Coursal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τι γίνεται; Για κάθε μάθημα έχει δύο διαφορετικά συγγράμματα όπου μπορείς να διαλέξεις το ένα. Ποιο να διαλέξω; Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω για συγγράμματα; Πότε και από που θα μπορέσω να τα πάρω αν δεν είμαι κοντά στην σχολή; Θα πληρώσω τίποτα; (Σημείωση: οι καθηγητές είναι πιο ανοργάνωτοι και από εμάς τους πρωτοετείς οπότε το να τους ρωτήσω δεν είναι πάντα κάτι που βοηθάει) *φωνή Νικολόπουλου* ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΦΧΑΡΙΣΤΩ
Anubis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 1) Βαλε λιστα των βιβλιων να σου πουμε 2) Δηλωση απο Πεμπτη 23 Οκτωβριου μεχρι και Τριτη 23 Δεκεμβριου 2014 και διανομη εως και την Τριτη 13 Ιανουαριου 2015 ... 3) παραλαβη απο το καθε βιβλιοπωλειο, εχει ωρες και διευθυνση μετα την δηλωση 4) οχι
Coursal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 1) Βαλε λιστα των βιβλιων να σου πουμε Μερικά, όσα χώρεσαν
Anubis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Α1Θ: Gilbert Strang Α2Θ: Finley A4Θ: Young Για το Α3 ομολογω οτι δεν εχω γνωση, ο Strang ισως σου πεσει λιγο βαρυς αλλα ειναι καλο βιβλιο. Βαλε και τα υπολοιπα. Για το Α3: http://www.amazon.com/Microelectronics-Mcgraw-Electrical-Computer-Engineering/dp/007042330X http://www.amazon.com/Microelectronic-Circuit-Design-Richard-Jaeger/dp/0073380458
Coursal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Να και τα υπόλοιπα. Για το Α3 ομολογω οτι δεν εχω γνωση, ο Strang ισως σου πεσει λιγο βαρυς αλλα ειναι καλο βιβλιο. Βαλε και τα υπολοιπα. Δεν με φοβίζει τίποτα φίλε, διαβάζω Νίτσε. Btw, πως ξέρεις τα "προτιμότερα"; 1
Anubis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καταρχας τα εχω διαβασει η εχω καλη αποψη. Κατα δευτερον, ελληνας συγγραφεας συνηθως σημαινει αποτυχημενο βιβλιο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν καλα βιβλια με ελληνες συγγραφεις. Α5Θ: Δεν ξερω το Α και μαλλον θα πηγαινα στο Β με βοηθεια απο το ιντερνετ. A6Θ: Δεν ξερω την 2η επιλογη ο Forouzan δεν ειναι κατι τρομερο αλλα τα λεει καλα.
Coursal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το παρατήρησα που έβγαλες έξω όλα τα ελληνικά συγγράμματα. Παρόλα αυτά, για την σχολή ξέρεις αν είναι προτιμώτερα ή μου προτείνεις για πέρα από τα ακαδημαϊκά πράγματα να τα διαβάσω;
Anubis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αυτα που σου προτεινω σιγουρα θα σε βοηθησουν. Ειδικα Strang, Finley τα εχουν απειρες σχολες οποτε αποκλειεται να μην σε βοηθησουν. Απο εκει και περα, ο Young ισως ειναι υπερβολη, αλλα το ελληνικο ειναι μεταφραση του Alonso/Finn το οποιο λενε οτι ειναι καλο βιβλιο. Κατα τα αλλα για το Α5 να πας στην βιβλιοθηκη να δεις τι σου ταιριαζει. Για το Α6 ο Forouzan μ'αρεσει αλλα και ο αλλος μπορει να ειναι καλος, δεν εχω αποψη. Δεν εχω τιποτα με τους ελληνες συγγραφεις, μπορω να σου προτεινω για γραμμικη αλγεβρα και Μαθηματικα 1 με ελληνες συγγραφεις απλα δεν υπαρχουν στην λιστα σας.
Coursal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλά δεν έγινε τίποτα, καταλαβαίνω, ούτε εμένα θα μου γέμιζαν το μάτι ελληνικά βιβλία αντί ιντερνάσιοναλ εκδόσεων, αλλά εκτιμώ τη βοήθεια σου
somebody:) Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 μην ρωτας εδω.μπορει οι καθηγητες σου να δουλευουν με συγκεκριμενο βιβλιο.συνηθως αναφερουν στο μαθημα ποιο να διαλεξετε.μην βιαστεις να παρεις εσυ!!! επισης δες στα βιβλια μηπως καποιο το εχει γραψει καθηγητης σου, γιατι τοτε ειναι αυτονοητο ποιο θα παρεις. για προγραμματισμο παντως εγω βολευτηκα με του τσελικα τσελικη! εξαιρετικο! και για μαθηματικα thomas finney. 1
Anubis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παντως μιας και το προσεξα στην φυσικη το 1ο ειναι ηλεκτρομαγνητισμος και το 2ο μηχανικη και κυματα. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα για το τι θα μαθετε. 1
Silverage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αυτό του Τσέλικα-Τσελίκη για το προγραμματισμό το έχω, τον είχα καθηγητή πρώτο εξάμηνο. Καλό είναι.Το 90% έχει εκφωνήσεις ασκήσεων και απο κάτω τις λύσεις με κάποιο σχόλια σε σημαντικά σημεία. 2
nickarmy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 το βιβλίο φυσικής του γιανκ ωραίο και καλό αλλά άχρηστο για τους περισσότερους - δεν ξερω τι θα κάνετε 1
Coursal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 δεν ξερω τι θα κάνετε Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα για το τι θα μαθετε. Computer engineering and shit.
mech35 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 βιβλίο πάντα παίρνεις αυτό που θα σου πούνε οι καθηγητές σου στο πρώτο-δεύτερο μάθημα, ή αν δεν είπανε τίποτα αυτό που θα πάρει η πλειοψηφία των φοιτητών. Στην ανάγκη ρώτα στην σελίδα της σχολής σου στο facebook (που κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει) ποιο να πάρεις. κάθε καθηγητής δουλεύει με ένα δύο συγκεκριμένα βιβλία άσχετα αν υπάρχουν και καλύτερα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα