teliomenos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα φίλοι μου. Έχω ένα οικονομικό θέμα και πρόσφατα έκοψα το ίντερνετ σπίτι μου. Τα πούλησα όλα και κράτησα ένα σμαρτφον βονταφον κάλο είναι. Η ερώτηση είναι απλή. Στα 80 μέτρα παίζει κεραία του Δήμου. Δυστυχώς μέσα σπίτι δεν πιάνω παρά μόνο έξω στο δρόμο. Υπάρχει κάτι φτηνό να αγοράσω για να έρχεται το σήμα και μέσα στο σπίτι μου; Πολύ απλό ερώτημα. Αναμένω τις απαντήσεις σας φίλοι μου και τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
panos2171 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μόνο με κινητό είσαι; Κανας υπολογιστής δεν παίζει;
Skierpetros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Με κάποιον extender ίσως κάνεις δουλειά...
teliomenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μόνο με σμαρτφον είμαι. Δεν υπάρχει λαπτοπ. Μπορεί να γίνει ο φίλος λίγο πιο σαφής?! Όταν εννοείς εξτεντερ μου λες λίγο τί μάρκα και μοντέλα; Ευχαριστώ και τους δυο φίλους για τις απαντήσεις ειλικρινά.
Skierpetros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για παρόμοιο εγχείρημα το TP-Link 850RE κοστίζει κοντά στα 30 εύρω. Βέβαια το καλύτερο είναι να ρωτήσεις στην ενότητα Δίκτυα & Ασφάλεια
teliomenos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ σκιερπετρος Αν μας βλέπει ο παντεποπτης αντμιν θα μπορούσε να μεταφέρει το θέμα στο Δίκτυο και Ασφάλεια, παρακαλώ;
Skierpetros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Στείλε pm σε κάποιον συντονιστή να το κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα