τρέχουν απο πίσω. Και όταν έχω κληδομένει την οθόνη έχει 4 συντομεύσεις τελέφωνο, μυνύματα, e-mail, κάμερα μπορώ να τα αλλάξω αυτά? Σας ευχαριστώ!
d_gkal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 1. αν δεν υποστηριζει το κινητο το προτυπο usb On The Go (OTG) δε μπορεις να κανεις κατι
therion13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 1. αν δεν υποστηριζει το κινητο το προτυπο usb On The Go (OTG) δε μπορεις να κανεις κατι αχα! ενδιαφέρον και έλεγα σε τι μπορεί να είναι χρήσιμο το usb OTG. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
AntiCambeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το LG G2 Mini δεν υποστηριζει OTG.Ειναι λιγα τα κινητα που το υποστηριζουν,ακομα και τα ακριβα. 1 ακομα πλεονεκτημα του OTG ειναι οτι μπορεις στην θυρα micro usb να συνδεσεις 1 καλωδιο OTG που μετατρεπει την θυρα σε κανονικη Usb(female) και σε αυτην να συνδεσεις 1 ethernet adapter στον οποιο μπορεις να κουμπωσεις 1 καλωδιο ethernet που θα ειναι συνδεδεμενο στο modem σου.Και bye bye Wi-Fi. Τον ethernet adapter τον αγορασα απο Ebay περιπου 3€ γιατι στην Ελλαδα οι πονηροι τον εχουν απο 15 € μεχρι οσο θελουν.Οπως επισης και 1 ανταπτορα micro hdmi(male) to hdmi(female) που μπορω να τον συνδεσω στην θυρα micro hdmi στο ταμπλετ και με 1 καλωδιο Hdmi στην TV.Υπαρχει και η εναλακτικη του Wi-fi direct αλλα κολλαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα