dezon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 δυστυχως οπως ολοι ξερουμε στο αποκεντρο της αθηνας (βικτωρια, μεταξουργειο,αττικη, πατησια κ.τλ) υπαρχει συνωστισμος πολυκατοικιων. διερωταμαι αμα υπαρχει καποιο ανοιχτο γηπεδο, καποιος στιβο ή καποιο μερος εν τελει για να παει καποιος για τρεξιμο; στο πεδιο του αρεως ειναι καλο μερος για τρεξιμο; το βραδυ ειναι επικινδυνα γιατι εχω ακουσει κατι ιστοριες για ναρκομανεις και αστεγους;
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το βράδυ κλείνει το πάρκο πλέον. Ναρκομανείς υπάρχουν και το πρωϊ σε ένα σημείο συγκεκριμένο αλλά δε νομίζω να σε πειράξουν. Βλέπω και άλλα άτομα να τρέχουν. Είναι και ο πανελλήνιος κοντά αλλα΄δε ξέρω αν μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε να τρέχει, μάλλον πρέπει να είσαι μέλος.
dezon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το βράδυ κλείνει το πάρκο πλέον. Ναρκομανείς υπάρχουν και το πρωϊ σε ένα σημείο συγκεκριμένο αλλά δε νομίζω να σε πειράξουν. Βλέπω και άλλα άτομα να τρέχουν. Είναι και ο πανελλήνιος κοντά αλλα΄δε ξέρω αν μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε να τρέχει, μάλλον πρέπει να είσαι μέλος. ξερεις τι ωρα κλεινει περιπου;
redhotstef Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Ενα καλο μερως στο κεντρο ειναι στο λοφο Στρεφη (βορειοανατολικα των Εξαρχειων). Εχει τα παντα, αλσος, γηπεδα, ορειβασια. http://www.ftinapota.gr/directions/68/places/kafeneia/eksostrefis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα