Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update:

Στην Γραμμική Άλγεβρα ρώτησα τον καθηγητή και μου είπε πως έστω και εάν δεν χρησιμοποιεί βιβλία για το μάθημα, και προτιμά να δουλεύει με σημειώσεις, πρότεινε εφόσον θέλω να πάω "ένα βήμα παρακάτω", να πάρω το ξένο βιβλίο του μαθήματος, γιατί λογικά θα είναι πιο εμπλουτισμένο, ενώ ένας από το τμήμα που ξαναπήρε το μάθημα μου πρότεινε το ελληνικό γιατί από ό,τι έχει δει δίνει ασκήσεις καρμπόν από το ελληνικό βιβλίο. ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΧΕΛ, ΜΠΡΑ;

Δημοσ.

Update:

Στην Γραμμική Άλγεβρα ρώτησα τον καθηγητή και μου είπε πως έστω και εάν δεν χρησιμοποιεί βιβλία για το μάθημα, και προτιμά να δουλεύει με σημειώσεις, πρότεινε εφόσον θέλω να πάω "ένα βήμα παρακάτω", να πάρω το ξένο βιβλίο του μαθήματος, γιατί λογικά θα είναι πιο εμπλουτισμένο, ενώ ένας από το τμήμα που ξαναπήρε το μάθημα μου πρότεινε το ελληνικό γιατί από ό,τι έχει δει δίνει ασκήσεις καρμπόν από το ελληνικό βιβλίο. ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΧΕΛ, ΜΠΡΑ;

lololol :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Από αυτά που γράφεις και βάση της λίστας με τα προτεινόμενα που ανέβασες στην προηγούμενη σελίδα, συμπεραίνει κανείς πως ο καθηγητής σου εννοεί ότι το ξένο είναι πιο "βαρβάτο", ολοκληρωμένο σύγγραμα σε περίπτωση που θελήσεις να ασχοληθείς από μόνος σου πέρα από τα όρια του τμήματος, ενώ ο συμφοιτητής σου λέει (καθαρά από την εμπειρία του μέσα στο τμήμα προφανώς) ότι με το άλλο θα βοηθηθείς περισσότερο σε περίπτωση που θες απλά να διαβάσεις ασκήσεις και να το περάσεις. Που κολλάς;

Δημοσ.

Που κολλάς;

Κολλάω στο ότι ο συμφοιτητής ζέχνει γάρο από 3 ναυτικά μίλια μακριά και υπάρχει περίπτωση να με θέλει να του κάνω τράκα για χαρτάκια και τζιβάνες.

Δημοσ.

Ενας ωραιος τροπος για να αποφασισεις τι βιβλιο να διαλεξεις απ τον ευδοξο ειναι να τα δεις ολες τις επιλογες στο ιντερνετ...τσεκαρεις ποιοτητα, τιμη, εξωφυλλο και περιεχομενο.

Εγω επειδη ειμαι μανιακη με τα βιβλια συνηθως επαιρνα τους τομους και επελεγα παντα το πιο εμπλουτισμενο βιβλιο( συνηθως ξενο συγγραμμα)

Οταν οι καθηγητες μας μας παροτρυναν να παιρνουμε την αλλη επιλογη που συνηθως ηταν κατι βιβλιαρακια μικρα και λιτα ειχα 2 επιλογες:1)φωτοτυπια τα σημεια που θελω η 2) δανειζομουν το μικρο βιβλιο απο συμφοιτητες που το χαν ηδη περασει....

η ατυχια ειναι οταν στον ευδοξο σου δινει μονο 1 επιλογη και αναγκαστικα αυτο παιρνεις (και βιβλιο χαλια μαυρα) και μετα απο 1 εξαμηνο εβαλε αλλη μια επιλογη με μια εγκυκλοπαιδειαρα (πανω στον τομεα) που το ζηλεψα τοσο που σκεφτομαι να παω να την αγορασω μονη μου να μου φυγει το αχτι!

Δημοσ.

Ενας ωραιος τροπος για να αποφασισεις τι βιβλιο να διαλεξεις απ τον ευδοξο ειναι να τα δεις ολες τις επιλογες στο ιντερνετ...τσεκαρεις ποιοτητα, τιμη, εξωφυλλο και περιεχομενο.

Εγω επειδη ειμαι μανιακη με τα βιβλια συνηθως επαιρνα τους τομους και επελεγα παντα το πιο εμπλουτισμενο βιβλιο( συνηθως ξενο συγγραμμα)

Οταν οι καθηγητες μας μας παροτρυναν να παιρνουμε την αλλη επιλογη που συνηθως ηταν κατι βιβλιαρακια μικρα και λιτα ειχα 2 επιλογες:1)φωτοτυπια τα σημεια που θελω η 2) δανειζομουν το μικρο βιβλιο απο συμφοιτητες που το χαν ηδη περασει....

η ατυχια ειναι οταν στον ευδοξο σου δινει μονο 1 επιλογη και αναγκαστικα αυτο παιρνεις (και βιβλιο χαλια μαυρα) και μετα απο 1 εξαμηνο εβαλε αλλη μια επιλογη με μια εγκυκλοπαιδειαρα (πανω στον τομεα) που το ζηλεψα τοσο που σκεφτομαι να παω να την αγορασω μονη μου να μου φυγει το αχτι!

Σε νιώθω σε αυτό, και εγώ δεν προτιμώ τα μικρά βιβλία.

Τώρα ποιότητα και εξώφυλλο που μου είπες, λίγη σημασία έχει για εμένα, καθώς εγώ θα τα χρησιμοποιώ κυρίως σαν βοηθήματα στο σπίτι, οπότε το βάρος πέφτει στο περιεχόμενο.

