Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται; Για κάθε μάθημα έχει δύο διαφορετικά συγγράμματα όπου μπορείς να διαλέξεις το ένα. Ποιο να διαλέξω;

Μέχρι πότε μπορώ να δηλώσω για συγγράμματα;

Πότε και από που θα μπορέσω να τα πάρω αν δεν είμαι κοντά στην σχολή;

Θα πληρώσω τίποτα;

(Σημείωση: οι καθηγητές είναι πιο ανοργάνωτοι και από εμάς τους πρωτοετείς οπότε το να τους ρωτήσω δεν είναι πάντα κάτι που βοηθάει)

*φωνή Νικολόπουλου* ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΦΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

1) Βαλε λιστα των βιβλιων να σου πουμε

2) Δηλωση απο Πεμπτη 23 Οκτωβριου μεχρι και Τριτη 23 Δεκεμβριου 2014 και διανομη εως και την Τριτη 13 Ιανουαριου 2015 ...

3) παραλαβη απο το καθε βιβλιοπωλειο, εχει ωρες και διευθυνση μετα την δηλωση

4) οχι

Δημοσ.

Α1Θ: Gilbert Strang

Α2Θ: Finley

A4Θ: Young

Για το Α3 ομολογω οτι δεν εχω γνωση, ο Strang ισως σου πεσει λιγο βαρυς αλλα ειναι καλο βιβλιο. Βαλε και τα υπολοιπα.

Για το Α3: http://www.amazon.com/Microelectronics-Mcgraw-Electrical-Computer-Engineering/dp/007042330X

http://www.amazon.com/Microelectronic-Circuit-Design-Richard-Jaeger/dp/0073380458

Δημοσ.

Να και τα υπόλοιπα.

Για το Α3 ομολογω οτι δεν εχω γνωση, ο Strang ισως σου πεσει λιγο βαρυς αλλα ειναι καλο βιβλιο. Βαλε και τα υπολοιπα.

Δεν με φοβίζει τίποτα φίλε, διαβάζω Νίτσε.

Btw, πως ξέρεις τα "προτιμότερα";

358rz2c.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας τα εχω διαβασει η εχω καλη αποψη. Κατα δευτερον, ελληνας συγγραφεας συνηθως σημαινει αποτυχημενο βιβλιο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν καλα βιβλια με ελληνες συγγραφεις.

Α5Θ: Δεν ξερω το Α και μαλλον θα πηγαινα στο Β με βοηθεια απο το ιντερνετ.

A6Θ: Δεν ξερω την 2η επιλογη ο Forouzan δεν ειναι κατι τρομερο αλλα τα λεει καλα.

Δημοσ.

Το παρατήρησα που έβγαλες έξω όλα τα ελληνικά συγγράμματα. Παρόλα αυτά, για την σχολή ξέρεις αν είναι προτιμώτερα ή μου προτείνεις για πέρα από τα ακαδημαϊκά πράγματα να τα διαβάσω;

Δημοσ.

Αυτα που σου προτεινω σιγουρα θα σε βοηθησουν. Ειδικα Strang, Finley τα εχουν απειρες σχολες οποτε αποκλειεται να μην σε βοηθησουν. Απο εκει και περα, ο Young ισως ειναι υπερβολη, αλλα το ελληνικο ειναι μεταφραση του Alonso/Finn το οποιο λενε οτι ειναι καλο βιβλιο. Κατα τα αλλα για το Α5 να πας στην βιβλιοθηκη να δεις τι σου ταιριαζει. Για το Α6 ο Forouzan μ'αρεσει αλλα και ο αλλος μπορει να ειναι καλος, δεν εχω αποψη.

Δεν εχω τιποτα με τους ελληνες συγγραφεις, μπορω να σου προτεινω για γραμμικη αλγεβρα και Μαθηματικα 1 με ελληνες συγγραφεις απλα δεν υπαρχουν στην λιστα σας.

Δημοσ.

Καλά δεν έγινε τίποτα, καταλαβαίνω, ούτε εμένα θα μου γέμιζαν το μάτι ελληνικά βιβλία αντί ιντερνάσιοναλ εκδόσεων, αλλά εκτιμώ τη βοήθεια σου :)

Δημοσ.

μην ρωτας εδω.μπορει οι καθηγητες σου να δουλευουν με συγκεκριμενο βιβλιο.συνηθως αναφερουν στο μαθημα ποιο να διαλεξετε.μην βιαστεις να παρεις εσυ!!! επισης δες στα βιβλια μηπως καποιο το εχει γραψει  καθηγητης σου, γιατι τοτε ειναι αυτονοητο ποιο θα παρεις.

για προγραμματισμο παντως εγω βολευτηκα με του τσελικα τσελικη! εξαιρετικο! και για μαθηματικα thomas finney.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μιας και το προσεξα στην φυσικη το 1ο ειναι ηλεκτρομαγνητισμος και το 2ο μηχανικη και κυματα. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα για το τι θα μαθετε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό του Τσέλικα-Τσελίκη για το προγραμματισμό το έχω, τον είχα καθηγητή πρώτο εξάμηνο. Καλό είναι.Το 90% έχει εκφωνήσεις ασκήσεων και απο κάτω τις λύσεις με κάποιο σχόλια σε σημαντικά σημεία.

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξερω τι θα κάνετε

Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα για το τι θα μαθετε.

Computer engineering and shit.

Δημοσ.

βιβλίο πάντα παίρνεις αυτό που θα σου πούνε οι καθηγητές σου στο πρώτο-δεύτερο μάθημα, ή αν δεν είπανε τίποτα αυτό που θα πάρει η πλειοψηφία των φοιτητών. Στην ανάγκη ρώτα στην σελίδα της σχολής σου στο facebook (που κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει) ποιο να πάρεις. κάθε καθηγητής δουλεύει με ένα δύο συγκεκριμένα βιβλία άσχετα αν υπάρχουν και καλύτερα....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...