Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την καρτα απεριοριστων διαδρομων της Αθηνας, μπορω να παρω τον προαστιακο απο σταθμο Λαρισης μεχρι το Μενιδι??

Αν οχι ξερετε ποσο εχει το εισητηριο για αυτη τη διαδρομη?

Στη καρτα μου δεν αναφερει κατι αλλο εκτος απο:

λεωφορεια (εκτος εξπρες αεροδρομιου +χ80), τραμ, τρολει, μετρο (μεχρι κορωπι)

Απλως επειδη καποιες στασεις του πραστιακου βρισκονται μεσα στην Αθηνα, δεν γινεται να τις παρω με την καρτα μου? Μεχρι το μενιδι θελω να παω αυριο.

Δημοσ.

στο μενίδι μπορείς να πας και με λεωφορεία και με τον προαστιακό χωρίς εισιτήριο αφού έχεις κάρτα, το ταχύτερο αν πηγαίνεις στο κέντρο  είναι απλώς να πάρεις το τρένο από τον σταθμό λαρίσης και να κατέβεις στον σταθμό του μενιδίου μετά από δέκα λεπτά με εισιτήριο όμως

Δημοσ.

Βασικα απο οτι βλεπω και στο χαρτη, θελω να παω μια σταση μετα την ΣΚΑ-Αχαρνες. την σκετο Αχαρνες.

XrtPir050607.jpg

Εχω παει αρκετες φορες με λεωφορειο σε εκεινη τη περιοχη, αλλα επειδη σημερα ειναι Κυριακη, για πιο γρηγορα, λεω να παρω το προαστιακο.

Αλλα αμα παω στο σταθμο Λαρισης και ρωτησω εκει, και μου πουν οχι, θα χασω χρονο, καθως θα επρεπε να βρισκομαι Αγιους Αναργυρους/Αγ. Ελευθεριο για να παρω λεωφορειο.

Δημοσ.

Για την ιστορια..

Τελικα πηγα τζαμπα στο σταθμο Λαρισης και μου παν οτι ναμεν μπορω να παω με την καρτα μεχρι το ΣΚΑ, αλλα περναει το τρενο καθε 2 ωρες..... Δεν ειναι σαν το μετρο πχ που κανει συχνα δρομολογια. Πηγα τελικα Αττικη και πηρα λεωφορειο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...