(αν έχεις μπει σε πειρασμό να θες να την πάρεις την εγκυκλοπαιδειάρα, ρώτα κάποιον που το έχει τι έχει περίπου μέσα και αν σε ικανοποιεί, βουυυρ :))

Δημοσ.

Εννοειται το περιεχομενο μετραει πιο που.Γενικα τα βιβλια του αντικειμενου μου τα θελω στη βιβλιοθηκη μου, να ανατρεχω σ αυτα μολις χρειαστω μια πληροφορια κλπ...εχουν συλλεκτικη αξια!

το χω τσεκαρει το βιβλιο και ευτυχως στο skroutz το βρηκα και 15 ευρω φθηνοτερο απο οτι στον εκδοτικο οικο!:):)

Δημοσ.

το χω τσεκαρει το βιβλιο και ευτυχως στο skroutz το βρηκα και 15 ευρω φθηνοτερο απο οτι στον εκδοτικο οικο! :):)

Αυτά όμως δεν είναι μεταχειρισμένα; Γιατί και εγώ που έψαξα για βιβλία του αντικειμένου οι τιμές ήταν φθηνές γιατί ήταν από δεύτερο χέρι.

Αφού ρώτησα για να μάθω τι βιβλία θέλει ο κάθε καθηγητής, κατέληξα σε ένα μπάχαλο όπου λέει να παίρνουμε "εναλλάξ" ανα ζευγάρι τα 2 βιβλία για κάθε μάθημα ώστε "να έχουμε και τα δύο", αντί  να μας πει ποιο θα μας χρησιμεύσει περισσότερο. Έχω ήδη ακονίσει την πριονοκορδέλα και κατευθύνομαι προς την γραμματεία για μια ήρεμη συζήτηση :)

Δημοσ.

Έχω ήδη ακονίσει την πριονοκορδέλα και κατευθύνομαι προς την γραμματεία για μια ήρεμη συζήτηση :)

Αχαχααχαχαχαχα, πώς φαίνεται οτι είσαι ακόμα ψαρούκλα.

Δεν το ξέρεις οτι οι γραμματείες είναι απλά διακοσμητικές; Το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να βγάζουν κάνα χαρτί μετά απο μια εβδομάδα που πλέον ούτε αυτό κάνουν πια αφού μπορείς να το τυπώσεις ηλεκτρονικά. Κατά τα άλλα είναι σαν να μην έχουν καμία σχέση με το ΤΕΙ.

Δημοσ.

Αυτά όμως δεν είναι μεταχειρισμένα; Γιατί και εγώ που έψαξα για βιβλία του αντικειμένου οι τιμές ήταν φθηνές γιατί ήταν από δεύτερο χέρι.

Αφού ρώτησα για να μάθω τι βιβλία θέλει ο κάθε καθηγητής, κατέληξα σε ένα μπάχαλο όπου λέει να παίρνουμε "εναλλάξ" ανα ζευγάρι τα 2 βιβλία για κάθε μάθημα ώστε "να έχουμε και τα δύο", αντί  να μας πει ποιο θα μας χρησιμεύσει περισσότερο. Έχω ήδη ακονίσει την πριονοκορδέλα και κατευθύνομαι προς την γραμματεία για μια ήρεμη συζήτηση :)

Οχι, απ οσο γνωριζω δεν ειναι μεταχειρισμενα...απλα καποια βιβλιοπωλεια και ηλεκτρονικα βιβλιοπωλεια τα εχουν σε χαμηλοτερη τιμη...

Αφου σου λεει ετσι ο καθηγητης πηγαινε και παρε το βιβλιο που σ αρεσει.

εχει ενα point αν θες τη γνωμη μου γιατι αν ερθετε σ επαφη με 2 διαφορετικα συγγραμματα ισως εμπλουτισετε τις γνωσεις σας στο αντικειμενο...οποτε εσυ παρε το καλο βιβλιο κ τ αλλο φωτοτυπησε το η δανεισου το.

Δημοσ.

Αχαχααχαχαχαχα, πώς φαίνεται οτι είσαι ακόμα ψαρούκλα.

Δεν το ξέρεις οτι οι γραμματείες είναι απλά διακοσμητικές; Το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να βγάζουν κάνα χαρτί μετά απο μια εβδομάδα που πλέον ούτε αυτό κάνουν πια αφού μπορείς να το τυπώσεις ηλεκτρονικά. Κατά τα άλλα είναι σαν να μην έχουν καμία σχέση με το ΤΕΙ.

Μωρέ ναι το ξέρω αλλά δίπλα στη γραμματεία έχει κάτι δευτεροετείς κάτι μανούλια άλλο πράγμα προχωράω και ζαλίζομαι δεν μπορώ να ισορροπήσω από την ηδονή.

Αφου σου λεει ετσι ο καθηγητης πηγαινε και παρε το βιβλιο που σ αρεσει.

εχει ενα point αν θες τη γνωμη μου γιατι αν ερθετε σ επαφη με 2 διαφορετικα συγγραμματα ισως εμπλουτισετε τις γνωσεις σας στο αντικειμενο...οποτε εσυ παρε το καλο βιβλιο κ τ αλλο φωτοτυπησε το η δανεισου το.

Βασικά δεν θέλουν να έχουμε περισσότερες γνώσεις πάνω σε αυτά, αλλά να μην τους πρήζουμε με ερωτήσεις και να φεύγουν μια ώρα νωρίτερα για να πάνε σπίτι να κοιμηθούν #truestory

Δημοσ.

Κολλάω στο ότι ο συμφοιτητής ζέχνει γάρο από 3 ναυτικά μίλια μακριά και υπάρχει περίπτωση να με θέλει να του κάνω τράκα για χαρτάκια και τζιβάνες.

δες το Reefer Madness, θα ταιριαξει με τις αποψεις σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...