johnadam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα εχω φτιαξει ενα μικρο gaming room με 4 pc εχω πηξει στα καλωδια δικτιου θα ηταν χρησημο αν τα αντικαθηστουσα με ενα access point?Γενικα θα μειωθει η αποδοση με το ασυρματο στo gaming?Η αποσταση απο το acess point θα ειναι μηδενικη γτ θα βρισκεται στο δωματιο με τα pc
guardianx71 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά πάντα προτιμάω την ενσύρματη σύνδεση όταν θέλω σταθερότητα. Δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες. Τι ρούτερ έχεις (πρωτόκολλο n150 , 300?) Είναι στο ίδιο δωμάτιο ή σε άλλο? Αν είναι σε άλλο, πόσα καλώδια πηγαίνεις από το ένα στο άλλο? Παίζεις τοπικά (lan) ή μέσω ίντερνετ (online)?
johnadam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 το router μου ειναι vdsl ειναι σε αλλο δωματιο αλλα παει με χοντρο καλωδιο για να μην υπαρχουν απωλειες και παιζω online games πχ lol αλλα μεσα στο δωματιο με τους υπολογιστες θα βαλω access point
peeperman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν σε ενοχλεί το ping (δεν νομιζώ να μη σε ενοχλεί βέβαια ) να βάλεις ασύρματο.
johnadam Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 μεσα θα εχει παντου 5 γραμμες το ping ποσο μπορει να πεσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα