greekparot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα, εχει αγορασει κανεις απο το ηλεκτρονικο καταστημα etroshopltd.com ? Ειδα οτι εχει PAYPAL οποτε στην παρουσα φαση προστατευονται οι συναλλαγες. Οι τιμες για τα προιοντα ειναι πολυ ανταγωνιστικες απο το skroutz και πραγματικα θα ηθελα να μαθω τι παιζει και αν τα προιοντα ειναι original..
arc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Βλέπω πολλά που δε μου αρέσουν, οπότε εγω δε θα ψώνιζα. Αν δεν είναι fake θα φανει σε βάθος χρόνου. Το site δημιουργήθηκε 20/10/2014 (πριν μια εβδομάδα) και στα στοιχεία επικοινωνίας εχει αγγλικό κινητό.
greekparot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μιλησα με chat μαζι τους και ειπαν οτι στελνουν με DHL Ελλαδα. Τα προιοντα ειναι ανταγωνιστικα στις τιμες τους γιατι ειπε αγοραζουν απευθειας απο τον προμηθευτη. Εαν γινει αγορα και πληρωμη με paypal και εστω οτι ερθει μουφα προιον το PAYPAL δεν σε προστατευει ετσι ωστε να παρεις τα χρηματα σου πισω;
greekparot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 απο αγγλια τα στελνουν? Ναι το ρωτησα, μου ειπε δεν θα υπαρξει προβλημα με τελωνειο κλπ γιατι στελνουν με DHL απο Αγγλια. Παιζει ρολο;
d_gkal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 εφοσον τα στελνουν απο αγγλια οχι. αν ηταν εκτος ευρωπικης ενωσης, θα ηταν το τελωνειο προβλημα!!!! ας κανει καποιος αγορα να μας πει τι γινεται με το εν λογο καταστημα
greekparot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Με αγορες 2000+ μπορεις να πληρωσεις μονο με paypal... χαχαχαχα το ανεκδοτο με τον τοτο δεν το ξερουν μαλλον τα Αγγλακια..
eddie1996 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 έμενα μου κάτι δεν μου αρέσει. Πως γίνεται να πουλάει πχ το samsung galaxy note 3 32gb στα 300 ευρώ και να έχει δωρεάν μεταφορικά? Γιατί τα μεταφορικά τα πληρώνει η εταιρεία εφόσον σου είπαν ότι είναι με dhl express θα είναι γύρω στα 30 ευρώ. άρα αμέσως 300-30=270 ευρώ καινούργιο note 3 32 gb λίγο δύσκολο μου είναι να το πιστέψω ότι είναι εντάξει το site. Ναι μεν έχει και paypal αλλά και πάλι δεν μου φαίνονται όλα οκ μπορεί να κάνω και λάθος!!
Omiloparmenos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Βρήκα μια αγγελία στη xe με ελληνικό τηλέφωνο. macbook pro 2014 15" στα 1100 ευρώ, εξωπραγματική τιμή. Έστειλα μύνημα και μου απάντησε ο τύπος από αυτό το site και στην υπογραφή έχει registration number της εταιρίας κτλ. Το έψαξα στο net και υπάρχει κανονικά, με έσοδα και όλα τα σχετικά. Μιλήσαμε από skype και μου είπε πως και καλά τα παίρνει χονδρική και μπορεί να μου στείλει σαν trial ένα μόνο κομμάτι. Τον ρώτησα αν έχει κάταστημα, μου λέει ναι και μου δίνει διεύθυνση. Ψάχνω στο google maps, όλο πολυκατοικίες. Του το λέω, και μου λέει να στείλω κάποιον. Στέλνω λοιπόν τον ξαδελφο μου που μένει Λονδίνο και του ήταν σχετικά κοντά. Υπάρχουν εταιρίες στο κτήριο που είπε αλλά καμία με την επωνυμία του. Ο ξάδελφος μου ρώτησε 3 άτομα που βγήκαν από εκει και κανένας δεν ήξερε τίποτα. Όταν του τα είπα στο skype δεν έλαβα απάντηση. Απατεωνιά μυρίζει. Προσωπικά δεν θα παραγγείλω αλλά αν το κάνει κάποιος αναγκαστικά μέσω paypal και στο description όχι γενικότητες αλλά ακριβή περιγραφή του προϊόντος.
greekparot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Βρήκα μια αγγελία στη xe με ελληνικό τηλέφωνο. macbook pro 2014 15" στα 1100 ευρώ, εξωπραγματική τιμή. Έστειλα μύνημα και μου απάντησε ο τύπος από αυτό το site και στην υπογραφή έχει registration number της εταιρίας κτλ. Το έψαξα στο net και υπάρχει κανονικά, με έσοδα και όλα τα σχετικά. Μιλήσαμε από skype και μου είπε πως και καλά τα παίρνει χονδρική και μπορεί να μου στείλει σαν trial ένα μόνο κομμάτι. Τον ρώτησα αν έχει κάταστημα, μου λέει ναι και μου δίνει διεύθυνση. Ψάχνω στο google maps, όλο πολυκατοικίες. Του το λέω, και μου λέει να στείλω κάποιον. Στέλνω λοιπόν τον ξαδελφο μου που μένει Λονδίνο και του ήταν σχετικά κοντά. Υπάρχουν εταιρίες στο κτήριο που είπε αλλά καμία με την επωνυμία του. Ο ξάδελφος μου ρώτησε 3 άτομα που βγήκαν από εκει και κανένας δεν ήξερε τίποτα. Όταν του τα είπα στο skype δεν έλαβα απάντηση. Απατεωνιά μυρίζει. Προσωπικά δεν θα παραγγείλω αλλά αν το κάνει κάποιος αναγκαστικά μέσω paypal και στο description όχι γενικότητες αλλά ακριβή περιγραφή του προϊόντος. Μπραβο φιλε μου για την καλη σου ερευνα! Δεν πιστευω να στελνει.. απλα το paypal το εχει σαν κραχτη. Του ζητησα να μου στειλει μια συσκευη για αρχη και να μου κανει καποια εκπτωση (ολα αυτα μεσω skype). Προσφερθηκε να μου κανει ενα -5% για iphone6. Του ειπα οκ να κανω την παραγγελια απο το site και μου λεει οχι, στειλε μου τα στοιχεια σου ολα στο email μου και να παω να βαλω τα €€€ με moneygram/western union. Του λεω οχι με paypal θελω - και μου λεει δεν γινεται γιατι θα του κρατησουν προημηθεια, και του λεω και γιατι να πληρωσω εγω την προμηθεια σε moneygram/western union και μου λεει διαβασε τους ορους. Paypal πανω απο 2000+ - δηλαδη στα 2000 δεν εχει κρατησεις; Απατη ειναι πιστευω με τιμες κραχτες και οποιος ειναι τυχερος και διαβασει αυτο το τοπικ θα βγει κερδισμενος!
arc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ενω στα 2000+ δεν εχει κρατήσεις; Ποσοστό ειναι και εκεί. Προφανώς στέλνεις μαϊμουδες ή δε στέλνει τιποτα. Πληρωμές με western union μυρίζει απάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα