Προς το περιεχόμενο

Nexus 4 "Failed To Initialize The Camera"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγει την εφαρμογή αλλά δεν μπορεί να βγάλει φὠτος. Μπορεί και να κολλήσει με το φλας αναμένο όταν πάει να εστιάσει αλλά δεν βγάζει φώτο πάλι. Έκανα ότι λένε, δηλαδή force stop, clear data, clear cache. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή, δοκίμασα και με την factory version, μπρίκια τίποτε, όσο περνάνε οι μέρες χειροτερεύει. Εντάξει όταν του κάνω επανεκκίνηση λειτουργεί μετά. Δεν του έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν είναι για κάθε πρόβλημα να κάνουμε επαναφορά, όλη μέρα δεν θα έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Είναι stock όπως το πήρα. Βγάζει αυτό το μήνυμα του θέματος και τότε είναι που μουλαρώνει. Διάβασα ότι υπάρχει ίδιο θέμα και σε Nexus 5. Ενδεχομένως να το επηρεάζει άλλη εφαρμογή (ες). Τι να κάνω, να το πετάξω; 

Δημοσ.

ενα περιεργο θεμα! εγω ειμαι με MOTO G 4.4.4 stock! και μου το βγαζει και μενα αυτο αλλα ωστοσο δουλευει κανονικα η καμερα!!

Ανοίγει την εφαρμογή αλλά δεν μπορεί να βγάλει φὠτος. Μπορεί και να κολλήσει με το φλας αναμένο όταν πάει να εστιάσει αλλά δεν βγάζει φώτο πάλι. Έκανα ότι λένε, δηλαδή force stop, clear data, clear cache. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή, δοκίμασα και με την factory version, μπρίκια τίποτε, όσο περνάνε οι μέρες χειροτερεύει. Εντάξει όταν του κάνω επανεκκίνηση λειτουργεί μετά. Δεν του έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν είναι για κάθε πρόβλημα να κάνουμε επαναφορά, όλη μέρα δεν θα έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Είναι stock όπως το πήρα. Βγάζει αυτό το μήνυμα του θέματος και τότε είναι που μουλαρώνει. Διάβασα ότι υπάρχει ίδιο θέμα και σε Nexus 5. Ενδεχομένως να το επηρεάζει άλλη εφαρμογή (ες). Τι να κάνω, να το πετάξω; 

με την στοκ εφαρμογη βγαζεις φωτο και σου βγαζει αυτο το προβλημα?

Δημοσ.

Ναι με την στοκ. Αν δεν δουλεύει η στοκ δε δουλεύει φυσικά και καμιά παρεμφερής για φώτο πάντα. Το είχα στη φόρτιση όλο το βράδυ ως συνήθως και σήμερα πάλι τα ίδια. Βαριέμαι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

....και ενώ είχε στρώσει μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Google camera πριν 2 μέρες ... Χθες άρχισε πάλι τα ίδια. Έκανα απεγκατάσταση what's up και viber επίσης της εφαρμογής whistle camera. Τίποτε. Τώρα κάνω επανεκκίνηση κάθε φορά και νέτα.

Δημοσ.

Η καμερα αρχισε να λαγκάρει αρκετά, ειδικα μολις παταγα να παει αρχικη οθονη αργουσε και μολις εμπαινε δεν εμφανίζονταν τα εικονιδια, εστρωσε με μια επανεκκινηση κάπως, αλλα γενικά καποιες στιγμες σου δημιουργειται η αισθηση πως δεν εχεις High end συσκευη το android εχει δρομο ακομη δυστυχως...

Δημοσ.

Με ένα update που έγινε στην εφαρμογή της κάμερας φαίνεται οτι βελτιώθηκε η λειτουργία της ειδικά στο HDR φαίνεται ότι η επεξεργασία γίνεται γρηγορότερα.

Δημοσ.

Το HDR process έγινε όντως πιο γρήγορο και γενικά η κάμερα είναι καλή (μέτρια δηλαδή) και απλή όπως την θέλω χωρίς τις χιλιάδες ρυθμίσεις αλά S5...εν αναμονή lollipop και βλέπουμε...

Δημοσ.

Επειδή είμαι stock δεν μπορώ να αναιρέσω την εργοστασιακή εφαρμογή τελείως. Είχα και άλλη εφαρμογή εγκατεστημένη όπως είπα και πιο πάνω και όταν η Google Camera ήτανε παγωμένη δεν δούλευε και καμμία άλλη. Δεν είχα φυσικά ούτε skype!  

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...