Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ, εφτασε ο καιρος και εγω να αλλαξω κουτι! Να πω σε αυτο το σημειο οτι θελω ενα κουτι με τα εξης:

* Καλο airflow μιας και θελω χαμηλες θερμοκρασιες.

* Θα ηθελα να κανω Cable Managment και δεν θελω να πολυ φαινοντε τα καλωδια.

* Θα ηθελα να ειναι ευρυχωρο και να παιρνει αρκετους ανεμιστηρες.

* Θα ηθελα επισης να εχει πλαινο τζαμι! Μιας και θελω να εντυπωσιαζομαι καθε μερα :P

* Και ομορφουλι, μην ξεχνιομαστε!!!!

Και ναι ειμαι τρελος για δεσιμο! :P

Παιδια μπορω να διαθεσω μεχρι 75€.

Τα φωτα σας παιδια!

Υ.Γ.: Ξερω οτι ζητω πολλα, οποτε σας παρακαλω κατι οσο ποιο κοντα γινεται σε ολα!

Σας ευχαριστω εστω για τον χρονο σας που το διαβασατε ως εδω!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Zalman Z11 plus -Το μονο του "ελλάτωμα" για μενα ειναι οτι αν θες να βαλεις custom υδροψυξη δεν εχει αρκετο χωρο...

Κατα τα άλλα το ειχα 1 χρονο μπορώ να πω οτι ηταν πανεμορφο και πολυ βολικο!

http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=476

Δημοσ.

Οριακά νομίζω, με καλό cable management δεν θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια ανάλογα και την υλοποίηση/εταιρεία που θα διαλέξεις.

Δημοσ.

Ωραια επιλογη φαινεται αλλα θα χωρεσει μια r9 290 ?

Φορουσα μια Gigabyte HD 7870 OC δες στο site λεει τι μηκος καρτες υποστηριζει...

Δημοσ.

L: 312 mm

Η επισημη εταιρια της καρτας γραφικων που θα βαλω λεει την παραπανω διασταση!

Ενω η zalman λεει οτι χωραει μεχρι 290mm

Δημοσ.

Τότε κοιτάς κάτι άλλο σε κουτί, ίσως ένα full tower να είναι η μόνη λύση αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ίσως κάποιος έχει στο νου του κάποιο mid case με μεγαλύτερο μήκος.

Δημοσ.

Οντως δικιο ειχες μονο full tower μπορει να χωρεσει τετοια καρτα. Τελικα τσιμπησα το PHANTEKS ENTHOO PRO BLACK WINDOW στα 99.90€ απο e-shop. Γενικα καλη επιλογη δεν βρισκεις ?

• Like 1
Δημοσ.

Παντως το corsair carbide 540 την χωραει ανετα (ειναι midi case) αλλα εκτως budget. Αλλα τωρα πηρες καλο κουτι οποτε δεν εχει σημασια, καλοριζικο!

Δημοσ.

Πολύ τίμια επιλογή για τα χρήματα του. Καλορίζικο! :)

Σε ευχαριστω!

Παντως το corsair carbide 540 την χωραει ανετα (ειναι midi case) αλλα εκτως budget. Αλλα τωρα πηρες καλο κουτι οποτε δεν εχει σημασια, καλοριζικο!

Οπως ειπες εκτος budget, σε ευχαριστω και εσενα για τα καλα σου λογια!

Παιδια γενικα σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας.

Δημοσ.

corsair carbide 200r windowed λεγεται η λυση, με 69.90 απο το e-shop. Ειμαι κατοχος του εδω και μερικες βδομαδες και εχω εκπλαγει πραγματικα. Καλη ροη αερα με ικανοποιητικο χωρο για cable management και διαφανο πλαινο που δεν καταλαμβανει ολο τον πλαινο χωρο (σε περιπτωση που δεν το εχεις με το cable managment απλα τα "πετας" ολα στη μερια των δισκων). Επιπλεον ολες οι υποδοχες για καρτες γραφικων, οπτικα κλπ μπορουν να επανατοποθετηθουν. Διαθετει μικρες θεσεις για να δεσεις τα καλωδια με δεματικα και γομες στις ακρες των βασεων των ανεμιστηρων για μειωση του θορυβου απο κραδασμους. Οι θεσεις των ανεμιστηρων σου δινουν τη δυνατοτητα να εγκαταστησεις ανεμιστηρες και 120mm και 140mm. Το μονο που θα χρειαστεις ειναι φιλτρα σε περιπτωση που το σπιτι σου εχει αρκετη σκονη. Για περισσοτερα μπορεις να το ψαξεις κι εσυ, εγω ειμαι πληρως ικανοποιημενς απο τους χωρους του και το προτεινω. Κατι τελευταιο, διαθετει δυο μπροστινα usb 3.0 πραγμα που σημαινει και 20pin υποδοχη στη μητρικη, αν δεν εχεις απλα παιρνεις ενα καλωδιο μετατροπης πολυ φθηνα απο e-bay και το βαζεις στα usb 2.0 της μητρικης.

• Like 1
Δημοσ.

Μια τελευταια ερωτηση θελω να κανω! Τωρα που επελεξα το κουτι PHANTEKS ENTHOO PRO BLACK WINDOW θελω να του βαλω και φωτισμο μεσα να το κανω ποιο ομορφο.., ομως δεν εχω ιδεα απο που αγοραζω τι και πως το εφαρμοζω μεσα στο κουτι. Εχει κανεις καποια γνωση να βοηθησει ? Θελω να το κανω οπως της φωτογραφιας που το λευκο led το κανει πανεμορφο! Μπορω ?

maxresdefault.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αγοραζεις αυτα http://www.e-shop.gr/akasa-ak-ld02-05wh-vegas-15x-led-strip-light-60cm-white-p-PER.810995λευκά led. Τα κολλάς στο μέρος του κουτιού(έχουν κόλλα στη μια πλευρά) και τα συνδέεις με 4pin/molex από το τροφοδοτικό. Εγώ έχω τα αντίστοιχα κόκκινα. Επίσης έχουν επέκταση στην άλλη άκρη ώστε να συνδέεις όσα θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...