Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με drivers (wifi) σε Lenovo G510


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

 

Μετά από μια μικρή οδύσσεια για να δουλέψουν οι drivers, επέστρεψα στο σημείο μηδέν καθώς παρότι τον αναγνωρίζει τον οδηγό το laptop δε συνδέεται ασύρματα στο διαδίκτυο. Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα παρακαλώ να δώσει τα φώτα του.

Σας επισυνάπτω print screen φωτό για να δείτε το ...παράλογο ιδίοις όμασι.

 

Ευχαριστώ πολύ

 

ΥΓ: Έχω το G510 με τον i7-4700QM και έχω φορτώσει windows 7 ultimate (64bit)

 

 

post-250981-0-64559400-1414359357_thumb.jpg

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι φίλε μου. Δεν έχει σχέση το router.

Εδώ δε μου βγάζει καν εικονίδιο του wifi κάτω δεξιά στην οθόνη.

Τώρα μπήκα στο site της broadcom να βάλω και από κει drivers καθώς η συγκεκριμένη συσκευή (bcm 43142) προβάλλεται ως ενιαίος αντάπτορας για wifi και ...bluetooth. Παρά ταύτα, οι drivers που δίνει είναι ξεχωριστοί.

(update για το wifi δε λειτούργησαν :( )

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν πρωτοέβαλα Windows 8.1 πριν λίγες μέρες είχα και εγώ ένα παρόμοιο θέμα με το wi-fi , μου έλεγε limited connection. Μόλις πέρασα τους drivers από το site της lenovo όλα κομπλέ πάντως.Απ'ότι κατάλαβα θέλει λίγο χρόνο να νιώσει.Τα αναφέρω αυτά σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα..

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά έχω δοκιμάσει κάθε δυνατή λύση κι όμως τίποτε δε λειτουργεί. Έχω διαβάσει όλες τις προτάσεις από το σάιτ της Lenovo και αυτά που προτάθηκαν εδώ αλλά τίποτα.

Στο device manager μου λέει ότι ο driver είναι μια χαρά και δείχνει να "βλέπει" τη συσκευή (χωρίς ερωτηματικά κλπ).

Όταν όμως ψάχνω για ασύρματο δίκτυο (από control panel), μου βγάζει το παρακάτω:

 

There might be a problem with the driver for the Wireless Network Connection adapter

Detected
Windows couldn't automatically bind the IP protocol stack to the network adapter.
 
Τα IDs είναι αυτά:
 
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&SUBSYS_061117AA&REV_01
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&SUBSYS_061117AA
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&CC_028000
PCI\VEN_14E4&DEV_4365&CC_0280
 

 

Δεν καταλαβαίνω καθόλου τι μπορεί να συμβαίνει. :(

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχας πρεπει να βγαλεις τους παλιους drivers (σωστο uninstall από τον πινακα ελεγχου). Μετα να περασεις αυτους από το site ths Lenovo. 

 

Πηγαινε μια βολτα και σε Starbucks να δεις αν συνδέεσαι εκει.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ. Κάνω τα πάντα uninstall και επανέρχομαι. Το θέμα είναι ποιον driver να διαλέξω καθώς για τη συγκεκριμένη συσκευή της broadcom προτείνονται πάνω από 3 driver στα σχετικά threads.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Moderators

Αν και ειναι λίγο μπακαλίστικο αυτο αλλα πιάνει δοκίμασε τα ολα και όποιο δουλέψει , μου έχει τύχει και εμένα για αυτο στο λέω

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσεχέ ομως καθε φορα που αλλαζεις drivers να κανεις καλο unistall αλλοιως δεν προκειται να δουλεψει ο καινουριος. Αρχισε με την εγκατασταση του νεοτερου driver.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια από τις απαντήσεις που έλαβα από την lenovo όταν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα ήταν να αλλάξω τα ultimate.

Just for the record, ούτε αυτό έπιασε, οπότε προχώρησα σε επιστροφή του προϊόντος.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνω κανονικό uninstall κάθε φορά (+restart). Τίποτε δεν έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής.

@apzark το ίδιο σύστημα (G510, i7 κ.λπ) από mgmanager είχες αγοράσει; Μου έκανες την καρδιά περιβόλι :eek: :-D

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνω κανονικό uninstall κάθε φορά (+restart). Τίποτε δεν έχει λειτουργήσει μέχρι στιγμής.

@apzark το ίδιο σύστημα (G510, i7 κ.λπ) από mgmanager είχες αγοράσει; Μου έκανες την καρδιά περιβόλι :eek: :-D

Όχι,το πρόβλημα ήταν ίδιο, το προϊόν ήταν το http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z710-59-395121-173-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-8gb-sshd-free-dos-p-PER.910332.  Για να ξαναπάει η καρδιά σου στη θέση της! :-)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:-)

Θα προσποιηθώ ότι ...επανήλθε, για την ώρα.

Μέχρι τότε ζω στο 1998. Καλωδιωμένος. Μόνο ο ήχος του 56k λείπει.

Για την ιστορία πάντως κι εγώ τα 7 Ultimate έχω βάλει.

 

Έχει βρει κανένας κάτοχος του G510 τη λύση;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.