mix@lis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, υπαρχει κάποιο συγκεκριμένο φορματ βιογραφικου για EU?Θέλω να στείλω σε ορισμένες ευρωπαικές χώρες γιατι εδώ δεν παλέυεται άλλο..... Ευχαριστώ!
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Χρησιμοποιησε ότι σου αρεσει και σου ταιριάζει εκτος του Europass. Και να ειναι 1 σελίδα. 2
mix@lis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Για να ειμαι ειλικρινής το europass το είχα στο μυαλό μου.....απλά έλεγα μήπω υπάρχουν και άλλα φορματ....γιατί όχι europass???
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πολυ μεγάλο, πολυ στανταρντ, αν δεν εισαι διδακτορικος με 10 δημοσιευσεις και προυπηρεσία θα φαινεται αδειο και στην ουσία θα κανει αρνητικη εντυπωση σε πιθανο υποψηφιο εργοδότη. Από την εμπειρία μου κατέληξα οτι η 1 σελίδα ειναι αρκετη για να μην βαρεθει καποιος να τη διαβάσει και να σε καλέσει σε συνεντευξη, απο εκει και περα στο χερι σου ειναι όλα. Εγω θα πρότεινα κατι τετοιο: http://www.dayjob.com/downloads/cv_examples/network_engineer_cv_template.pdf 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Και να θυμάσαι οτι από χώρα σε χώρα οι εργοδότες και η αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις για το βιογραφικό, ψάξε πρώτα στο google για να δεις διάφορα.
GreyHorse Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Το βιογραφικό δεν είναι αρκετό χρειάζεται και motivation letter
mix@lis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Για που είσαι φίλε; Ακομα δε ξερω σιγουρα αλλα σκεφτομαι για βορεια! Δανια, Νορβηγια, Φινλανδια...Πληροφορικη εχω τελειωσει, τι λετε παιζει να βρω κατι εκει περα?αξιζει?ακουω γνωμες....
Chrisxxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Mε τι ακριβως σκοπευεις να ασχοληθείς; Δες Σλοβακια - Τσεχια - Πολωνια για software - linux - δικτυα.. Προσλαμβάνουν μαζικα γιατι εκει εχουν εδρα μεγαλες εταιριες όπως η cisco, η ΙΒΜ, η Red Hat, ΑΤ&Τ κλπ
mix@lis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 απλά σκέφτομαι σκανδιναβία γιατί πιστεύω είναι πιο καλά γενικά σαν ζωή....Τσεχία, Σλαβακία είναι καλά?δεν ξέρω....
leukonas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον σκέφτεσε για Σκανδιναβία, έχω να σου πώ για τη Σουηδία που ζώ εγώ τα εξής. 1 σελίδα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Μην βάλεις ότι γλώσσα προγραμματισμού ξέρεις το όνομα της... βάλε αυτές που γνωρίζεις (παίζουν τεστάκια κλπ πριν σε παρουν). Ενα cover letter βοηθάει πάρα πολύ και σε κάποιες είναι απαραίτητο. Μην στείλεις 1-2-30 βιογραφικά και χάσεις το κουράγιο σου... μετά τα 80+ ξεκίνα να ανησυχείς. Μην περιμένεις απάντηση σε 1 μέρα-βδομάδα... μπορεί να συμβεί αλλά συνήθως τους παίρνει καιρό. Προτίμησε αν όντως σε ενδιαφέρει κάποια θέση να πάρεις τηλέφωνο και να στείλεις και mail στον υπεύθηνο θέσης. Καλή τύχη
mix@lis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Σ'ευχαριστώ πολύ! Εσύ με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται?είσαι ευχαριστημένος με την ζωή εκεί πέρα? Γενικά στη σκανδιναβία υπάρχουν θέσεις για software development?
leukonas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είμαι πιανίστας σε bour.....delo Μία δασκάλα του δημοτικού ρώταγε κάποτε τα παιδιά με τι ασχολούνται οι γονείς τους:– “Εσένα Γιωργάκη η μαμά σου τι κάνει όλη μέρα;”Ο Γιωργάκης σηκώθηκε όρθιος και είπε με πολλή περηφάνια:– “Είναι οδοντογιατρός κυρία!”– “Εσένα Μαρία οι δικοί σου γονείς με τι ασχολούνται;”, ρώτησε στη συνέχεια ένα κοριτσάκι που φαινότανε κάπως φοβισμένο.Αυτό σηκώθηκε και διστακτικά ψιθύρισε:– “Είναι ταχυδρόμος ο μπαμπάς μου κυρία και η μαμά μου δεν δουλεύει”.– “Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουν οι γονείς μας”, είπε η δασκάλα θέλοντας να την εμψυχώσει. “Εσένα Τοτέ τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου;”, συνέχισε.Ο Τοτός πετάχτηκε επάνω και με ζωηρό και περήφανο ύφος έριξε τη βόμβα:– “Εμένα κυρία ο μπαμπάς μου δουλεύdει πιανίστας σε μπουρδέλο!”Κάγκελο η δασκάλα! Το ίδιο απόγευμα η δασκάλα πάει στο σπίτι του Τοτού και χτυπάει αποφασιστικά το κουδούνι. Η πόρτα άνοιξε και στο κατώφλι φάνηκε ο περιβόητος μπαμπάς.– “Συγνώμη που σας ανησυχώ, αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με το μικρό. Ισχυρίζεται ότι δουλεύετε πιανίστας σε μπουρδέλο και μάλιστα υπερηφανεύεται γι’ αυτό! Τι έχετε να πείτε;”– “Κοιτάτε να δείτε”, άρχισε να λέει χαμογελώντας ο πατέρας του Τοτού, “στην πραγματικότητα είμαι αναλυτής προγραμματιστής πληροφοριακών συστημάτων, εξειδικευμένος σε τεχνολογίες Microsoft σε περιβάλλον Windows, και σε ανάπτυξη εφαρμογών με χρήση νέων τεχνολογιών κατανεμημένων συστημάτων αρχιτεκτονικής ASP.NET, σε περιβάλλοντα αντικειμενοστραφών σχεσιακών βάσεων δεδομένων OODBMS και σε χρήση εργαλείων Microsoft SQL Server σε μια εταιρεία Σουηδική Ε! Για τη ζωή δεν θα μιλήσω διότι εξαρτάται απο πολλά και είναι καθαρά θέμα γούστου, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Γενικά θέσεις εργασίας υπάρχουν πολλές
Porg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Όλες οι χώρες που ανέφερες έχουν θεές, μια μικρή προτίμηση σε Νορβηγία, Σουηδία, Τσεχία Αν μπορείς να πας στις πρώτες δύο κάντο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα